Ben mi dönüş yapmalıyım yoksa beklemelımıyım?

4 sene önce dershane dönemimde hoşlandğım çocuk vardı. Birşekılde numarasını bulup yazdım. Tanışma teklıfımı kabul etmedi. O sene benım sınıfımda bır kızla cıkmaya başladı. O dönem kapandı aradan 4 sene geçince bir arkadas aracılığıyla benı buldu tanışmak konuşmak istediğini söyle bende o çocukluk döneminde kalmadık kabul ettım numaralaştık konuşmaya başladık. Ama beyfendinin ben hiçbir kıza yürümem dedı. Pek yazmıyor bende öyle ama buluşmak görüşmek istiyor. 2 kere buluştuk artık bazı şeylerı aştık asıl aklıma takılan yere gelelım gece nude resım atmamı istedı çok erkendi böyle şey için ama işte ayaklar yerden kesılınce mantıklı düşünemedım. ASIL ÖNENLİ OLAN NOKTA BEN NUDE RESIMLER ATTIM LAKIN ÖNCEDEN ÇEKINDIĞIM BİR FOTOYDU BU FOTOYUDA BAŞKA BİR ERKEKĞIN WHATSAPP SAYFASINDA ÇEKIP SS ALMIŞTIM. AMA O DİĞER ÇOCUĞA ATMADIM ATSAM MEDYAMA DÜŞER NIYE SS ALAYIM. LAKİN BU ÇOCUĞA GIDEN FOTONUN ALTINDA DİĞER ÇOCUĞUN ADI YAZIYOR ÇOCUK O İSMİ SORDU BILMEDIĞIMI NE ALAKA OLDUGUNU SORDUM ÜSTÜNDE DURMADI. FARKLI POZLAR İSTEDİ O AN SUÇLULUKLA BEN İSTEDİĞİ FOTOLARI ATTIM. BENDEN GENETAL BÖLGEMIN FOTOSUNU ATMAMIZ İSTEDİM. BEN KABUL ETMEDIM. SENIN BANA OLAN ÖZGÜVENINI KIRDIM MI DIYE TEREDDÜT EDERKEN SEN BENDEN NASIL FOTOLAR İSTİYORSUN DEDIM. VE YEMIN ETTİM KIMSEYE ATMADIĞIMA YEMINIME INANMADI. KONUŞMAYALIM İÇİM RAHAT ETMEZ DEDI. NUMARASINI SİLMEMEİ İSTEDİ. SİLDİM AMA O AN KOLLARIM BACAKLARIM TUTMUYOR İÇİM YANDI ONADA BUNU İZAH ETTİM VE YEMİN ETTİM. BENIM KARSIMA 2 GÜN İLİŞKİYE FARKLI YAŞAMAK İSTEYEN İNSANLAR HEP CIKTI BEN HEPSİNİ SİLDİM VE KIMSEYE TAVIZ VERMEDIM BUNU ONA SOYLEDIM SEN BILIRSIN DEDIM. Ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Sonundada sankı ben suçluymuşum gıbı bir imayla davrandı 24 saat kendıme gelemedım
Güncellemeler
+1 yıl
Haklısın sağol
Ben mi dönüş yapmalıyım yoksa beklemelımıyım?