Hoşlandığım kiza acildim biraz birbirimiz taniyalim dedi flört gibi biseyiz suanda ama cevaplarima cok geç cevap veriyor aktif olduğu halde baskasiyla konusuyo sanirim ne yapmaliyim acaba senle ilgilenmiyorum demeye beni sogutmayami calisiyoDurum böyle...
Ya benim hoşlandığım bir kız var oda biliyo şu anda da flört gibi biseyiz ama cok gec cevap veriyo?
Şimdi ben sana açıkça anlatayim. Sen hoşlandığını söylemişsin o da bir deneyelim demis. Yani kartlar kızın elinde yon verecek olan o. Naz da yapar seni surunduredebilir sen ilk basta bunlari goz ardi et alttan al... Ilerleyen iste mesela 1 ay 2 ay baktın bir duzelme yok ilişki olacak gibi degil sana ilgi göstermiyor... Gururun olsun bırak ve bırakmasını da bil...
bir de ilk baslarda bana kalirsa mesajlasma olayini fazla yapma daha cok hani bulusuo vakit gecirme odakli davran yuzyuze muhabbet sararsa sonradan mesajlara da etki eder seninle konusmak ister...
soru sordun cevap verdik ne atarlanıyorsun ben mi tuttum seni yedekte? Kız tenezzül etmiyormuş gibi konuşuyor, saatler sonra cevap veriyor. İlgili olsa böyle yapmaz. Eğer aşırı rahat ve umursamaz bir karakteri varsa o zaman olabilir ama bu da kızlarda çok nadirdir
Sana şimdiden bişey söyliyim bak gör olack sen yazma hiç neden yazmıyorsun diecek hatta hemn mesajlarını bir sürelğine cevp vercek ki sen elinde yedek kalasın ya başka biri var ya da sana değer vermiyor boşta kalma ihtimaline karşın senden de olmk istemiyor maalesef durum bu kaptırma kendini isteyen seven bu dediklerini yapmaz
Yazmadanda duramiyorum 30 dk önce yine attım anında iletildi ama cevap yine yok olmucak galiba bu kızla bir iki gün yazmicam yine ayni olursa yol vercem.
En İyi Cevaplar