Canım yavrum baban sağlık sektöründe olduğu için ve tek boş vakti olan nöbet çıkışlarında da uyumakla meşgul olduğundan biryere gidemeyeceğinden, dolayısıyla annende mecburen sağlık sektöründen biri olacak. Şimdiden nöbette biz hayat kurtarırken seni anneannen veya babaannenlere bırakacağımız için, nöbet çıkışlarında da doğal olarak çocukluk hormonlarınla oynama gezme keşfetme eğlenme isteğini yorgun olup karşılayamayacağımız için çok özür dilerim. Ama unutma ki sınıfında babanızın mesleği ne diye sorunca öğretmenin, benim babam hayat kurtarıyor hastaları iyileştiriyor diye övüneceğin baban ve annen her zaman yanında olacak her giriştiğin işte tam destek verecek canım yavrum benim😊😊
@oldlover tabikide ama en çok harcanan biziz yeri geliyor MI sevki oluyor sevke biz çıkıyoruz dediğim gibi arrest hasta geliyor CPR a biz koşuyoruz elbette işinin hakkını veren doktorlar vardır ama malesef ki benim şuanda çalışmaktan zevk aldığım 5 hocadan sadece 1i var nöbetler çatınca bayram ediyorum o derece diğerleri kan gazı almasını dahi bilmiyor sadece gelen raporlara karşı tanı koymaları birde ilaç order yazmaları var😅
şu an yazdıkların tibbi terimleri hayranliklaokudum ve tabikine olduklarini bilmiyorum shdgf a ben seyden bahsettim asistanlar ve tıp okuyup staj yapanlar :)
En İyi Cevaplar