Birini seviyor olmak, ne yaparsan yap yanındayım demek midir?

Birini seviyor olmanız onun her hatasını affedeceğiniz anlamına gelmez Sevgi ; zorlukları aşmak içindir, yanlışları örtmek için değil.
Lan karıyı benim üstüme böyle yatırırsanız benim neyle oynamaya başlayacağım belli olmaz :)
Eskidendi o sevgiler, şimdiler de hersey lafta icraat sıfır.
Eskiden di derken orti bayrama kadar kendini tutupta ahh ahh nerde o eski bayramlar deseydik şimdi birikimi bozdurttun bize 😂
Ah ah nerde o sevgiler leylalar, mecnunlar..😄😄
Şimdi leylaklar para sevdalısı olmuş, mecnunda çölde parayı bulmuş balayından vazgeçip alayına gidiyormuş ben öylr duydum 😁😁
Ikisode
Anne sevgisi dışında hiç bir sevgi pislik örtmememeli bana göre bir yerden sonra kişiye zarar vermeye başlar bu
Cevap
6Cevap
Sevgi nefes almaktır yoksa yaşadığını zanneden bir ölüden farkı kalmaz insanın...
Yani şimdi yanlış var yanlış var. Her yanlış üstü örtülemez ki.. Zorlukları aşmak için diyelim neyse muhalefet olmayım soruna 😂😂
Yani muhalefet olacak olan yanlışı çok olan insanlardır bu soru tuzak bir soru senin notunu verdim yanlışın var ama masumane 😉
😂😂😂Belki ben yanlış affeden bir insan değilim. Ondan öyle diyorum ne belli 😂
Bende bu lafları yiyecek bir insan değilim bana kelime oyunu yapma 😂
Sende benim lafımı bana yedirme 😂😂😂
Laf yemek orucu bozmuyor gönül rahatlığı ile yiyebilirsin 😉
Üfff gıcık 😂😂
teşekkür ederim bunu iltifat olarak alıyorum ezandan sonra tatlı niyetini okurum 😂😂😂
Zorlukları aşmak için vardır. Aşmaya çalıştığı engellerde yaşadığı zorluklarda o sevgi onagüç verir
Çok afilli bir söz ettin ama şimdiki zamanda boş laf bunlar, kadın erkek farketmez sevgiyi ağızlara sakız ettiler, 1 hafta sohbet edip aradaki şehveti ya da uyumu sevgi diye taçlandırıyorlar...
Yoo biz böyle gerçekten seviyoruz :)
Biz dediğin kim sanki kurbana giriyor evet senden 6 kişi olur seni anca 6 kişi tam sevebilir der gibi 😂😂
Ponçik sevdiceğim ve ben tabi ki
Duruma göre değişir
Can olsun gerisi muhim degil
Her ikiside vede olumlu olmak
2side kullanilir..
İkisi için
cok haklisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar