Karşınızdaki kişi ne yaparsa onunla bu yola girersiniz? Beğenmiyorsunuz ama bunu da göz önüne alın.

Sadık olsun, güvenilir olsun, beni çok sevsin değer versin, sorumluluklarını bilsin, anlayışlı ve dinleyici olsun, sorunlarda kaçmasın çözüm odaklı olsun. Çok zengin ya da çok yakışıklı olmasına gerek yok. zaten sevmişsem yakışıklıdır benim gözümde.
Beğenmek derken neyi kast ediyorsun hoslanmak manasindaysa mantık evliliği yapabilirim ama özellikle herhangi bir huyunu ya da başka bir şeyi beğenmiyorsam evlenmem tabi
Albenisi bana en azindan "hitap etmeyen" bir kadinla evlenemem..
Sen beğenmediğin bir ayakkabıyı bir ömür giyinir misin?
Cevap
22Cevap
Beğenmediğim biriyle bırak evliliği arkadaş bile olmam.
Ne konuda begenmedigim önemli ilerde düzeltebilicgim bişeyse evlenirim fakat düzeltilmicek bir özelligi varsa evlenmem
Gorsel olarak beklentiyi karsilamayan biriyle evlenmek evlilik yolunda seytanin eline buyuk bir koz vermek demektir.
Az da olsa beğenmem şart hiç kimse kolay kolay zerre beğenmedigi kimseyle evlenmez inanmıyorum
Begenip evlenenleride goruyoruz 1 seneye bosaniyorlar bence begenmeden daha iyi sanirim
Elektriğim tutmayan bir insanla evlenemem ama mecburiyetler olursa olsun anki duruma göre değişir
Begenmedigim biriyle evlenip kendime işkence yapmam
Fedakardır hayatta bişeylerı yapmak için cabalamistir zaten aşktan da geçtiysen eğer evlenirsin
ruhsal beğenmedim bir insanla iletişim halinde bile olmam.
Beğenmediğim biriyle evlenemem ne kadar iyi olursa olsun biraz elalemciyim bu konuda maalesef🎈
Elektrik almam yeterli. Çirkinde olsa elektrik varsa her türlü evlenirim.
Kişiliğini beğenmedysem evlenmem
Ailem isterse evlenirim.
Hayır tabikide yanıma ve gönlüme yakışması lazım.
Tercih etmem.
Kaç kere evlenirdim öyle düşünsem
sanmam.
ömür geçireceksin o insanla ya
hayır ihtimal bile yok..
Ne yaparsaa diye bir sey yok
Sevdiğim biriylede evlenmicem
Asik olmadigim biriyle evlenmem
parası var sa düşünmek gerekli :)
Büyük konuşturma
İstemezdim gerci evlenmek istemiyorum zaten
Hayır