iki gün oldu sevgili olalı ve bana seni sevmeye çalışıyorum çünkü sevilmeyeck biri değilsin diyor
bu durumda ne yapabilirim
bu durumda ne yapabilirim
belki de sende sevmediği bir şey vardır. ne bileyim fazla uzunsundur, fazla sessizsindir, sevdiği bir şeyi sevmiyorsundur vs.
eşyalar bavula sığmadığında bir yandan bastırıp bir yandan da fermuarı çekeriz ya, şu an yaptığı da bunun gibi bir şey. bu yönünü/özelliğini... görmemeye/örtmeye, iyi yönlerini görmeye çalışıyor olabilir. alışma safhası gibi bir şey.
bu genelleme değil ama bu tür kızlar var.
SAKIN İPLERİ ELİNE VERME SAKIN,kesin çıkmaya yen başladınız ve seni sevemedim henüz ama hoşlanıyorum diyor,emin ol egosunu tatmin etmek için ortaya attığı bir yem sakın aşkım ölüyom bitiyorum veyahut normalin üstünde duygusallığa kapılma.KAÇAN KOVALANIR bırak bana değer vermiyorsun desin biraz ilgiye aç bırakacaksınki elinde tutasın.Çok ilgi gösterirsin sıkıldım senden der.Kızların egoları yüksektir aman dikkat
aynen öyle kardesim
kiz arkadaşina madem böyle düşünüyorsun neden benimle sevgilisin diye sorsan bi?
Kizin belki bi takim yaralari vardir, ve onlari kapatmakla meşgul olabilir. Biraz zaman tani, sabret... baktin gercekten olmuyor, güzelce konuşup ayrilirsiniz.
yok uzun zamandır tanıyorum birini unutma gibi durumu yok ama cidden biraz bekleyip görcez
Kurduğu cümle çok normal. İlk günden birine deli divane aşık olunmaz ki
peki neler yapabilirim bu durumda hani bi etki yaratacak davranış vardır kendime nasıl bağlayabilirim onu
Bu doğal akışında olacak bir şey. O sana bağlansın diye sürekli jestler vs yaparsan, sırf bu yüzden bağlanırsa sana karşısına daha iyi şeyler yapan, yapabilen biri çıktığında ona gider. Birini sadece güzelliği için seversen karşına daha güzel biri çıktığında ona gidersin gibi düşün...Yapma demiyorum ama içinden geldiği için
peki çok saol
Cevap
6Cevap
o ne öyle ya sevmeye çalışıyomuşmuş sevmeye çalışılmaz istemsiz olarak gönülden seversin sevmek için çaba harcanmaz millet aşık olmak için çabamı harcıyo kendiliğinden oluyo işte
senin yapcak bişeyin yok kardeş zamana bırak belli olur sevip sevmediği sen takma kafaya
saol beklicez bakalım
sevmeye çalışıyorum ne demek ya seversin ya sevmezsin
ama aslında ben onun kendisini ağırdan sattığını düşünüyorum hatta ilişkiyi baslatan kendisi oldu
ya işte beni biraz süründürmeye çalışıyor gibime geldi
kaçan kovalanır arkadaşım.. karşındakini çok dikkate almaki senin ilgini görmek için uğraşsın. bırak kendini biraz eksik hissetsin. kendini mükemmel zannetmesin ki o havalara da girmesin.
ben de seni öpmeye çalşıyorum çünkü sen de öpülmeyecek birisi değilsin de, çiçek ver.
şu soruyu biri anladıysa bana açıklasın amaç ne yani anlamadım.
daha fazla zaman gecir bilmediği güzel yanlarını göster dahası allahın takdiri :)
olduğun gbi davran kız sende ışığı görmüş zaten.sadece bekle farklı bişe yapma
çok fazla ümir bağlamamaya çalış sende.
hoşlanmak bağlayıcı değildir dostum...
Bu durumda fazla ümitlenmemelisin.
Sevgilim demekten vazgeçebilirsin.
:)
O zaman kendini sevdir.
adapte olmaya çalışıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar