Valla bence sevildiği için olmadığı kesin ama sevilmeyi umabilir. Seven kişi sebepsiz sever ona göre güzeldir , hoşuna gitmiştir ve sever. Kimse karşısındaki kişinin sevdiğinden emin olamaz imkansız bir durumdur bu. Sadece sevdiğini düşünür ama emin olamaz o yüzden sadece sever ve bu sevgi ona mutluluk verir o kadar. Beni ne sevenler oldu ama şu kişi beni seviyor diye hiç mutlu oladuğumu hatırlamıyorum ben. Sevdiğimde mutlu oldum hep ama onun sevip sevmediğini bilmeden. Bilmeden demeyelim de emin olmadan daha mantıklı
Ben kötü çocuk olmadığım için kadınlar tarafından asla sevilmeyeceğimi biliyorum ama onların inadına yaşamayı çiçekleri sokak hayvanlarını beslemeyi ve hobilerimi çok seviyorum. Yalnız bırakıldığım hergün kendimi biraz daha geliştirdim. Şimdi her cephede muzaffer komutan gibiyim. Elhamdülillah... sövenlere bile sözünü iade edip yoluma emin adımlarla devam ediyorum. 😊👍
Sevecegi birisini bulduğu icin sever kanimca. Samimi ve acik bir sekilde. duygularini gostermekten cekinmeyen kişi karsiliginda da ayni sekilde sevilmeyi hak eder
Sevmek bir ihtiyactir her sevginin yeri ayrıdır ve her biri ayrı bir ihtiyaç teşkil eder sevilmek bir beklentidir veya varsayimdir ama sevmekten bagimsiz da olabilir birbirlerinin neticesi de. Güzel saçmaladım ama düşüncelerim bir yönde
Tez yazıyormuş gibi cümleyi fazladan kelimelerle doldurara gösterişli ama aynı zamanda saçma ve hocanın da ben bu cümleyi anlamadım diyemediği türden bir cümle olmuş 😄😄
Tez dedin de aklıma tezim geldi hoca düzelteyim derken tezi kendi yazmıştı. Samimi görüşlerim üzerine düşündüm fazla düşününce biraz felsefeye kaçmış tam da kacamamış ajfdbdgjkj
Biz araştırma aldık insan yörünge verilerinin benzerliklerinin bulunması ve analiz edilmesi diye, ama araştırma sonucu ortaya birşey çıkmadı, benzerlik ile çözülecek problemlerin daha basit çözüm yöntemleri vardı. Hoca da o zaman otostop uygulaması yapın dedi. Ben arkadaşıma "bu saçma eyi yapacağımıza gururumuzla bırakalım dersi madem hoca başka birşey kabul etmiyor" dedim ama okul boşuna uzayacak diye kabul etmedi 😃
Ben beklentim olmadan sevdim hep, sevilmek gibi kaygıya girmedim. Ve gerçekten bir kere çok sevdim ve bunu ona da söyledim. "Dünyada hiçbir kadın senin gibi sevilmedi, sevilmeyecek" dedim ve sustum...
Ben sevdiğim için severim, sevilmeyi ummam aşık olursam ona zarar vermeden olurum illa o beni sevsin diye değil zaten sevmek zamanla olur ben o zamanı beklerim tabii aşık olursam öyle bir kadınla tanışamadım daha
İnsanın içinde kelebekler uçmasına kalbinin pırpır atmasına onu görünce heyecanlanıp tökezlemesine mutlu olmasına vesile olacak biri ile karşılaşmaya onunla birlikte olmaya ve aynı hisleri yaşayabilecek birine ihtiyacı vardır.
Aşk çözümü olmayan matematik sorusu gibidir , çok fazla matematik yapılmasını sevmez istemez, biriyle bir yerde bir şekilde bir yerden başlamak lazım saygılar
Ikiside değil sever sebebi yoktur. Karsılık beklerse zaten gercek sevgi deildir. Ha karşılik bulursa zaten kulun istedigi bir goz Allah verfi iki göz hesabı olur.
Sevdiği kadar sevilmek için sever bir insan ve sevdikçe güzelleşir bambaşka bir hal alır yüzündeki kocaman gulumseme karanlık olan dünyasına aydınlık getirir sevgi böyle mucizevi bir etkidedir.⚘🌹
En İyi Cevaplar