aldatmanın özrü, telafisi nasıl olabilir? aldatan insanın getireceği birçok yıkım var. aileler, taraflar, emekler, güven, psikoloji. şunu merak ediyorum, aldatan insanların özür dileme psikolojisini ne şekilde konumlandırmak gerekir? bir de bunların eşimi/sevgilimi seviyorum versiyonları bolca mevcut.
Herkesin gerçek fikri mi yoksa toplum baskısından mı olmaz yazıyorlar bilemiyorum. Açıkca fikrimi beyan edemeyeceğim bir soru. Kendim ederim de site ahalisi kaldırmaz:)
O zaman özürü olurki partnerin seni o kadar soğutmuş ki kendinden, onunlayken kendini o kadar değersiz buluyorsunki, sen de işte aldatmışsın ama o altdatöağı kendine çıkış yolu seçtiysen geri dönüp özür dilemeyeceksin ( biraz karışık ıfade etdim fikrimi ama umarm anlaşılmıştır)
Seven insan başkasına o gözle bakamaz bile o ilişkiden artık hayır gelmez affedilmememli bence (evliysen belki 1 şans verilebilir kadında kendine daha çok bakarsa erkekde çok pişmansa)
Toplum baskısıyla alakası yok herkesin bir düşünce yapısı vardır ve herkes burda söyledi düşüncelerini yani sence aldatan insan affedilmelimi tabikidr hayor asla özrü olmayn birşey ✌🏻
En İyi Cevaplar