Bir İnsanın güvenilir olması nasıl, neye göre anlaşılır? Yorum sizin KS Canlar :) ... 😒Sorumza eşlik eden Şarkı da bu olsun, ama dikkat, dinlerken Kalbe fantom ağrısı yaşatabiliyor:
Güven duygusunu kazanmak bu devirde neredeyse imkansız. Zaten ihanet edenler arkadan bıçaklayanlar bizlerin güven duygusunu kazanan insanlar. Hiç tanımadığımız, değer vermediğimiz birisi bize ihanet edemez ki. O yüzden şu hayatta kimseye yüzde yüz teslimiyetle güvenmemek gerek en azından ben böyle düşünüyorum. Aşırı güvensizlik değil tabiki kastettiğim şey ama o nasılsa yapmaz denilen şeylerin çoğuda yapılıyor o yüzden sınırlar olmalı ve kimseye o sınırlarda tolerans gösterilmemeli. Ama belirli miktarda da olsa güvenmek için dürüst insan olmasına önem gösteririm değilse zaten güvenmem o insana.
Şu otuz yıllık hayatımda güvenimi sarsan bir takım kişiler oldu. Artık kolay kolay güvenebileceğimi sanmıyorum. Ancak, her insanı genellemek çok yanlış. Elbette güzelliğini kaybetmemiş; dürüstlük, sadakat, saygı, sevgi ve güven gibi değerlere önem veren birileri vardır. Bunu anlamak ise zaman istiyor. bu sebeple, zaman içerisinde karşımdaki kişiyi gözlemlerim. Davranışları, konuşmaları, mesajları vb. bende zamanla güven oluşturuyorsa daha ciddi adım atarım. Bir de kişi nasıl birini istiyorsa kendisi de öyle olmalı. Sadakat arıyorsan sadık olacaksın.
bunun için özel bir şey yapmasına zaten gerek yok... Etrafına olan davranışları , hareketleri , konuşma şekli bile ona güvenip güvenmeyeceğimi ortaya çıkarır... Benim için tek bri şey var yalan tek bir yalanını dahi yakaladığımda o kişiye olan güvenim sıfıra iner... Yalan söyleyen bir insan yalanda başka diğer şeylerin de devamını getirebilecek kapasitededir...
Bence mesele görmek istemekte birini tanıyorsan az çok yalan söylediğini anlarsın aldatıldığının farkındasındır allah herkesi dengiyle buluştursun gerçekten fotodski gibi olsun yani 😂 şarkıyı da çok severim
Tamamiyla dürüstlükten geçiyor bence güven kazanması zaman alıyor ama kaybetmesi saniyeler sürüyor ve çok acı bir gerçek var ki güven bir kere gittimi bir daha gelmiyor.
En İyi Cevaplar