Bence ayrılma. Hani selam verebilir normaldir. Çünkü şöyle birşey var. Onların ilişkisi ne kadar sürdü bilmiyorum ama sonuçta ni yaşantıları oldu zamanında. bir geçmişleri var birbirinde onca yaşantıdan dolayı hatırları vardır. Onca yasanmişlik hatrina selam vermişlerdir birbrine. Yda kötü bitirmemislerdir ayrılırken falan. Önemli olan sevglinin şu an kimin yanında olduğu ve kimi istediği. Kimi sevdiği. Takma bence.
İşin garip tarafı @alone-person ayrılma diyor, ben ayrıl diyorum. Ve biz birbirimizin görüşlerini beğendik. Kim dost kim dost değil belli değel. Hsjsjdj
Zihniyet'e bakar mısın? 😅 Her iki tarafta insanlığına yakışanı yapmış ve karşılıklı selamlaşma' nın esirgenmeyeceğini düşünmüş. Ne var bunda yani. Yedin bitirdin kendini. :D
Bence kardesım her ne olursa olsun ortada bıtmıs bir ılıskı var. Misal sen senın sevgilin eski sevgilisine selam verse falan hosuna gıdermı. Bazen de selam Allahın selamı da olsa almayı er yanı ne olcakkı cehenneme mı gıtveksın. Yanındaki sevdiğin insanı uzmeye demez bıle bence
En İyi Cevaplar