İnsan biriyle sırf seni seviyor ve sana çok değer veriyor diye evlenir mi?

Biraz uzun olacak ama bana yardım edin lütfen. Ben birini çok sevdim. Ona haddinden fazla değer verdim ve sonuç hiç sevilmedim aldatıldım. Hiç değer görmedim. Hep acı çektim ağladım tabiri caizse hayatımın içine edildi. Daha sonra beni yıllarca seven akrabamın oğluyla ilişkiye başladım. Denemek istedim. deneyelim mi dedim olur dedi. Başladık ilişkimize ve ilişkinin başımdan beri ona dürüst oldum. Eski sevgilimle birlikte olduğumu dahi söyledim kabul etti onun için sevmedim dedi ve sevgili olduk. Herşy öok güzeldi sevdiğimi hissettim onu. Ya da bana öyle geldi. Daha sonra eski sevgilim bizi rahat bırakmadı ona ragmen devam ettik. Bir kaç ay sonra sözümüz oldu. Çok ani bir şekilde ama. Biraz daha böyle sürdü gitti. Ama nişanlım beni kısotlamaya başladı. Güvenmemeye başladı. Eski sevgilim beni bulup geldi ben ona evlediğimi söyledim sırf rahat bıraksın diye. Ona rağmen nişanlım bana güvenmedi. O öyle yaptıkça ben kendimi geri çektim. En yakın arkadaşımın eski sevgilimle bağlantısı var dşye benim onlarla görüşmememi istedi. Onu onlarla tanıltırdığım arkadaşlarım onu sevdiği korudupu halde böyle oldu. şimdi ise çok kötüyüz. Birbirimize saygımız kalmadı. Tartışmalarımızda bana küfür etti sinirden etti dedim sustum. Ağır cümleler kullandı sustum. Ama ne yapacağımı bilmşyorum. Sebebi ise ciddi anlamda çok değer gördüm. El ğstünde tutuldum. İstemediğim halde bırakmadı ben vazgeçtiğimde dahi elimden tuttu. Sürekli benimleydi. Herleyimlw ilgilendi. Çok sevdi hala seviyor. Hala çırpınıyor. 10 ay oldu. Gerçekten bende ona değer veriyorjm insanlığını seviyorum. Bana hakretler ağır cümleler kullanmasına rağmen beni böyle kabul etmiş ve benim için sürekli çırpınmış biri olmasını takdir ediyorum. Ama birşeyler kopuyor sürekli. Bir yerde o arıyor mesaj atıyor bende cvp veriyorum fakat isteyerek olmuyor bazen. O heyecanlanıyor hayaller kuruyor ben aynı şeyi yapamıyorum. Ayrılmak istiyorum bazen sonra pişman olurum düşüncesiyle geri vazgeçiyorum.
Güvensizliği beni kusıtlamaları beni tedirgin ediyor en önemlisi ise onu sevip sevmediğimin sorsunu sorduğumda kendime cevabını bile bazen alamıyorum. Tek düşündüğüm o bunları haketmiyor. Ama beni bu duruma getirende kendisi diyorum. Güveni olsaydı böyle olmazdı diyorum. Yazın dügünüm olabilir ve ben çıkmazdayım. Ne yapmalıyım? Ondan ayrılırsam bir daha beni böyle sevebilen beni böyle kabul eden birini bulamam diye düşünüyorum hep. Pişman olurum gibi geliyor sürekli o yüzden hiç bir adım dahi atamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İnsan sevmediği biriyle değer görüp çok seviliyor diye evlenir mi? Evlenmeli mi?
İnsan biriyle sırf seni seviyor ve sana çok değer veriyor diye evlenir mi?