Bazen oluyor.. Onu hiç tanımadığım halde , yanımdan geçip giderken o parfüm kokusu, harika poposu, kadınsı yürüyüşü, göz göze geldiğinde kılcal damarlarıma kadar etkileyen harika gülüşü.. İşte o zaman diyorum ki " böyle bir sevgilim olsun, yüz milyon borcum olsun"
Hayır yok. O kadar param olsa zaten bütün güzeller peşimde koşar.
Çirkinim ben; ama en güzel kadını satın alabilirim, demek ki çirkin değilim. Çünkü çirkinliğin etkisi ve iticiliği, para karşısında yok oluyor bu dünyada. Yani para sayesinde, insan yüreğinin isteyecebileceği her şeyi yapabiliyorum. Oysa, insanı insan olarak kabul ederseniz, sevgiyi yalnız sevgiyle, güveni yalnız güvenle değiştirebilirsiniz, demiş marx.
Adam sevin adam. Akşam evine ekmek getiren adam sevin. sizi seven sizden olacakları sevin. Bırakın bu yakışıklı kaslı erkek tiplerini. Adam sevin adam.
İstediğim herkesi 100 liraya elde edebiliyorken niye 100 trilyon borcum olsun? ayrıca parayla satın alınabilen kadın sahip olmaya değmez. 100 trilyon borcu da kimse ödeyemez mk.
Şair şöyle der satırlarında Kadın sevildiği için değil sevdiği için durur Lakin sevdiğini öperek koklayan bir kadın para karşılığında gelen bir yakışıklıyı ne yapsın
Sevdiğim insanla beraberim. İster yakışıklı olsun olmasın. Benim için dünyanın en yakışıklısı.. Hiç bir zaman da ayyy bu çok yakışıklı sevgilim olsa diye hayal kurmadım.
En İyi Cevaplar