Ben 32 yaşındayım. 8 yıllık evliydim. Benim 19 yaşında bir kardeşim var ve bundan tam 3 ay önce kocam olacak a. di ile kardeşim olacak o... u kendi yatağımda bastım. Sonra olaylar vs. Tek celsede boşandık. Donuna kadar da aldım ş... fsizin. Ama içim soğumadı, onlardan intikam almak istiyorum, yoksa kafayı yiyeceğim. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılsize başkasıyla yatmanızı tavsiye edecek kadar arsızlaşmış ardamarı çatlamış insanlar olacaktır lütfen dikkate almayın zira bu durumda kendinize olan saygınızı sarsarsınız. emin olun, kendinizi nafakaya bağlatın. zaten kendisinden mal falan da almışsınız. siz farkında değilsiniz ama bu durum onun bir zaman sonra canını çok sıkmaya başlayacak, tecrübelerini gördüm. inanın bana. ona atabileceğiniz en güzel golü atmışsınız. size kalan kızınızı en güzel şekilde yetiştirmek, mutlu olmayı ihmal etmeden. 🙏🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Üzüldüm ama böyle intikam ateşiyle en çok kendine zarar verirsin. Hayatına devam etmek, mutlu olmak istiyorsan onlarla uğraşmayı bırakmalısın. İlla intikam alma peşindeysen bu nefreti kendi hayatını güzelleştirmek için motivasyon olarak kullan. Onlara en büyük ceza senin mutlu olman olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok gecmis olsun. Buda agir bir sinav. Lütfen öyle bak. Allah tan ki üc kuruşsuz kalmamişsin. Ahirettede tüm hakkini alirsin insallah. Peki Kardesin ile aran nasil? Ailen ve mahkeme bu durumu biliyorlarmi?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Daha ne yapacaksın ya haddini bildirmişsin işde. Benim merak ettiğim bir şey var ailen kız kardeşine ne dediler ve kardeşinle eski eşin hala birliktemi?
03 Yorumla
Soran+1 yılAilemle de görüşmeyi kestim. Bizim o. u küçük diye korumaya aldılar resmen. O serfsizle de halen görüşüyorlarmış, öyle duydum.
- +1 yıl
canim benim yeni gördüm msjini. Cok zor bir sinav ama Allah sana o günahi nasip etmesin sükür et. Ya Allah korusun sen hastalsnip yatalik olsaydin vs yani yalan teselli gibi gelmesin beterin beteri var. Ailende daha cok rezil olmayslim diye el altinda tutmak zorunda demekki o kizida
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
73Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun bacı
#emre0000 YorumlaBaldız baldan tatlıdır diyorlar doğruymuş demek ki.
Adam suçlu da kardeşin neden ablasına bunu yapmış?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİntikam alman sana bişi kazandırmaz canın acımış tamam kabul ama senin bir farkın olsun bırak yaptıklarıyla yaşasınlar yapıcagın hiçbişey onların canını yakmaz kendi hallerine bırakırsan belki bir nebze canları yanar aksi takdirde ne yaparsan yap canları acımaz
10 Yorumla
+1 yılyapılması gereken herseyı yapmıssınız.. bundan otesı sadece sıze zarar verır.. omur su mısalı akıp gecıyor bes sene sonra on sene sonra 20 sene sonra onların suratındakı utanma duygusunu gormek sıze en buyuk ıntıkam olacaktır.. bosverın.. kın nefret gıbı duygular sadece sızın yukunuz! ve bu yükten kurtulmalısınız once..
10 Yorumlaiçin ne yaparsan yap soğumayacak, kendi hayatına bakarsan kendi iç huzurunu bulabilirsen daha mutlu olabilirsin. Artık bu olayı unutamayacaksın, affet de demiyorum affedemezsin ancak şunu söyleyebilirsin: kumaşları bu kadarmış. Malzeme kalitesi belli. Ne yaparsan yap hırsın, nefretin geçmeyecek. Olanları unutmak, hayatını güzelleştirmek istiyorsan mutlu bir hayat yaşamaya çalış. Yeni insanlar tanı, yaşın genç önüne bak. Sağlık olsun gerisi kolay ve unutma hep bir yol vardır mutlu olmak için.
10 Yorumla
+1 yılEn iyi intikam unutmaktir gizli unut hayatina devam et olan olmus artik ne yaparsan yap olani degistiremeyeceksin ki..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski it için intikam almak istiyorsan ondan aldığın nafakayla başkalarıyla eğlen, yeteri kadar zor gelir ona sanıyorum. Kardeşin için de bence nedenini öğrenmen lazım, belki senin it kızın bir açığını görüp tehdit etmiştir, şantaj yapmıştır. Bilinmez mecbur kalmış olabilir. Hayatta hep umutlu ol, umudunu kaybetme. Kızınla sana kısa hayatın büyük dertlerinde ayakta durmanız için şans diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılSenin son derece mutlu olman zaten onun zoruna gidecektir. Git gez eğlen süslen eminim en büyük intikam bu olur. Çünkü sen naparsan yap için sogumicak o yüzden umursama ve kurtulduğuna şükret. Sevgilerle..💖
00 Yorumla
+1 yılNasıl oluyor böyle ahlaksızlıklar ya. Allah basımıza vermesin. Daha once kardesınızle iliskiniz nasıldı? Aklım almıyor böyle iliskileri.
11 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 13 yaş var, elimde büyüdü o o. u annem ilgilenmezdi pek. İnsanlık, ar, namus öğretememişim demekki ona...
+1 yılErkekler bakın da örnek alın evlilik işte böyle bir şey adamı bitirir en ufak hatanıza kadar donunuza kadar alırlar.. sakın ola sakın aklıniz varsa evlenmeyin.. evlilik kadınların erkeklere kurduğu en büyük tuzaktır
011 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama Sen kadını git kardeşiyle aldat sonra donuna kadar alınca kadını haksız bul. karin seni öz kardeşinle aldatsaydı sen ne yapardin? Ben söyleyeyim mi?"Namus"um kirlendi diyerek öldürürdün karını. Kadinlar aldatilinca sorun yok erkekler aldatilinca namus bekçisi oluyorsunuz.
Soran+1 yılTuzak mı oluyor şimdi bu, sevmiştim oysa ben onu...
- +1 yıl
@Hastabikiz ben kimseyi öldürmezdim o durumda bosansaydım bile. mahkeme beni anca boşardı karımdan bırak nafakayı toplu iğne bile alamazdım. !!! Erkekler biz düştük bu tuzaklara siz sakın düşmeyin evlilik erkek için intihardır... bir kadınla zoraki ömür geçirme boş yere kanınızı emdirme tuzağına düşmeyin !!!
- +1 yıl
Siz kötü deneyimler yaşadınız diye başkalarını da engelleyemezsiniz nasipte varsa herkes evlenir zaten
- +1 yıl
!!! Arkadaşlar @Hastabikiz denen kişiye kanmayın bu sadecr benim değil tanıdığım tüm erkeklerin yaşadığı bir deneyim evlenip de mutlu olan erkek yoktur.. varsa da evde karısını oturtup dışarıda kendisi istediği hatunla gezdbilecrk kadar baskınlıģı ve yeterli maddi durumu olan nadir erkeklerdir 100 erkekte 1 erkek.. geri kalan 99 unuz 5 sene sonra yüzünü bike görmekten sıkılacağınız 1 kadına mahkum zindan hayatı yaşayacaksınız kanmayın sakın bunlara !!!
- +1 yıl
😂😂😂😂 size sadece gülüyorum 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
!!! Arkadaşlar @Hastabikiz neden gülüyor? Çünkü zamanında hırsızın birisi yakalanmış "herkes senin hırsız olduğunj öğrendi" demişler o da "duyan duydun duymayan bana yeter demiş" gülüyor çnkü benim bu kadar uyarmama bu kadar çırpınmama rağmen çoğunuzun bu karadul örümceklerinin ağına düşeceğinizi biliyor da ondan gülüyor gevrek gevrek!!! Kanmayın bunlara bir erkek için mutlu evlilik diye bir sey yoktur kaçın kurtarın kendinizi !!!
- +1 yıl
Şakaysa komik değilse daha komik 😂
- +1 yıl
Arkadaşlar @Hastabikiz işi sakaya vurdurup üstünü kapatmaya çalışiyor ama asla şaka yapmiyorum 11 yıllık evliyim o kadar bunaldım ki kendimi yüksek bir yerden atasım var.. benimle birlikte evlenen arkadaşlarımın hepsi boşandı bekar olsalar cillop gibi manitalarla yiyecekleri paraları nefret ettikleri karılarına nafaka ödüyorlar paraları olmadığı için hayatlarını da yaşayamıyorlar... evlilik girişi olan çıkışı olmayan bir yoldur kaçınnn kaçın kurtarın kendinizi bizler yandık sizler yanmayın kurtarın kendinizi bu karadulların ağlarından
- +1 yıl
Ya abicim sen haklısın tamam sus ne konuştun be 😂 karın sana iyi dayanmış
- +1 yıl
@Hastabikiz sadece ben mi bu ulkede milyonlarca erkeğe her gun arkadan dayıyorsunuz bee dötümüzün acısından üzerine oturamaz olduk sayenizde... ahhh anam ahhhh evlen evlen evlen diye kafa ziktin yaktın beni cayır cayır yaktınnnn yaktın yaktın ne güzeldi bekarlık günleri sultanlık değil imparatorluktu beee
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılhukiken tüm haklarını almışsın bu süper :)
işin vicdani kısmına gelince:)
çatır catır paranı ye cocuklarını büyüt kendine uygun bir iliskin olsun ve eskiyi unutarak mutlu mesud yasa :)00 Yorumla Sen ne yaparsan yap için bu konuda huzur bulmazsin. Hayatınina daha yakışıklı adamlar al süslen sosyalleş zamanla unutursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhalen kendi çevrenizdemi yaşıyorlar yoksa bulunduğunuz yeri terkettiler mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen başka şehre taşındım, çünkü ailem de kızkardeşimden yana tavır aldı... Kimsem kalmadı artık o şehirde
- +1 yıl
Nasıl ya ailen nasıl ondan yana tavır alır bu nasıl bir aile
Soran+1 yılKüçük diye, ayrıca annemin babamın kıymetlisi diye...
- +1 yıl
Küçük ama iyi bir o... olmuş ailende onu seçti. Sen üeymsin
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. yapılan elbette güzel degil, burda eşin kadar kardeşinde suçlu eşinin donuna kadar aldın peki ya kardeşine neler yaptın ,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geriyi bırakın önünüze bakın. Hayatınızı yeniden kurun. Ondan intikam almanın en güzel yolu kendinize mutlu bir yaşam kurmaktan geçer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSuçun büyüğü senin kaşar 🧀 kardeşinde kocan da ayrı şerefsiz bırak kendi hallerine Allah versin cezalarını 🙄🤔
00 Yorumla Eğer gerçek ise mide bulandırıcı bir durum. Boşver seviyelerine inme bence.
10 Yorumla
+1 yılBence geçmişe bir sünger çek ve açma. Geçmiş geçmişte kalsın.
00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir şey yapma. Allahından bulsunlar pis adiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir intikam alabilirsinki.. biri şeref*iz biri *rospu diyorsun..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırak Allah'ından bulsunlar sen yasal yollarla yapacağını yapmışsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu saatten sonra atacağın her adım kendine zarar vermektir. büyük bir acı yaşamışsın hırsını anlıyorum ama uğraştıkça daha çok içine işleyecek ve daha çok çamura batacaksın.
00 YorumlaKocan gerçektende şerefsizmiş ama bir insanın kardeşi bunu nasıl yapar birde daha 19 yaşında
00 YorumlaSakin ol... Yapacağın herhangi bir yanlış hareket karşı tarafın eline koz olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSizde bu tarz bişi yasaduniz ya da birini. Günahını aldınız böyle bir konuda muhtemelan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. ALLAH korumus seni bosverr , bol bol dua ett , kurtulmuşssunnn
00 Yorumla
+1 yılYok artık ya. Ayrıca halen kocam ve kardeşim diyorsun. Demek ki akıllanmamışsın henüz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelirtmek için.
Çok ağır bir durum. geçmiş olsun. Üzücü.
Zaten allah belalarını vermiş ve vermeye devam eder. Sen hayatına bak. Ömür geciyor hiç boşa vakit gecirme.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece kocan aldatmamış, kardeşinde aldatmış seni;
Şimdi ikisi evlensinler ve doya doya yatsınlar, ne yapalım, dünya işte.00 Yorumla
+1 yılen iyi intikam daha iyi ve daha mutlu bir hayat sürmen olur derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende onun kardeşiyle yat.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıskanma o senin kardeşin biri kocan baldız baldan tatlıdır baldızını yemesinde kimi sey yapsın adam abartma
00 Yorumla
+1 yılÖldür kardeşini kocanı da diri diri yak o zaman soğur için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleski esinin en yakin arkadaşıyla yat kalk arkadasi da ona desin ki lan oglum sen malsin ilâh gibi hatunun tadina ben bakiyorum artik
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birisi değilim, sapıklaşmayın lütfen!
Cevap sahibi+1 yılÖylesin demedim zaten ama bir erkek en cok bundan rahatsiz olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu nasıl dünya arkadaş anlamıyorum yeminle
Güvenemiyorsun artık kimseye00 Yorumla
+1 yılZaten yapacağını yapmışsın geçmişi bırakıp geleceğe bakman artık takılırsan ne yaparsan yap unutamazsın
00 Yorumla
+1 yılİnan yakın duyguları yaşadım çok kötü bir durum her gün bedeua etsen olmuyor birşey geberseler bile için soğumaz
00 Yorumla
+1 yılBu baldız şeysini anlamıyorum. Madem onu istiyordu niye onunla değil sizinle evlenmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlendiğimizde bizim o... u daha 11 yaşındaydı.
- +1 yıl
Yuh, büyüyüp eniştesini mi ayartmış. Affedilir şey değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşin ne yapıyor peki şu an aynı evde deilmisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yeni bir eve yerleştim yalnız yaşıyorum. Ama duyduğuma göre onlar görüşüyormuş.
- +1 yıl
Hangi sehirdensin iz siz
+1 yılvay o.. pu kardeşe bak kocayı nasıl ayartmış bence oyle bışey yap asla unutmasın
00 Yorumla
+1 yılBence unut. Ama illa intikam alacaksan yakışıklı biriyle seviş
00 Yorumla
+1 yılHayatına bak umursama en kötüsü senin mutlu olmandır onlar için
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum geçmiş olsun..
Çocuk var mı ve kardeşin ailen ile görüşüyor musun?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 5 yaşında bir kızım var, o da benim yanımda. Ailemle de görüşmüyorum çünkü benim yanımda olmadılar. Sırf küçük diye kardeşim olacak o k. şarı korumaya kalktılar.
- +1 yıl
Offfff ya çok zor bir durum insanın baldızı kardeşi bir erkek kardeşine nasıl bakar...
O tam bir...
Kerseşşn ayrı..
Ve esas. Olan çocuk.. O en çok üzülecek...
Sen ne yapıyorsun peki nasıl bir intikam alacaksın ondan ne yaptın
+1 yılkocan güzel kardeşim kardeşinde o. rosbu olmuş sen nasıl temiz kaldın bunların içinde
00 YorumlaBos ver takma ama senin krdesin burda daha sucluu. Almisin iste herseyini sefasini cek oda gorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allahim iyiki kiz kardeşim yok
10 YorumlaBu nasıl bir hayat hikayesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. bence bırak onlar cehennemede yanaklar sen değil
00 Yorumla
+1 yılBence Allah'a havale edin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka ya bağla çatır çatır ye parasını
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. tövbe estagfurullah daha neler duyacaz ya
00 Yorumla
+1 yılParasını çatır çatır ye enn rahatlatıcı terapi
00 Yorumlaunut gitsin ikisine de hakkini helal etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kız kardeşini döverek sakat bırak.
00 Yorumla
+1 yılHerkes biliyor mu bu durumu
00 Yorumla
+1 yıleski şerefsiziniz avukat-doktor falanmıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır inşaat muhendisiydi, inşaat şirketi var. Onun da yarısını aldım.
- +1 yıl
afiyetle yiyiniz efenim :) kahve içmeyi ihmal etmeyiniz ;) ikiside ihanetlerinin bedelini öderken siz keyfinize bakınız hayatın tadına varınız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok artık trolldür umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef canım, 3 aydan ömrümden ömür gitti...
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim bir insanın başına gelecek en kötü iki şeyi yaşamışsın. Geçmiş olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşinle görüşüyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki, ailemle de görüşmüyorum. Küçük diye korumaya çalıştılar onu.
- +1 yıl
o zaman nasıl bir şey düşünüyorsun
+1 yılsende onun akrabasıyla aldat mk :)
00 YorumlaYerinde olsam İkisini çikerim...
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni kardeşimle aldattı, boşandık ama içim soğumadı ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım