Sütü çilekli, seni sürekli
Sütü sek seni tek
Sütü doyasıya seni ölesiye
Sütü organik seni platonik😀
Benimkiler çok lezzetli😀çok tatlı sözler
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gidersin kızın masasına...
+Senin insanlara bunu yapmaya ne hakkın var! (Ciddi bir şekilde)
-Hay allah ne yapmışım ki ben? (Kız kusurlarını düşünmeye başlar)
+Kendine hiç bakmadın mı? Dışarı çıkarken falan? (Ciddiyete devam)
-Ya sivilcem falan mı var?
+Hayır diğer kızların senin güzelliğini kıskanmasından bahsediyorum...(Hafif gülümse hemen yavşama)
-Haa... tamam ksdksjd :)
Bu şekilde giriş yapılır sonrasında kız sen bunu her kıza yapıyomusun falan diyecek. Senin hiç sevgilin olmamıştır ki diyeceksin. Neeerden biliyosun diyecek. Falına baktım diceksin. Fal bakmayı da öğrenin işte... Ben işe kaçar herkese iyi sabahlar :)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Bu tür sözleri kullanmadım kullananı da sevmem. Yersiz ve gereksiz bu sözleri gözler ve davranışlar söylerse o zaman başka. Ben söylemem yavan gelir, gözlerimden ve yaptığım hareketlerden anlayamamışsa boş ver gitsin. Şimdi herkes iki gün konuşmayla sevgilim ve hayatım, aşkım cümleleri kullanıyor. Üç gün sonra da ayrılıyorlar. Baştan yalanla başlamış bir ilişki değil mi bu olan. Bu sözcüklerin düşünüldüğünde anlamı büyük ama bunları bile herkese söyler olduk. Çünkü duyulmak istenen sözler bunlar. İçten gelmedikten sonra dudaktan dökülmüş ne yazar, yalanın daniskası bu işte.
10 Yorumla
- +1 yıl
Bu ikiliyi görünce aklıma direkt “oysa herkes öldürür sevdiğini” şiiri geliyor 🤧 Zalımsın senarist bozması hırbo 💔
Gülü solana dek seni ölene dek seviciim 🤪23 Yorumla- +1 yıl
Konsepte aykırılık yapmaman beni bir miktar üzdü. Hani asi ruh?
Acıktın belli 😂
İnan hatırlamıyorum, uzun zamandır tavlama sözleri duymadım. Malum ben tavlıyorum genelde 😂12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
61Cevap
- 10 ay
Biri kız tavlamak mı dedi?
Çıkın çıkın gelin, anlatacağım... :)
Erkeklerin Kız Tavlama Sözleri Nelerdir?
Canlar kız tavlamak öyle sanıldığı kadar bir durum değil. Öncelikle son derece kibar ve nazik olmanız gerekiyor. Tabii bir duruşunuzun da olması gerekiyor :)
Şimdi kısaca neler yapabiliriz, kızları tavlamak için neler söyleyebiliriz bir inceleyelim.
- "Gülümsemen gerçekten göz alıcı. Seninle tanışmak benim için harika olurdu."
- "Kusura bakma, seni fark etmemek imkansızdı. Adını öğrenebilir miyim?"
- "Bu ortamda senin gibi biriyle karşılaşmak gerçekten şanslıyım. Sohbet etmek ister misin?"
- "Görüşmeye geldiğimde, seninle tanışmak istediğimden beri bekliyordum."
- "Burası gerçekten kalabalık ama senin farkını hemen hissettim. Birlikte bir şeyler içmek ister misin?"
- "Hayatımda birçok insanla tanıştım, ama seninle tanışmak gerçekten özel gibi hissettiriyor."
- "Güzel bir gülümsemen var. Belki birlikte bir kahve içebiliriz ve biraz daha konuşabiliriz."
En Etkileyici Kız Tavlama Sözleri Nelerdir?
Bunlar işime yaramaz bana daha etkileyici bir şeyler lazım diyorsanız, size daha etkileyici sözler yazacağım...
- Sana baktığım zaman, sadece bir kadının değil, aynı zamanda içinde bir deniz gibi derinlikler barındıran bir ruhun olduğunu hissediyorum."
- "Hayatımda hiç bu kadar etkilendiğim birisiyle karşılaşmadım. Seni tanımayı çok isterim."
- "Seninle konuşurken, sadece kelimeleri değil, ruhlarımızın da birbirine dokunduğunu hissediyorum. Bu hissi daha fazla keşfetmek ister misin?"
- "Sadece dış güzelliğine değil, aynı zamanda iç güzelliğine de hayranım. Seninle zaman geçirmek gerçekten büyüleyici olurdu."
- "Sana yaklaştıkça, kalbimdeki hissiyatın daha da derinleştiğini fark ediyorum. Seninle olan bu bağ, beni gerçekten etkiliyor."
00 Yorumla - +1 yıl
Gökyüzünden düşerken hiç mi kanat çırpmadın be melek kız iyi ki çırpmamışsın şimdi kollarımda çırpınabilirsin meleğim, aşkım, petitom :DD
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Şştt fıstık çiki çiki muah muah fkjsnf
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😁
- +1 yıl
Yalnız detaydaki sözler komik sjdjjdhd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 34,8b cevap paylaştı. Ne diyorum biliyor musun? Sanki ilk kez tanışmış gibi yapalım. Bana selam yaz, kim olduğunu bilmiyormuş gibi cevap vereyim. Tanışalım en başından. Arkadaş olalım önce. Sonradan yakınlaşıp dost olalım, sırlarımızı paylaşalım. Birbirimize hediyeler alalım, sürprizler yapalım. Çekinmeyelim konuşurken, ne olursa olsun küsmeyelim. Beni kıskandırmaya uğraşma, başkaları kıskansın bizi. İçten içe sevelim birbirimizi. Canım de bana, ama hiç aşkım deme. Çünkü aşk kısa. Aşk bir ömürlük değil. Sen bir ömürlük ol. Hep benim ol. İnsanlar sordu mu en yakın arkadaşım de. İçten içeyse sevgilim. Hiç sevgili olmayalım. Hayat arkadaşım ol. Birbirimizi ihmal etmeden, kırmadan sevelim. Biz olalım, ama iki sevgili değil, iki yoldaş. Sıradan biriymişim, ama değilmişim gibi..
21 YorumlaUzun uzun methiyeler dizerdim cehre-i güzelliğine,
Endamına boyuna, yollar yapardım ak neferler gibi,
Hayallerimi anlatır, geçeceğin köprüleri kurardım,
Köprüler açıp. Sen geçersin diye taşeronlara yaptırırdım.
Her şey gerçek olur, o köprülerden elbet geçersin de,
Bir gerçek olduğun da dahi hatırlamadığın hayallerim,
Bir de methiyelerime verdiğin savaş suçu sayılacak 4 harfli kelimelerin..
Ah onlarda olmasa.. Yargıcın tokmağı kesmeden cezamızı,
Thor un şimşeklerine karışalım,
Hayatımın sonu.. Başlangıcı.
Füzyon çekirdeğim, sen olmadan neye yarar en güzel kumsal,
Çekirdeğin ile sadece içimde kal..
Başlangıç:
ve Son, her şey bunun başının altından çıktı..00 Yorumla- +1 yıl
Aynı sözü iki tek yumurta ikizi erkekten aynı görüntü sese ve sahip olan kötü çocuk efendi olanla aynı şekilde aynı kıza aynı ortamda söylerse yine de kötü çocuk kızı kapar. Çünkü kimin ne yaptığı önemsiz detayken kadınların bilinç altındaki hipergami esas olaydır. Bu iyice anlaşılsın.
00 Yorumla - +1 yıl
"Kız tavlamak" kelimesi daha yolun başında midemde ve zihnimde bulantılara neden olduğundan dolayı daha ilerisini hiç bir zaman düşünmedim, çünkü o zaman altının üstüne gelmesi de gerekecekti, ve kız tavlamak denilen şey bu kadarına değmez.
10 Yorumla Kızların sen bunu her kıza demişsindir sözünden sonra? Çok kız tanıdım ama sen başkasın , ben ilk defa sende böyle oldum sözleri kızları götürmeye yetiyor?
21 Yorumla- +1 yıl
Bana yetmiyoor
Kirpiklerin çok güzel
Sen çok farklısın
Ha bir de bir tanesi şey demişti numaramı versem sabahları beni uyandırabilir misin ben alarmla uyanamıyorum da (tabii ki de vermedim) falan filan yani klasik laflar ediyorlar değişik bir şey yok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Lahmacunu yeşillikle
Ayranı serinlikle
Seni de gelinlikle :d50 YorumlaIşte boyle
04 Yorumla- +1 yıl
Bu hangi kitap?
- +1 yıl
Cidden kitap mı yapılmış?
- +1 yıl
Ben eskiden, "ailen antepli mi? Fıstık gibisin." Derdim. O da demode oldu. Sksks
Valla şu an iltifat sözlerim yok. TYT problemini atlatayım hele, gerisine bakarız.00 Yorumla -Şurada olması lazım ya bulamadım
+Ne arıyorsunuz acaba?
-Sizinle tanışmak için bahane arıyorum :D :D :D12 Yorumla- +1 yıl
@ferhatffg Aynen doğru dedin o da var :D
Gecenin bir vakti güldürsün eğlenceli insan ruhu çocuksu arkadaş 😂😂😂
01 YorumlaHayatımda ilk defa birine böyle şeyler söylüyorum. Sen farklısın. Seninde ciddi düşünüyorum. Keşke bendeki seni görebilsen.
012 YorumlaSen farklısın demesinler de ne derlerse desinler. Sen farklısın kadar yalan oldugu yapmacık oldugu ayan beyan ortada olan baska bir cümle yok
00 Yorumla- +1 yıl
Cennette tamirat mı vardı demişti bir arkadaş kendi çapında bana yürümeye çalışırken. Bende dedim yok cehennemde yer kalmamış buraya geldim😂😂
00 Yorumla - +1 yılhttps://youtu.be/YLoxBaIZ_tk
Bu işler sözle olmaz00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Eskiden 2 güzel soze tav olurlardi simdi direk cebinin dolu oldugunu soyle ya da cok yakisikli bir resmini gorsun aninda yaninda gerci su an daha guzel. sozlere tav olan kizlar var ama onlarda bitmek uzere 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Telefon numaramı unutmuşum seninkini ödünç alabilir miyim😂
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben düz adamım ya böyle cümlelerim yok, zaten sapım da demek ki yeterince iyi tavlayamıyorum. aman sal gitsin, sütlü şiirini beğendim 😁
20 Yorumla - +1 yıl
Yollarına serdim sarı çiçek qel beraber bali çekek sşdşdşd
10 Yorumla - +1 yıl
"Hiç böyle hissetmemiştim."
"Seni asla bırakmam."
"Sen farklısın."
Boş izotonik laflar.20 Yorumla Ey dilber-i rana
Ey tesadüf-i müstesna
Devam ediyor ama çoğu anlamıyor bu inceliği 😂00 YorumlaBen düştüm, sen düşme.. bağla şu ayakkabı bağcığını. 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. hic bilmiyorum. hic beceremedigim bir konu. bu yuzden sapin onde gideniyim
00 YorumlaMerhaba Bu ne guzellik Cennetten mi düştünüz yoksa?;)
00 YorumlaBen genelde tarih-mitoloji karması şeyler söylüyorum hep güzel , esprili ve kültürlü oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Kalbinde yer yoksa güzelim ben ayaktada giderim 😂😂😂😘
05 Yorumla- +1 yıl
Komikmi :(
- +1 yıl
Aşşşşşırıııı🤓🤓
- +1 yıl
Sevgilime yap bunlari
- +1 yıl
Neeeeyyy
- +1 yıl
Ah ah
Sütün bu kadar işe yaradığını düşünmemiştim, sütün kız tavlama özelliği de varmış.
00 Yorumla- +1 yıl
Yontacak sensen ben odun olamaya razıyım güzelim 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Bir elmanın iki yarısı olalım mı vardı bir ara? Rocco şeker yiyenler bilir? :D
00 Yorumla Sorunun içinde soru olmaz ama (Eski kız arkadasımı nasıl geri döndürebilirim) kızlar siz daha iyi bilirsiniz bir el atalım
01 YorumlaDünya süt gününe özel miydi bu kadar süt sevgisi 😅
00 Yorumla- +1 yıl
Dudaklarin estetik mi
Sen hangi cennetten düştün
Çık titlisin
Bla bla bla 😂😂😂01 Yorumla - +1 yıl
Belli kalıplara sığınarak yazanları görünce çok gülüyorum ben o kadar belli oluyor ki yapmacıklık 😉
00 Yorumla - +1 yıl
Gözlerinde çok güzelmiş hem güzel hem zeki dilde pabuç gibi sanki 😒😒😒😒😒tazı aptalca şeyler
00 Yorumla Sutu cok seviyosun anladimda bu kadar belli etme
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. benden sonra bir erkeği daha çokkkk sev ismini beraber koyalım...
00 YorumlaSenin gibi taş görmedim düş başıma kır kafamı yavrum
01 Yorumla- +1 yıl
Haha bu güzelmis 😂😂
- +1 yıl
Cayy varr icersen ben var seversen:)) cay filizumm... demli cayim.. pulim olurmisun yerum o agzi:) rizeli baskaa ne der:))
00 Yorumla Erkek: Afedersiniz ananız babanız teröristmi?
Kız : ne diyorsun beeğ salağğ
Erkek : böyle bomba gibi bir kıza sahip olmuşlar
Kız : ayhh ıfısısdsdhh teşekkür00 Yorumla- +1 yıl
Kız tavlama sözlerim yok ayrıca kız tavlama sözünden de nefret ediyorum.
00 Yorumla - +1 yıl
Bunlar lise dönemlerine ait şimdi kizkar bunlara düşmesi imkansız 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uzun boylu hatunlar için seni sulak alanda mı büyütmüşler 🤪
00 Yorumla- +1 yıl
Ben okuyum bari yapamıyorum çünkü. Yapsamda eminim dayak yerim.
00 Yorumla - +1 yıl
sen başkasın..
bambaşkasın..
o kadar başkasın ki...10 Yorumla Anneme gelin lazımdı senden güzelini bulamadım.
Her gün eve geldiğimde hayata yeniden başlamak gerek.
Anam avradım olsun çok güzelsin.00 Yorumla- +1 yıl
Ben hişş bakar mısın diyorum
00 Yorumla - +1 yıl
gemi olsam ilk sana yanaşırım diyen duydum durum o kadar vahim
00 Yorumla - +1 yıl
Gözlerim kahverengi güneşe bakınca ela sana bakınca fena olüyüü 😂😂
31 Yorumla Seni seviyorum dese bile etkileniyoz ya bu kdr basitiz
018 Yorumla- +1 yıl
Gülü soluncaya seni ölünceye kadar seveceğim NOT: Ya ben ölünce sevmeyecek misin 😂😂😂😂
20 Yorumla - +1 yıl
Çok güzel bakıyorsun. Senin kadar güzelini görmedim.
00 Yorumla - +1 yıl
ay okuyamadım ya şu zımbırtıyı...
22 Yorumla- +1 yıl
😐.
- +1 yıl
Annene çok mu bağırdın taş olmuşsun djfj
11 Yorumla - +1 yıl
Seninle konuşmak bana iyi geliyor, sen diğerlerinden farklısın 😃
00 Yorumla Cennetten düşerken canın yandı mı 😅
17 Yorumla- +1 yıl
Gülüşün çok güzel. Gülüşünü çok beğendim. Peh😜
02 Yorumla- +1 yıl
Buluşma dönüşü yazarım djdjdj
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin Kız Tavlama Sözleri Nelerdir? Sütü Çilekli Seni Sürekli Gibi Sözler Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar