Kimisi canın yandığı için eski sevgilisine dönmek ister kimisi canı çektiği için... ortada bir aşk varsa geriye dönen en güzel şey sevgilidir bile diyebiliriz. Pekala gittikten kaç gün sonra umudu kesmek lazım, giden sevgili kaç gün geçtikten sonra geri dönmez?
Giden sevgili ne kadar zaman geçtikten sonra geri dönmez?
1 gün ile 10 yıl arasında değişebilir dönme sebebi değişiyor kimi evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra mutluluğu yakalayamayınca tüh aslında ben onu seviyordum kafasına gelebiliyor yanisi her dönme gerçek sevgiden kaynaklanmıyor
Kişiye göre değişir. Kimi vardır üç gün bile dayanamaz kimisi iki üç haftaya döner. Ama bazıları da hiç dönmez :/ Yani giden illa dönecek diye bir şey yok. Bu yüzden belli bir zaman kıstası da vermek yanlış olur
Eğer kadınsa 2 hafta içinde dönmezse dönmez ama erkekleri bende bilemiyorum keşke bilebilsek hissedebilsek. Ama dönme ya da dönmeme durumları tamamen kişiye ve yaşanan aşka göre değişiyor. şu an keşke dönse diye bekledigim biri benimde var ama boşluk hiç bisey bilmiyorum 4 gün oldu dönmedi :)
Kim gittiyse geri gelmeye çalıştı. Asla gideni göndermem. Giden gittigi yerde mutlu kalsın. Gittiysem kendimde dönmem. Hayat bana göre birine ikinci şansı verecek kadar uzun değil. Olsa ilkinde olurdu..
Nasıl ayrıldığına bağlı. Arkasından atıp tutmalı bir ayrılıksa dönmeyebilir. Her şey güzel giderken gelen ayrılıksa mutluluğu bulamazsa döner. Biraz da kişisine bağlı
Kimisi 1 hafta sonra kimisi 1 ay sonra kimisi 1 yıl sonra değişir. Hatta birbirlerine sövüp denilmedik laflar bırakılmayıp 2 3 saat sonra barışanları bile gördüm bee😂😂
En İyi Cevaplar