2 yıllık sevgilim ne yapmaya çalışıyor?

Iki yildir biriyle beraberim şu an 20 yasinda beni sevdi gercekten eminim beni kiskaniyo ama oyle boyle degil ya hasta gibi disari cikmiyim istiyo resmen yengec burcu ve dengesiz kendisi. Sinirlenincede agzindan cikani kulagi duymuyor.hep hata yapar ama gonlumu alir normalde.bu aralar bir sallantiya girdik seviyo gibi ama istemiyo ya o kadar garip ki anlatamam dusmangibi degiliz ama ayriyiz senden baskasiyla olamam ben diyo ama olmuyo diyo naapmaliyim bilmiyorum.biz sosyal medyadan iki yil uzak durduk o kullanmamizi istemedi sonra ayrilinca kendisi acti birden.erkek muhabbetleri donduruyo resmen orda burada ama yine onlar makara kukara aldatmisim gibi konusma gozunu seviyim diyo ben senden ayrilip rahat edicegimi dusundugm icin salakmisim ozluyorum ben seni dedi affettim iki gun sonra yine ayni seyi yapti olmuyor dedi bana.hala deli gibi ksikaniyo farkindayim ve ben ona hic bir hata yapmadim.ve en uzun ayriliklarimizi yasiyoruz biz iki hafta oldu bir aya dogru gidiyoruz.. naapmaliyim bilmiyorum.ayrildigimiz duyulsun istemiyo birde nedense..ve birbirimizin ilkiyiz..
2 yıllık sevgilim ne yapmaya çalışıyor?