Merhaba,
Eski sevgilimle ilgili bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 7 Ekim 2024’te büyük bir tartışma yaşadık ve birbirimizi engelledik whatsapp ve insatgramdan. O günden sonra tam üç ay hiç konuşmadık ama tiktok ve instagramda stalk ettigimde melankolik şeyler paylaşiyordu ta 2 ay sonrasına kadar. Onun ilk öpücüğünü ve ilk yakınlaşmalarını benimle yaşadığını biliyorum. Aynı zamanda bana karşı duyguları olduğunu da hissediyorum, çünkü bunu davranışlarından anlayabiliyorum. Ancak o, gururlu, pasif ve duygusal anlamda kendini korumayı tercih eden bir yapıya sahip. Bu yüzden, hislerini açıkça ifade etmekte zorlanıyor.
12 Ocak’ta, gece saat 4:57’de onu aniden aradım. Telefonu açmadı ama aramayı sabah gördü. Bu aramadan sonra ona hiçbir şey yazmadım ve engeli kaldırmadım.
Aramadan sonra şunlar oldu:
• Ertesi gün beni Instagram’da engelden çıkardı.
• 3 gün sonra profil fotoğrafını değiştirdi ve yeni bir highlight ekledi.
• 6. gün bir hikaye paylaştı.
• Doğum gününde (22 Ocak) ise arkadaşlarının kendisini etiketlediği hikayeleri paylaştı ve sonra eski profil fotoğrafına geri döndü. Iki gündür sessiz paylaşım durum vs yok. Aramadan sonra aradan bugün 12 gün geçti.
Şimdi düşünüyorum, onu Instagram’da ne zaman engelden çıkarmalıyım? Onu hâlâ düşündüğümü fark ettirmek istiyorum ama peşinden koşuyormuşum gibi görünmek istemem. Nezaman en doğru zamanlama? Engeli kaldırdıktan sonra sessiz mi kalmalıyım, yoksa bir adım atmalı mıyım?
Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler! 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer