Arkadaslar 26 yasindayim o da 27 cocugumuz yok esim iyi biri fakat olmuyor yapamiyorum sevmiyorum sevemiyorum. Yani cinsel cekim hic yok 8 aydirda opusme dahi yok. O istiyor fakat tiksiniyorum isteyemiyorum. 3 senelik evliyiz ve ondan oncesindede hep gorevmis gibi zorlaniyordum ayda 1 ya da 2'iydi Duygusal bir bagimda yok! Artik tahamulumde kalmadi surekli inatlasiyoruz oylesine sogudum ve bosanmak istiyorum. Ben sevmek asik olmak istiyorum. Ya kalktimda adamin gozunun icine bakiyim mutlu olayim istiyorum. Zaten o da itiraf etti zar zor benimle iyi bir insan oldugum icin ve iyi bir aileden geldigim icin evlenmis.. yani aramizda tutku yok ama o sadece sadik bir insan bana deger veriyor ama asik degiliz ikimizde. Hic sevgilisi olmamis o yuzden bir iliskiyi bilmedigi icin bana bagli ve aliskanlik aslinda farkediyorumda.
Bosanmak istiyorum gercekten ama nasil neye dayanarak ben karar verecem bilemiyorum..
Oylesine bosluktayimki duygusal anlamda tek istegim sevgi tutku.. bahsettim soyledim aile terapistinede gidiyoruz ama olmuyo. O hayir diyor bosanmaya ayip olarak bakiyor ve aslinda korkuyor yakin zamanda kardeside bosandi.. yani gercekten sevgi icin degil bir sekilde gitsin diye gidiyor bu iliski.
Ne yapmaliyim?
Gorucu usuluyle evlendik..
Bosanmak istiyorum gercekten ama nasil neye dayanarak ben karar verecem bilemiyorum..
Oylesine bosluktayimki duygusal anlamda tek istegim sevgi tutku.. bahsettim soyledim aile terapistinede gidiyoruz ama olmuyo. O hayir diyor bosanmaya ayip olarak bakiyor ve aslinda korkuyor yakin zamanda kardeside bosandi.. yani gercekten sevgi icin degil bir sekilde gitsin diye gidiyor bu iliski.
Ne yapmaliyim?
Gorucu usuluyle evlendik..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer