sevgilimle yasklasik 2 senedir beraberiz.. surekli dediklerimi yap benim dediklerim olcak dedi bana iliskimiz boyunca, ben onun sozunu dinleyip mesafeli iliski yasasakta, maddi manevi yaninda oldum ama yaranamadim. beni vara yoga engelledi, isine gelmedimi telefonu kapatti.. kufur hakaret ettigi zamanlar oldu.. gecenlerde bir istegini yerine getirmedigim icin beni ayrilikla tehdit etti.. ben guzellikle yapmak istemedigimi soyledim ama inatlik yapti beni baska seylerle sucladi.. iki gundur whatsapta engelliyim, bana yazip geri engelliyo ara sira..
kararini almis dun bana yazdi, bitmisiz yani.. benim cok agrima gitti gece uyuyamadim.. ben engellemedim onu.. sabah mesaj attim tamam dedim bende seni hayatimdan engellicem dedim, beni cikar icin seven insanla beraber olamam, bana adam gibi seven bir insan lazim dedim...
daha iki uc gun oldu tartismamiz...
aradi beni ve dedi ki benim hayatima karisma facete naparsam yapayim, bende senin hayatina karismicam beni bidaha arama dedi. sadece tamam dedim yuzune kapattim... hic bozuldugumu belli etmedim ona karsi. sonra o bana birden mesaj atti dedi ki hayatimda da biri var merak ediyorsan, tmmi hadi simdi sogu benden artik, ben seni cok affettim ama artik affetmicem , keske sevmeseydim seni, bana bida ulasamiycan dedi ve engelledi..
benim sucum yok kendi yaptiklarini kabul etmek istemiyo, bn hic bisey yazdim sessiz kaldim... kendimden beklemedigim bisey bu sessiz kalmamda bakalim insallah tutarim kendimi..
beni geri engelli whatsapttan.. sizce ne yapim ben bundan sonra.. cok yiprandim
kararini almis dun bana yazdi, bitmisiz yani.. benim cok agrima gitti gece uyuyamadim.. ben engellemedim onu.. sabah mesaj attim tamam dedim bende seni hayatimdan engellicem dedim, beni cikar icin seven insanla beraber olamam, bana adam gibi seven bir insan lazim dedim...
daha iki uc gun oldu tartismamiz...
aradi beni ve dedi ki benim hayatima karisma facete naparsam yapayim, bende senin hayatina karismicam beni bidaha arama dedi. sadece tamam dedim yuzune kapattim... hic bozuldugumu belli etmedim ona karsi. sonra o bana birden mesaj atti dedi ki hayatimda da biri var merak ediyorsan, tmmi hadi simdi sogu benden artik, ben seni cok affettim ama artik affetmicem , keske sevmeseydim seni, bana bida ulasamiycan dedi ve engelledi..
benim sucum yok kendi yaptiklarini kabul etmek istemiyo, bn hic bisey yazdim sessiz kaldim... kendimden beklemedigim bisey bu sessiz kalmamda bakalim insallah tutarim kendimi..
beni geri engelli whatsapttan.. sizce ne yapim ben bundan sonra.. cok yiprandim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer