Ciceklere eskisi gibi deger vermiyor kadinlar.. belki ergen bir liseli ilk cicek almaya basladigi aralar etkilenebilir ama.. pek cok kadin gercekten cok da umursamiyor artik cicegi.. klise gibi goruyorlar.. ozenli ve icten sekilde hazirlanmis bir buketi idrak edemeyen pek cok kadin var.. cicekciye gidip son anda , abi cebimde 50 lira var guzrl bir buket hazirla bana dedigimizi zannediyorlar..
Mal bir sevgilim vardı kaçkere çiçek aldım eve götüremem anlarla dedi atmaya kıyamadım hiç birini çürüdü koltukda size kurumuş ot verecem çiçekler dalında güzel kim köpeksiniz hmmna
Kanmak degil eger bizlere guzel soz soyleyip bir gul uzattiginizda gulumsuyorsak bu size duydugumuz sevginin belirtisidir lakin sizler bizi kandirdiginizi zannediyorsunuz yaniliyorsunuz cicek ve guzel sozler gonullerimizi birlestirme gorevi goren koprulerdr bir anlayamadiniz
Oyle safozlar var. Ben kanmam. Hep soylerim, adam gibi adam olsun, sadik olsun. Cicek almayi cok gereksiz buluyorum. Durust ol, saygili ol ve icinden geliyorsa guzel soz soyle oylesine soyleyeceksen sen yoluna ben yoluma.
Bizler naif yaratıklariz duygusal olarak ve erkeklerden daha kolay etkileniyoruz olaylardan. Evet gönlümüzü almak çok kolay aslında ama bazen bazı insanlar bunu trip olarak algılıyor halbuki o " beni sevdiğini belli et " demektir. Bunu yapmak içinde ne pırlantalara ne de pahalı hediyelere gerek vardır. Bir sarılın bir tebessüm edin yeter. Keyifli geceler.
Kanmasalar da Kanmak istiyorlar diye düşünüyorum. Sağa bakıyo ödün sola bakıyo odun E odundan da bir çiçek görüp 2 güzel kelam duyunca "Aaaaa odun dile geldi Olamaz " (tabi ilginç bir durum) deyip bu şaşırtıcı olaya kanmak zorunda hissediyor kendini. Doğa üstü olaylara biz de erkekler olarak kanarız heralde.😀
Nispeten doğrudur. ailesinden özelliklede babadan yeterli sevgi ilgi , dinlenilme, anlaşılma durumu görmeyen kızlar; 2 güzel lafa , seviyormuş gibi yapan ayiogluayilara kanmaktadır. hanelerine +1 hayat tecrübesi (bedeli bazen çok ağır olabiliyor tabi birde) Kız çocuğu olan babalar ve baba adaylarına tavsiyem elinizden geleni yapın onlar içinki bir sosyopat pusta kanmasinlar
Kadınlar çiçeğe falan kanmaz. Kanmış gibi yapar. Kadınlar ilişkiler konusunda erkeklerden kat kat daha akıllıdır. Bir kadına sürekli hediyeler alan, şiirler yazan bir erkek aslında kendi eksikliğini gidermeye çalışıyordur.
Eğer büyük bir bosluktaysa ve uzub zamandir da güzel sözee aç ise kanabilir ama genelleme yapilmasi ve herkesi öyle görmekte ayrı bir saçmalik olur herhalde
@Yekdeyek guzel bir soru kardesim bana sordugun için ben kendi adima cvp vereyim. Benim için yakışıklıymış zenginmiş arabasi varmis havaliymiş hiç umrumda olmaz. İlk once oturup konusurum fikirlerine aşık olmak icin konuşmak lazım. Tanimak lazim huyu suyu onemli karakteri onemli benim icin kriterler bunlar
10 yıl önce de böyle mi düşünüyordun? Yani cevabın gayet olgunca. (bir de yanlış anlama ama yürüdüğüm yok ama son ilişkim benden 16 yaş büyük bir kadınlaydı. Kardeşim dedin ya tuhaf oldum)
En İyi Cevaplar