Sence aşkın yaşı var mı? Aşk hangi yaşlarda daha güzel yaşanır?

İnsanlık serüveni,. Önümüze çıkan örnekler yok diyor.
Bana göre ise var. Aşk sadece enerji değiştiriyor.
Elbette var ve bir şeyler geçti ise aşkı beklemek sadece kendini aldatmadır.
Rica ederim 😊
Bence yoktur. Aşk her yaşta güzel ve özeldir. Tadını çıkarmak gerek.
Cevap
88Cevap
Hayır aşkın yaşı yok, aşk her yaşta güzeldir.
Yasamasini bilene ama
En güzel aşk çocukluk aşkıdır en masumu...
Aşkın yaşı yok ama yaşın aşka verdiği bir heyecan mutlaka var. :D
Her yaşın bir gezeliği vardır. Aşklarında yaşı vardır.
En temiz aşk 17de.. bir kez görsem diye yolunu değiştirirsin karşındadır ama bakamazsın eğer kafanı yürür gidersin..😀
Kayginin az seviyede olduğu yaşlarda. Bu da kişiden kişiye değişir bence. Belki 50'li yaşlar. Sağlığın hâlâ yerinde ve kariyer konusunda da yapacağını yapmışsın, dert tasan ve kaygin pek yok. Çocuk varsa o yaşta kendi halinde olur zaten..
En güzel aşk duyguların alabildiğince yoğun olduğu insanın her şeyi göze alıp herkesten vazgeçebileceği elinde belki de hiçbir güç olmamasına rağmen delice bir cesaret ile dünyaya meydan okuduğu ergenlik zamanlarıdır.
Aşk - ı yıllarla tartanlar
yanılırlar...
hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle hatta kendisiyle bile♥️
En güzel 5 yaşında ve 70 yaşında yaşanır. 5 yaşında saf temiz ilk aşk olur. 70 de yaşanmışlık, anılar ve duygu yükü ile son aşk olur.
En güzel aşk ilk bakışta gerçek aşk duyduğun yaşatadır bunun ne zaman olacağı belli olmaz onun için aşkın yaşı yoktur kimi çocukken kimi gençken kimide yaşlanınca aşkla karşılaşır
Aşk ruhu sevmektir. Bedensel istekler on planda olmadığı sürece aşk her yaşta en güzel hali ile yaşanır.
iki seven kalp, aşka inanan, aşkın gerektiğine sahip nitelikte olan kişiler var ise aşkın yaşı olmaz.
Her yaşta çok güzeldir ama özellikle genç yaşlarda hormonlardan mıdır nedir daha yoğun oluyor ben ilk aşkımı hala unutamıyorum
En güzel aşk hayatın bütün sorumluluklarını tek başınıza omzunuza alıp hayata atılan bir birey olduğumuzda yaşadığımızdır
Bence yoktur ama üç beş kere evlenip boşanmış yaşlı insanların da birbirlerine aşık olması bana garip geliyor doğrusu.
Bence bir erkeğin 27-28 sonrası bir kadının ise 24-25 den sonrası aşkın olgun ve güzel bir şekilde olup iyi anlaşıldığı dönemdir.
Aşkın yaşı vardır, insanın kendini bildiği sorumluluk alabildiği her yaş aşkın yaşıdır. ( fotografta kadın bunun bilincinde 😂 )
Hz Muhammedin Yolu aşkın yoludur. Biz aşkın çocuğuyuz benim arkadaşım aşktan doğandır bundan daha güzel SOY sop olabilirmi Mi?
Hangi yaşta daha güzel yaşanır bilemiyorum ama en ideal ilişki türü, genç kadın-olgun erkek ilişkisidir diye düşünüyorum.
En saf aşk 17-19 Yaşlarında yaşanır diğerleri mantık ilişkisi ve kaybettiğini aramaktır.
Olgun erkekler tercihimdir cinsel yönden çok mutlu etmeyi bilirler
Aşkın tabiki yaşı yok ama gencken aşık olmak aptallikla eşdeğer 🤣
ergenlik aşkı hep unutulmazdır ve ergen biri mutlaka aşık olur çünkü beden yenice çoğalmak kabiliyyeti alır ve hemen sinyallerle boğar insanı hormonlar hadi hadi artık bunu yapabilirsin git yap diye😂 tüm canlıların çoğalma instikti var
Benim görüşüme göre, olgun yaşta başka olur diye düşünüyorum.
doğru insan karşına ne zaman çıkarsa, yaşla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum.
En güzel aşk olgunlaşınca yaşanıyor kıymet biliyorsun gençlikde ki hataları ni yapmiyorsun
Olgun yasa eriştiğimi düşünüyorum
Var tabi 50 yasindaki adamlada beraber olamam yani😯bence en çıtır zamanlar 16 18 falan
Yaşı olmaz aşkın bence cocukkende olursun yaşlanınca sa
İnşallah 30 üzeri devam ediyordur yoksa kaybettiklerim listesine aşkı da eklemek zorunda kalacağım
Onu bilmem de ben yalnız başıma ölüp gideceğim o koyuyor
Aşkın en güzel yaşı var tabiki de kimse inkar edemez.
Ya ben 39 yaşındayım ama 30 değilmişim gibi hissedip yaşıyorum bu tavrım burda biraz eleştiriliyor ama elimden bişey gelmiyor😌
aşk dediğin şey cinsel tutku ise Erkeklerde 25-55 , kadınlarda 20-45 gerisi yalan.
Bence var en güzel aşk safken yaşanır sağlık giderse olmaz
Askın yaşı yok derlerde inanmayın sehir efsanesi o...
Sevginin yaşı değil zamanı vardır. Mühim olan doğru zaman da bulmak yaşta değil.
Yaş sadece bir rakam, aşkın nerde ne zaman yakamızı tutacağını bilemeyiz
Bence 4-7yaş arasında yaşanan aşklar en güzelleri 😛
Yoktur. Ama kendimle yaş farkının çok olduğu bir ortamda kadınlarla iletişime geçmek istemiyorum. aşık olmasamda aşık olmalarınada engel olmalıyım.
en güzel aşklar okulda başlar sonunda kalan tek hatıralar gözlerdeki yaşlar.
Yok dicemde 18 yaşındaki kızda 35-40 yaşında adamla olup aşık oldum demesin bana
Bence en ideali 35 den sonra yaşanır her iki tarafta olgundur ve daha anlayışlıdır.
aşkın yaşı yoktur
her an her yerde karşımıza çıkabilir
Aşkın yaşı var tabii liseden sonra pek tat vermedi..
Var gidipte 30 yasındaki biri dedesi yasında biriyle aşk yasıcak değilya olsada para içindir o fazla sürmez
Aşkın yaşı olur nu? Ruhen ve bedenen hissettiğin ve istediğin her yaşta aşık olabilir ve sevebilirsin. Yaşın kaç?
bence her yıl aşk konusunda insanlara yeni şeyler katar. tabiki aşkın yaşı yoktur. ama paylaşımların yaşı vardır. gerçi çok açmak gerek. ama birgün cinsellik bittiği zaman en önemli paylaşım romantizm ve aşk ve arkdaşlık kalır. 75 yaşında mesela
Aşk denen şeyin yaşı vardır. Aşk denen şeyin var olup olmadığı belli değil. En güzel aşk denen şey herzaman yaşanabilir😌😌😌
Yok öyle yaşlar ama evlenince aşk denilen şey sekse bırakıyor kızın eli niye orada sdfadf
Aşk yaş bilmez, aşk yaşlanmaz.
Aşk geçici durak değil, ebedi sığınacaktır..
Klasik olacak ama lise aşklarının tadı başka oluyordu
Var var 60 yaşında dede ile 20li yaşlarda biriyle olması malcilik
Aşkın yasi yok ancak lise caglari bir baska oluyor
20den sonra başlar ömürlük olur aşk denilen şey.. istisnalar olabilir tabi
Bence 30ila kirk arasında daha güzel yaşanır çünkü her şeyde daha olgun davranirsin
yoktur en güzel aşk aşkın karşılıklı olduğu sevdiğini bulduğun yaş hangisi ise o dur
yok sinirida yok uclardada yasanir diplerdede en guzel yas kalbini gercekden kalbinde hissettigin yaş
Aşk öyle bir duygu ki ne yaş ne engel tanır onu sadece hissedip yaşarsın 😊
AŞK Her Yaşta Güzel Ve Özeldir
Yaşamasını ve Yaşatmasını Bilene..!
Bence aşkın yaşı yok her yaşta aşk güzel yaşanır 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar