Bakışlar yeterli mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bakışlar yeterli mi sizce?
İlişkiler karmaşık ve bazen belirsiz olabileceği gibi evli bir erkekle olan etkileşimler de daha karmaşık bir hale gelebilir. Peki bu durumlarda birinden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? Özellikle karşı taraf evliyken ve duygularını gizlemeye çalıştığında bu işaretleri fark etmek daha da zorlaşabilir. İşte evli bir erkeğin sizden hoşlandığını anlamanın yollarını ve bu süreçte nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıklayan rehberimizle karşınızdayız. 😊

Bir ilişkide ya da sosyal hayatınızda bazen karşınızdaki kişinin size olan ilgisini anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu, özellikle evli biri için geçerliyse, iş iyice karmaşık bir hal alabilir. Peki evli bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? İşte bu durumu anlamanın bazı yolları ve ipuçları.

Evli bir erkek, sizden hoşlandığını belli eril şekilde gösterebilir:

Bazen sizinle hiç konuşmamış biri bile size ilgisini belirtecek işaretler verebilir:
Bu belirtiler evli bir erkeğin sizden hoşlandığını gösterebilir ancak unutmamanız gereken en önemli şey herkesin farklı olduğudur. Bu nedenle belirtileri dikkatle gözlemlemek ve durumu doğru bir şekilde değerlendirmek önemlidir. Kendinizi rahat hissetmediğiniz veya kötü niyetli bir ilgiyi hissettiğiniz anlarda, açık ve net sınırlar koymaktan çekinmeyin. 💕
Bakışlar asla tek başına yeterli değil. Birebirde konuşmadan anlayamazsın.
Yaa iste aslında komşum ama konuşmuyoruz eşiyle çok samimiyiz ama
Hoşlanıyordur kesin. Birbirinden hoşlanmayan kalmadı
Öyle dmee yaa
bir erkeğin senden hoşlandığını anlamana gerek yokki... sen bir erkeğe bak gülümse her erkek hoşlanır bence.. kaç yaşındasın bilmiyorum ama... böyle bir soru cesareti yaptığın için.. bende hoşlanıyorum senden?
Sacmalmaa istersen
Tmmmm
Hayir
Yanlız kaldığında elini tut sana saldırmazsa isteği yoktur. Saldırırsa kolay gelsin size
Yalniz kalamıyoruz ki hem elini tutamam
Cevap
84Cevap
Merhaba, sürekli sizinle yakınlık kuruyorsa ve gereğinden fazla ilgileniyorsa bir de sık sık bakıyorsa tüm bunlardan yola çıkarak hoşlanıyor olabilir diyebiliriz.
Bunu anlamanın birkaç yolu var aslında. Mesela, sürekli seninle vakit geçirmek için fırsatlar yaratıyor, sana yardım etmeye çalışıyorsa, bu aslında seni daha yakın görmek istediğinin bir işareti olabilir. Yani sadece iş ya da arkadaşlık için değil, seninle özel bir bağ kurmak istiyordur.
Bir diğer şey ise, fiziksel temas konusunda biraz daha dikkatli olması. Bazen istemsizce seni daha fazla dokunmak, yanına gelmek isteyebilir. Bunun yanında, sana karşı çok nazik ve dikkatli davranması da farklı bir gösterge olabilir. Eğer bir konuda sana yardımcı olmak için fazladan çaba harcıyorsa, bu da bir ilgiyi yansıtıyor olabilir.
Bunların dışında, sana iltifat etmesi ve seni takdir etmesi, yani fiziksel ya da kişisel özelliklerinle ilgili sürekli olumlu yorumlar yapması da hoşlandığını belli edebilir. Özellikle, seni daha yakından tanımak isteyebilir ve samimi sohbetler kurma eğiliminde olabilir. Eğer bu tür davranışları sık sık görüyorsan, hoşlandığına dair bir işaret olabilir.
Ama unutma, bunlar yalnızca sinyaller. Gerçekten emin olabilmek için daha dikkatli bir şekilde gözlem yapmak ve kendini nasıl hissettiğini anlaman da çok önemli. Çünkü bazen insanlar sadece iyi niyetli olabilir ve bunlar yanlış anlaşılabilir.
Kimin eli kimin cebinde belli değil anasını satayım dünyaya bak🤣😂😂🤣
Yok ya
Var ya alişan söylüyor dinle sabah sabah iyi gider😂🤣😂🤣
Sürekli ilgi alaka varsa, en ufak birşeyin olduğunda dibinde biten ilk insan oysa eşinden daha fazla sana duyarlıysa hoşlanıyordur. Ama kapılma bence macera arayışında o yüksek ihtimal sende duygusal boşluktasın belliki. Yasak aşk dipsiz kuyuya benzer sonuda pek olmaz istisnası çok az devamlı sürdürebilen.
Anlarsın tabi. Bakışlarından önce hissedersin. Sonra mesela asansörde falan biraz daha takın durur dokunursun usulca farkında olmadan sanki, komşudur şeker tuz için evine gidersin, gözlerimin içine bakarak istersin. Belli olur yani. Balkondan camdan sana bakar. Günaydın dersin karşılık verir. Gülümser tebessüm edersin. Yardım edersin. Heyecan yaratır böyle şeyler. Fantezi kurarsın. Karşılık mutlaka olur. Onun da nefsi var. Bu duygular cesaret taviz karşılık ister. Tatmin sonra gelir. 🥰😎
Madem oda evli sende evlisin ne diye benden hoşlandığını nasıl anlarım diye saçma sapan bor soru soruyorsun hayır yani utanmıyor musunuz kendinizi kirletmeye sanane elin evli adamından bakıyorsa bile sen bakma git kendi yoluna işine gücüne kocanla ilgilen çocukların varsa onlarla ilgilen yaradan bile nefret ediyor böyle şeylerden kişinin evine malına karısına kızına malına mülküne göz dikmeyin dusuncelerinize bile yer vermeyin diyor zina etmeyin diyor siz napiyorsunuz ya bu nasıl bir kafa yapısı ben anlamıyorum gerçekten!!! Ne sapık insanlarsınız ya
Bende de benzer sorun var. Kadının bakışları vs. Ara ara diyaloğa giriyoruz ama ya terslik çıkartırsa diye hiç bulaşmadım. Aslında cep telefonuna kadar var. iş sebebiyle öyle iletişim kurmuştuk ama sonrasında ilerletemedim terslik çıksrtırsa problem yaşarım diye.
Sen girişi yapmadan o da yapmayacaktır
Ya sen bu kadar kocanı düşünsen tekrar aşık olurdun. Madem aldatacaktın neden evlendin kardeşim. 🤨
Aldatmıyorum kii
sen gecen srmustun bu soruyuu balkondan sana bakiyor dimii -😂😂😂😂
Evet😀😀
o slak hala yuruyemedimi? 😂😂😂
Yok yaa bakıyo sadece
bir ben bakamiym sana ya 😃 adresini versene balkonuna kamera koyimde bakim sana 😃
Abartma
biye gormek istiyorim sdni merak ettim nolmus yani ala ala 😌
Gorme
niye asik mi olurum 😃
Yoo ondan değil
neyden pekii
Sonra erkekler neden böyle diyen kadınlar çıkar ortaya hepsi aynıdır diyen kadınlar bakında sonra birdaha böyle b*k atmayın her erkeğe her kadına ibret alın böyle kalbi kaşarlaşmış insanlardan
Sana karşı ilgili davranıyorsa ve bakıyorsa sürekli hoşlanıyordur, ama çok yanlış tabii buz evli kişiler olarak.
Akıllı özgüven sahibi bir adamsa açık açık belli eder. Anlamaya uğraşmama gerek kalmaz. Akıllı bir erkek böyle yapar
Bence korkak biri
Bence yeterli deyil siz bu konuda daha tercubeli olmalisiniz ne istedigini bilen bayansini karşı tarafında ne istedigi belli demi hareketlerden olsun cep trlefonu gosterse yetmez mi söylermisiniz
Yaa bakıyo ama konusmuyo bile
Yorumda yazmiyorki
Yok geleememm
Ordamisin hanfendi
Kokma birşey yapmam almanyadan katılıyorum baya uzahiz😁
Korkmaya gerek yok zaten de özele de gerek yok
Birşeyler paylaşmak istiyorsan içini dökmek istiyorsa bir sanal arkadaşın olmalı bence gelmek istersen kapım açıktır hanfendi
Yok tsk
Evlimiziniz hanfendi
Evert
Eşinde aradigin mutluluğu bulamıyorsun heralde demi hayvani seven birisin haklimiyim
Ee ordamisin bende evlendim bosandim
Seni ne yapmaliki mutluluktan ucasin
Sesin çıkmaz oldu hanfendi
Niye evli olduğun içinmi konuşmaktan cekiniyor
Kimsecikler varmiki
Ee tabi komşuyuz sonuçta kalabalık site hem karslı da görür diye herlade
Evleriniz karsiliklimi
Camlar bir birine baksa evde Sexsi dolaşmış olsan adam görse yani isteği artar bence hanfendi
Obur tarafa gelsen yarışmamız daha iyi olurdu hanfendi
Baya meskulsun
Birşey sorabilirmiyim ordaysan
Sor
Gerçek zevki tadamadinmi cinselikte
Yaa ben hoslaniyorum diyorum sen cinsellik diyosun herşey cinsellik mi yaa
Aha hoşlanıyorsun bu hoşlanma yla başlar bence eşinden göremediğini onda bulmaya çalışıyom demi
Hanfendi çocuk var mı
Gizli hanım kiz kaç yıllık evlisin
Birşey sorabilirmuyim
Günaydın hayırlı pazarlar ordamisin
Bakışlar yeterli değilde neden evli üstelik sende evlisin yazık değil mi eşlerinize 😲😲😲
Haklisin ama
Amasi yok kocan yapsa aynı şeyi
Tesettürlü bir kadına yakıştıramadım bunu düşün biraz kapalıysan bilmen gerekir evli bir kadının bir ekrğain eşini tutmadı bile haramdır tokaşmazlar bile
Aynı sey benim basımda geldı ben bakıslarından anladım oda evli ustelık daha 2 aylık evli ben 11 yıllık evlıyım
Nasıl bakiyodu ki sen karşılık verdin mi
Evlisin madem eşinden başka kimseden hoşlanma bence eşini aldatmamalısın
Niyetim aldatmak değil ama ne bileyimmerak ediyorun
Fazla merak iyi değildir merakın varsa eşinde ara merakını başka erkeklerde arama emin ol başka erkeklerde seni elde edebilmek için sadece sana gülücükler saçıyordur erkeklerin çoğunun amacı bacak arası çünkü bende dahilim buna o yüzden eşinden başkasıyla işin olmaması lazım
Hal hareket sana olan yaklaşım tavır en önemlisi gözlerinden.
Bakıyo ama konusmuyo
Zamanla konuşur gibi geliyor daha yeni olan şeyler bunlar anlaşılan bir aylik belkide bir surec
Bilmiyorum ama bekliyorum uste
Beklemen normal tabi ama hani sen açılsan ya hem nasıl olacak ikiniz de evli ya
Asla yapmam
Beklemen gerecek belki de bir süre ama hani beklenti nedir bu ilişkiden tabi ki de önemli olan bu bence
Beklentim yok sadece merak
Anladım olsun merak ilgiye ilgi sevgiye dönüşür gider sonuçta aklına yer edecek
Karşılıksız olunca unuttuğum merak etme
Yok hani olur ya merhaba der konuşur felan derken uzar gider diye dedim sende dikkatini çekiyor demek ki 🙈👍
Kocasının doyuramadigi aç bir kadınsın 😊 şu an sorguluyorsun sadece ama fırsat olsa yatağına alırsın 😊😉
Kaşıntı var kasiyan yok 🤭🤭
Kanka iki taraf da evliyse , sizinle evli olan masum insanların suçu günahı ne? Bir de yaptığınız doğru bir şeymiş gibi kılıf aramışsın. İkimiz de evliyiz diyerek. Ee iyi madem. İkiniz de evliyse , aldatmak mübah o zaman
Bu yanlış, yanlışa meyletmeyin. Eşiniz ile vakit geçirin sohbet edin. O adam ile aranıza mesafe koyun. Ahiretinizi dünyalık zevk sevgi uğruna yakmayın.
Ben düşüncelerimden vaz geçmem derseniz de boşanın.
Bir insan evli olduğu halde nden başka birine bakar anlamıyorum belki mutsuzsundr sevgin kalmamıştr boşanırsn olur biter ama yani evliyken başkasına bakmak da ne bileyim üstelik o da evli çok saçma
Sizin gibi kapalı kadınlardan gerçekten iğreniyorum gerçek manada kapalı olanları da kirletiyorsunuz açık Allah aşkına başınızıda popon. züde herkes rahat etsin
@Zevk01 aşağıdaki yorumları oku anlarsın
Ulan bize bir de abazan Sapık Kütük odun dersiniz?
Bu sizin yaptığınıza ne denir? Terbiyem müsaade etmiyor. Siz anlayın. Ahlaksız insanlar sizi 💩İ😡
Evli insanların birbirinden hoslanması zaten moda bu ara. Ama bu hoslantinin mahiyeti onemli. İlgisizlik ve mutsuzluktan kaynaklı mi, yoksa anlık adranalin heyecan arayışı mi.
Cok gizli bir sır vereyim yanlışlıkla ona dokun ve gulerek pardon deyip git sonra oda sana aynı şeyi yaparsa seviyordur
Dokunamam çünkü o kadar yakın degiliz
O zaman zor ona yaklaşmalısın garanti anlamak için telefonla yanına git soru falan sor
Yaa iste denk gelemiyoruz ki
O zaman unutursun boşver
Evleri rahat bırakın ya bu kadar bekar varken evlilerin peşinden koşmasını çok canım değil mi
Bakışlar hoşlanmaya yeterli fakat harekete geçmiyor ise bu anlam ifade etmiyor
Evet harekete gelmiyo korkuyordur belki
Acaba onun sana açılması için sen yardımcı mı olsan?
Hayır açılmaz zaten
Neden?
Bilmem ki konusmuyo bile
Ondan etkileniyormusun yani yanlış anlama açık konuşacağım iki türlü etkilenme var biri durtulerinle etkilenmek biride hislerine etkilenmek sen de olan nedir ona karşı
His tabi hoslaniyorum ondan
Hm bak beni yanlış anlama elbette evlilerde seve bilir ama elini hızlı tut sonucu gör yoksa bu his büyürse ev de huzurun kalmaz
Bakışlar, sözler etkili olur, belli olur bence. Eşinle aran pek yok herhalde
Evet yok. Ama biz onunla konuşmuyoruz ki
Anca takip ediyo zaten mal adam
ikinizde evlisinizzz kardesimm.. oylee sey yapmaaa ! aklininn ucundaan sil.
adam sana acilsa hemen ona kosacanmii? neyapcan?
bunu karsina yapan yarin obur gun sana ne yapmicagiii belli? aynisini sanada yapar
🤔🤔bilmem ben pek yakıştıramıyorum böyle şeyleri evli evine köylü koyunde dolansın derler bence doguru herkes sınırlarında oynasın bence
Hiç mi hissiniz, duygunuz kalmadı ya, o kadar basit ki birinin senden hoşlandığını anlamak yok artııkkk..
Yanlış yaparsın ben bu yüzden boşanmak zorunda kaldım. Yapma derim uzak dur
Naptın ki
Burdan anlatmayayım şimdi
Bekarlar bir tane bulamazken evlilerde ki bu zor da ne acaba? Anlayıp da ne yapacaksın abla?
Anlayamazsan sen ona belli et bakışlarınla Sen belli et ona çekiniyordur sizden ters tepki verirsiniz diye bir yolunu bulup bir şekilde telefon numaranı ver ona
sorun ne, seni, bu çetrefilli ilişkiye iten sebepler?
Müge anlıya çıktığın da anlarsın ama belki iş işten geçmiş olur.
Evliyle işin olmasın eşinle ilgilen ha sevmiyorsan bir zahmet boşan bekar biriyle ilgilen
Onu da anlamayıver. Evli barklı kadınsın şu sorduğun soruya bak. Madem adam sana balkondan bakıyor, sende rahatsız olduğunu falan hissettir ya da hiç umursama.
Terbiyesiz utanmadan soruyor musun senin gibiler dünyadan silinsede kurtulsak keşke
Eşiyle samimiyim diyosun kadının yüzüne nasi bakıyorsun
Yani evlisin başka adamlara bakma bence. Biraz kendine saygısızlık olsun. Hayat sizin ama böyle yapacak başka insanların ahini aliyorsunuz. Siz bilirsiniz
yalnız kaldığınız zamanlarda size aşırı yakın ve flörtöz davranıyorsa muhtemelen sizden hoşlanıyor olabilir bence eğer sizin de gönlünüz varsa bu şekilde bir yasak aşk yaşamak güzel bir deneyim olabilir
Bu hoşuna gidermi. Peki?
Evet
Sana bakması hosuna mı gidiyor
Evettt
Umarım bu bahsettiğin evli erkek kocandir
Hayır degil
Sinyaller bilal sinyaller 🤨
Nasıl sinyaller
Mesela ben eşiyle alışverişe çıktım sari gömlek almak istoyodum eşimde de sari gömlek alcam dedim o da gitmiş sari tsort almış bilerek mi yaptı acabaa
Sende evlisin oda evli nasıl ilişki bu
Ilişki yokki
Evli bir erkek size sık sık mesaj atıyor, arıyorsa veya size karşı ilgi gösteriyorsa, bu hoşlanma belirtisi olabilir.
Egosal tatmin mi ariyorsun ya da eşten yana mutsuz musun? Evli adam senden hoslansa ne olur tehlikeli sulardasin
İkinizde evlisiniz madem hoşlandığını anlamaman daha hayırlı olur.
Günah la. n eşini sevmiyorsan boşan insan gibi... bu nedir da?
İyice kudurdunuz hee napcan kız sana bakıyosa?
Verecek
Ben evli degilim ama evli ve cocuklu birini seviyorum
Bekarların suyu mu çıktı
Bakışlar sözler daha önemli
Acikmisin kapalimi
Kapalıyım bakıyo ama konusmuyoruz
Sürekli sana bakıyorsa hoşlanıyor demektir de bu aşk değildir bu arada anlık bir zevktir
Sen cahil bir kadınsın. Beynin değilde aşağısı çalışıyor
evliysen önemi var mı bunun
Var iste
haklısın ben bile evli kadına aşık oldum af edersin anlayışsız davrandıgım için
Sprun değil ee acildin mi. ona belli ettin mi
*evget söyledim anlayışla karşıladı hiç aksi şeyler söylemedi
Ee sonra noldu
ya bir gelirmisin dertleşelim aynı şeyi yaşıyoruz mahsuru yoksa tabi
Mahsuru var
tamam sorun degil bir şey demedi ama beni geri çevirmedi
Aaa iliski mi yaşadınız yani
yok kız tövbe de ben yapmam asla öyle bir şey yani bana olma git vaz geç demedi
Eee bisey olandı mi yani
olmadı meraklı melahat olmadı kız ancak dul olursa isterim onu şu durumda olmaz
Bir birinizi kesiyorsanız
Kesin bir şeyler olabilir.
Neden çok Mu azgınsın?
Hayir
O zaman bakma hiç evli birine
Yuva yıkma
Heleki sen evli bir kadınsın nasıl böyle birşey düşünürsün 🙂
Bilmiyorum yaa 😑
Sorun nedir dertleşebiliriz 🙂
Kocanla sorun mu var 🙂
Evet var
Nedir sorun?
Benimle ilgilnemiyo
Neden noldı işte?
En son ne zaman seks yaptınız
Az rahat dur da. Kimse hoşlanmasin senden
Rahat duruyorum ama o bana çok baktığı için dikkatimi çekti hem güzel olmak suç mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?