“Sonra beni öptün. Dünyada hiçbir şey, benim dünyamda her şey değişti.” dediğiniz, öpüşünü unutamadığınız biri oldu mu?

İlkokulda bir resimci vardı aşırı çirkin ve cırtlak bir hocaydı öğretmenler gününde elimize çiçek verip hocalara vermemizi ve iltifat etmemizi istemişlerdi herkese hocalar verildi bana o hoca düştü gittim çiçeği verdim hocam her zamanki gibi çok güzelsiniz dedim hoca ben oyy dedi bir öpücük yağmuruna tutmuştu o günden beri normal değilim hala aklımdan çıkmadı
Neyse ki; Hayatımı değiştirecek kadar iyi/kötü şeyler, bir öpücükle başlamıyor.
bir sevdim; oldum mecnun..
❤️...
Hafta sonu diyeceğim. 😂💙
Bol şans 🌸
Cevap
29Cevap
Gölgem :Dd şaka bir yana Oldu, oluyor, olacak, olmalı:D :D
Yav 14 dü sanırım yaşım ya da 13 sene sonu dersler yok her sınıf kendince birşeyler yapıyor bende hatun a gel kütüphane ye gidelim bir şey göstericem dedim bizim okulun en güvenilir yeridir kütüphane kimseler gelmez ilk orda öptüm kızı ilk orda öpüldüm bize göre oldukça ateşliydi ve artık dünyam değişti ben değiştim yav yürüyüşüm değişmiş ti daha dik daha efe vari Çok başka bir his di o 😘
evet kızım ilk gelip babasını öptügünde o güne kadar ki bütün öpücükleri üfledi hepsi boş muş
Hani sıcaklık duygu düşünce sonsuza kadar sürebilir ki bu sürsün.. ya da unutulmasın.. herseyin yerine yenisi öyle ya da böyle geliyor
Bu soruya ne cevap versem bos..
Dünyam degisse o benimle olurdu , olmadigina göre degismemis.. :/
Evet oldu. Ama işimiz olmadı yarım kaldı o da bana kalsın bir ömür boyu.
Şimdiye kadar kimseye aşık olmadım buda benim sorunum heralde
Cıks ben aşk için öpüşmedim hiç genelde keyfii zevk amaçlıydı
romanya ya gittiğimde kadife gibi dudakları ile beni öpen romen dilber 18 sene oldu ama hala unutamadım o öpüşü
Var isterseniz kim olduğunu ikamet adresini telefon nosunu tc sini de yazabilirim.
yok ama olucak galiba :)
Bu şekilde öpüşüyle beni etkileyen iki kadın oldu
Öpüşmeyle dünya değişiyormuş vay bea
Üç yıl önce komşu kızının ilk öpüşün unutamıyorum.
üpücük la alt tarafı.. ne değişsin..
Dolandırıcının biri:)
Yok be olmadı :/
Evet oldu ve şu an hala öpüyor
Hayır
Hayır olmadı
Evvt oldu müthiş ti
Oldu
biri oldu
Hayır olmadi
hayır olmadı..
Oldu, 2011 yılında