Sence aşkın yaşı var mı? Aşk hangi yaşlarda daha güzel yaşanır?
Cevabın nedir?
- u+1 yıl
İnsanlık serüveni,. Önümüze çıkan örnekler yok diyor.
Bana göre ise var. Aşk sadece enerji değiştiriyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Elbette var ve bir şeyler geçti ise aşkı beklemek sadece kendini aldatmadır.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Bence yoktur. Aşk her yaşta güzel ve özeldir. Tadını çıkarmak gerek.
10 Yorumla
- 30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
88Cevap
- +1 yıl
Aşkın yaşı yok ama yaşın aşka verdiği bir heyecan mutlaka var. :D
20 Yorumla Her yaşın bir gezeliği vardır. Aşklarında yaşı vardır.
10 YorumlaHayır aşkın yaşı yok, aşk her yaşta güzeldir.
21 Yorumla- +1 yıl
Yasamasini bilene ama
- +1 yıl
En güzel aşk çocukluk aşkıdır en masumu...
10 Yorumla - +1 yıl
Kayginin az seviyede olduğu yaşlarda. Bu da kişiden kişiye değişir bence. Belki 50'li yaşlar. Sağlığın hâlâ yerinde ve kariyer konusunda da yapacağını yapmışsın, dert tasan ve kaygin pek yok. Çocuk varsa o yaşta kendi halinde olur zaten..
10 Yorumla En temiz aşk 17de.. bir kez görsem diye yolunu değiştirirsin karşındadır ama bakamazsın eğer kafanı yürür gidersin..😀
60 Yorumla- +1 yıl
En güzel aşk duyguların alabildiğince yoğun olduğu insanın her şeyi göze alıp herkesten vazgeçebileceği elinde belki de hiçbir güç olmamasına rağmen delice bir cesaret ile dünyaya meydan okuduğu ergenlik zamanlarıdır.
10 Yorumla - +1 yıl
Aşk - ı yıllarla tartanlar
yanılırlar...
hiçbir şey tartılmaz başka bir şeyle hatta kendisiyle bile♥️20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. En güzel 5 yaşında ve 70 yaşında yaşanır. 5 yaşında saf temiz ilk aşk olur. 70 de yaşanmışlık, anılar ve duygu yükü ile son aşk olur.
20 YorumlaEn güzel aşk ilk bakışta gerçek aşk duyduğun yaşatadır bunun ne zaman olacağı belli olmaz onun için aşkın yaşı yoktur kimi çocukken kimi gençken kimide yaşlanınca aşkla karşılaşır
10 Yorumla- +1 yıl
Aşk ruhu sevmektir. Bedensel istekler on planda olmadığı sürece aşk her yaşta en güzel hali ile yaşanır.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. iki seven kalp, aşka inanan, aşkın gerektiğine sahip nitelikte olan kişiler var ise aşkın yaşı olmaz.
10 Yorumla- +1 yıl
Her yaşta çok güzeldir ama özellikle genç yaşlarda hormonlardan mıdır nedir daha yoğun oluyor ben ilk aşkımı hala unutamıyorum
10 Yorumla - +1 yıl
En güzel aşk hayatın bütün sorumluluklarını tek başınıza omzunuza alıp hayata atılan bir birey olduğumuzda yaşadığımızdır
10 Yorumla - +1 yıl
Bence yoktur ama üç beş kere evlenip boşanmış yaşlı insanların da birbirlerine aşık olması bana garip geliyor doğrusu.
10 Yorumla Bence bir erkeğin 27-28 sonrası bir kadının ise 24-25 den sonrası aşkın olgun ve güzel bir şekilde olup iyi anlaşıldığı dönemdir.
10 YorumlaAşkın yaşı vardır, insanın kendini bildiği sorumluluk alabildiği her yaş aşkın yaşıdır. ( fotografta kadın bunun bilincinde 😂 )
10 Yorumla- +1 yıl
Hz Muhammedin Yolu aşkın yoludur. Biz aşkın çocuğuyuz benim arkadaşım aşktan doğandır bundan daha güzel SOY sop olabilirmi Mi?
10 Yorumla - +1 yıl
Hangi yaşta daha güzel yaşanır bilemiyorum ama en ideal ilişki türü, genç kadın-olgun erkek ilişkisidir diye düşünüyorum.
10 Yorumla En saf aşk 17-19 Yaşlarında yaşanır diğerleri mantık ilişkisi ve kaybettiğini aramaktır.
20 Yorumla- +1 yıl
Olgun erkekler tercihimdir cinsel yönden çok mutlu etmeyi bilirler
20 Yorumla Aşkın tabiki yaşı yok ama gencken aşık olmak aptallikla eşdeğer 🤣
20 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşüme göre, olgun yaşta başka olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
doğru insan karşına ne zaman çıkarsa, yaşla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
En güzel aşk olgunlaşınca yaşanıyor kıymet biliyorsun gençlikde ki hataları ni yapmiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Olgun yasa eriştiğimi düşünüyorum
- +1 yıl
Var tabi 50 yasindaki adamlada beraber olamam yani😯bence en çıtır zamanlar 16 18 falan
11 Yorumla Yaşı olmaz aşkın bence cocukkende olursun yaşlanınca sa
10 Yorumlaİnşallah 30 üzeri devam ediyordur yoksa kaybettiklerim listesine aşkı da eklemek zorunda kalacağım
10 YorumlaOnu bilmem de ben yalnız başıma ölüp gideceğim o koyuyor
10 Yorumla- +1 yıl
Aşkın en güzel yaşı var tabiki de kimse inkar edemez.
10 Yorumla - +1 yıl
Ya ben 39 yaşındayım ama 30 değilmişim gibi hissedip yaşıyorum bu tavrım burda biraz eleştiriliyor ama elimden bişey gelmiyor😌
20 Yorumla aşk dediğin şey cinsel tutku ise Erkeklerde 25-55 , kadınlarda 20-45 gerisi yalan.
10 YorumlaBence var en güzel aşk safken yaşanır sağlık giderse olmaz
10 Yorumla- +1 yıl
Askın yaşı yok derlerde inanmayın sehir efsanesi o...
10 Yorumla Sevginin yaşı değil zamanı vardır. Mühim olan doğru zaman da bulmak yaşta değil.
10 Yorumla- +1 yıl
Yaş sadece bir rakam, aşkın nerde ne zaman yakamızı tutacağını bilemeyiz
10 Yorumla Bence 4-7yaş arasında yaşanan aşklar en güzelleri 😛
10 Yorumla- +1 yıl
Yoktur. Ama kendimle yaş farkının çok olduğu bir ortamda kadınlarla iletişime geçmek istemiyorum. aşık olmasamda aşık olmalarınada engel olmalıyım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. en güzel aşklar okulda başlar sonunda kalan tek hatıralar gözlerdeki yaşlar.
10 Yorumla- +1 yıl
Yok dicemde 18 yaşındaki kızda 35-40 yaşında adamla olup aşık oldum demesin bana
20 Yorumla - +1 yıl
Bence en ideali 35 den sonra yaşanır her iki tarafta olgundur ve daha anlayışlıdır.
20 Yorumla Aşkın yaşı var tabii liseden sonra pek tat vermedi..
10 YorumlaVar gidipte 30 yasındaki biri dedesi yasında biriyle aşk yasıcak değilya olsada para içindir o fazla sürmez
10 Yorumlaergenlik aşkı hep unutulmazdır ve ergen biri mutlaka aşık olur çünkü beden yenice çoğalmak kabiliyyeti alır ve hemen sinyallerle boğar insanı hormonlar hadi hadi artık bunu yapabilirsin git yap diye😂 tüm canlıların çoğalma instikti var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 30,6b cevap paylaştı. aşkın yaşı yoktur
her an her yerde karşımıza çıkabilir20 YorumlaAşkın yaşı olur nu? Ruhen ve bedenen hissettiğin ve istediğin her yaşta aşık olabilir ve sevebilirsin. Yaşın kaç?
10 YorumlaYok öyle yaşlar ama evlenince aşk denilen şey sekse bırakıyor kızın eli niye orada sdfadf
10 Yorumla- +1 yıl
Aşk yaş bilmez, aşk yaşlanmaz.
Aşk geçici durak değil, ebedi sığınacaktır..10 Yorumla - +1 yıl
Klasik olacak ama lise aşklarının tadı başka oluyordu
10 Yorumla Var var 60 yaşında dede ile 20li yaşlarda biriyle olması malcilik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Aşkın yasi yok ancak lise caglari bir baska oluyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. bence her yıl aşk konusunda insanlara yeni şeyler katar. tabiki aşkın yaşı yoktur. ama paylaşımların yaşı vardır. gerçi çok açmak gerek. ama birgün cinsellik bittiği zaman en önemli paylaşım romantizm ve aşk ve arkdaşlık kalır. 75 yaşında mesela
00 Yorumla- +1 yıl
Aşk denen şeyin yaşı vardır. Aşk denen şeyin var olup olmadığı belli değil. En güzel aşk denen şey herzaman yaşanabilir😌😌😌
00 Yorumla - +1 yıl
20den sonra başlar ömürlük olur aşk denilen şey.. istisnalar olabilir tabi
10 Yorumla - +1 yıl
Bence 30ila kirk arasında daha güzel yaşanır çünkü her şeyde daha olgun davranirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı. yoktur en güzel aşk aşkın karşılıklı olduğu sevdiğini bulduğun yaş hangisi ise o dur
20 Yorumlayok sinirida yok uclardada yasanir diplerdede en guzel yas kalbini gercekden kalbinde hissettigin yaş
10 Yorumla- +1 yıl
AŞK Her Yaşta Güzel Ve Özeldir
Yaşamasını ve Yaşatmasını Bilene..!10 Yorumla - +1 yıl
Bence aşkın yaşı yok her yaşta aşk güzel yaşanır 😎
10 Yorumla - +1 yıl
Bence yoktur en güzel aşk 30 50 yaşlar arası'yasanir
10 Yorumla - Devamını Gör (88)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi