Aşk İlişkileri Sevgilim evim ve arabam olmadığı için ayrıldı benden. 😔 Ondan nasıl bir intikam alayım 😕? psikopatkiz122 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgilim evim ve arabam olmadığı için ayrıldı benden. 😔 Ondan nasıl bir intikam alayım? 😕Bana "Sen çok fakirsin. Bir evin ve bir araban bile yok. Geleceğimi düşünmem lazım." Diyerek benden ayrıldı. 🙄 Sevgilim evim ve arabam olmadığı için ayrıldı benden. 😔 Ondan nasıl bir intikam alayım 😕? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
A-classe Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Yaşadığı köyü satın al Kovirem seni eşşoli de gitsin 1 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gelecegini güzel bir sekilde kur kıskanclıktan ölsün :/ 2 0 Yorumla
Camelliaa Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Paran olunca altına bir Maserati, güneş gözlüğü. 😎 1 5 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Ne zaman olacak ki param 😒 Yorumla Camelliaa +1 yıl Mesleğin olunca. 🙄Her şeyin zamanı vardır.O zaman gör sen onu. 😎 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Bir an önce gelsin o zaman 😐 Onu pişman etmek istiyorum. 😐 Yorumla Camelliaa +1 yıl Geç olsun da güç olmasın. 😎 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Haklısın 😎 Yorumla
baayanss Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Oha knks gerçek mi buuu 1 3 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Değil 😕 Yorumla baayanss +1 yıl Kız ya ☹️ bende gerçek sandım Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Sadece ironi yapmıştım yahu 😕 Kusura bakma🙁 Yorumla
Pussycatdollsia Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Kendi ne bka yariyormus. Su fakir kelkmesjnden k kadar tiksiniyorum ki. Sanke ev araba para adamlik getiriyor karakterin temeli sanki.. neyse.. sovmicem.. ona en buyuk intikam sensiz kalmasi zaten canim benm.. bosver. O para istiyor ask degil.. 1 0 Yorumla
Frenkeastıon Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Keske, aynen haklısın asıl benim dusunme lazım sende kendi karakterini ortaya koyarak bana cok ıyı bir iyilik yaptın. Falan deseydin keske. 1 0 Yorumla
sonsuz_guven Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Bunun icin terk ediyorsa sevinmelisin ilerde. sana neler yapmaz. bu bir de sitem. etmeyi birak sanslisin 1 0 Yorumla
tarık17 Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 39% +1 yıl Bence geçmişi unut yeni yaşamına bak bu olaydan ders çıkarman senin kazancın olacaktır. 1 0 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Müteahhit, galerici gibi ilişki mi yaşanır alimünyum. 1 0 Yorumla
HandsomeJack Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl buradan yola çıkarak çok zengin ol helikopter al kapısına dayan var mı ulan senin helikopterin de ve havalı bir şekilde terket orayı. 1 0 Yorumla
kimküstürdübeni Takip Et Xper 5 Yaş: 99 +1 yıl Oha ya cidden ne mal erkekler var ya 😒Boşver sen ondan kaç kaç 1 0 Yorumla
tuna60 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Neden yok peki? Normalde senin yaşında herkesin evi arabası var! 1 0 Yorumla
dertbagımlısıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 87 +1 yıl ev ve araba alşaka bir yana muhattap bile olma biradr 1 0 Yorumla
I_Run_Each_Team_2 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kanka ondan intikam almak için okuyup zengin olup senden ayrıldığına pişman etmek olacaktır. 1 0 Yorumla
Alone-Person Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Geleceğini düşünse senden ayrılmazdı😌 2 3 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl Vay be. Güzeldi bu. 😌 Yorumla Alone-Person +1 yıl 😌😌 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl 😌😌 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Onun evini arabasını yak sjsjsj 1 1 Yorumla psikopatkiz122 +1 yıl İyi fikir 🤔😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sende cok zenginsin diyerek ayrilaydin 🙄 2 0 Yorumla
yemyesilbirdeniiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Çek krediyi al evi arabayı hasedinden gebersin 1 0 Yorumla
Sareofficiall Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl 18 yaşında kimin evi arabası var 😂 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Ben hallederim onu 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar