Ciddiyim hayatım boyunca sadece onunla ama neden inanmıyor inandiramiyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnanmıyorsa bay bay dersiniz. Ayrıca sevgiliyle bu kadar yakınlaşmak iyi değil.
Evet doğru
Belki birinden bireşy mi duydu senin hakkında biri kötü bireşy mi söyledi
Ya sanırım onunla olduğum gibi herkesle olduğumu düşünüyor. cunku çirkin felanda asla değilim giyinisim olsun yüz tipim olsun yolda yürürken bile bana bakarlar sürekli belki de bu yüzden
Onun da etkisi olabilir bak
Demekki acemice davranmadin çok şehvetli şekilde opustun o yüzden öyle sandı :)
Yok 2 sene önce başlamıştı ilişkimiz ama sürekli ayrılıp barışırdik geçen gün dedim işte ben hayatım boyunca sadece senin elini tuttum seni öptüm hadi ordan yalancı dedi. keşke bu şekil dusunmese
Bir sonraki sevgiline de aynısını dersin.
Abi salaakmisin madem öyle değil burada yalan söylemem de sebep yok gizliyim zaten. ki ondan başka sevgilim de olmadı bu onada inanmıyor siz erkekler bencilsiniz
Canım bak. Güzel kardeşim küçük kardeşim benim. Ben kadınlara iki günde küsmedim. Sadece birini anlatayım sana. Benim için ilk olan bir cinsel birlikteliğim oldu. O da bana dedi ki benim de ilk. İlişkinin peşine Allah büyük ya hemen sonraki gün başkasıyla videosunu gördüm. Ve ben bu birlikteliğin peşine ciddi idim. E ne oldu şimdi. Beni kandırsa biz sonrasında ciddileşsek ve sonra benim karşıma o video çıksaydı benim dünyam başıma yıkılmaz mı?
Tamam doğrudur sen bunu yaşamışsindir ama neden herkesi bir tutup bir sonrakine aynısı dersin gibisinden konuşuyorsun ki 10 parmağın onuda aynı değil o yokken ben evden dışarı adım atmıyorum ayriyken bile. senin tanıdığın insanın karakteri o yondeymis demek ki ama herkesi o gibi görüp on yargıyla yaklaşmayın
Ah be güzel kardeşim. Sadece bir hikayeyi anlattım. Sen bana burada sabaha kadar desen ki ben bunu yapmadım diye, artık o kadar yoruldum ki kızlardan, sadece derim ki tamam inandım. Ama inanmam yani. Ne kızlar gördüm ya Allah'ım benim gördüklerimi görsen cinsiyetini değiştirmek istersin
Ayrıl sana inancı güveni saygısı yok
Beni kendisi nasılsa öyle görüyor demek ki
Olabilir
nasıl öpüştün knka ya
İlk öpüşme değildi ki ben ne kadar zaman sonra bunu söyledim
ilk kez versen ona da inanmaz herhalde
İnanmıyor zaten ben bakireyim ilişkiye girmek istedi ben istemediğimi belli ettim. eski konuştuğum çocuğun ismini verdi onunla oldun benle kaç senedir sevgilisin olmuyorsun bakire degilsin sen dedi ve garip tarafı o çocukla sadece konuşmuştuk bulusmadik bile :)
Galiba seni başkasıyla hayal etmek veya başkasıyla yapmış olma durumun ona zevk veriyor
Bı bilsem
Bir çok erkeğin hoşuna gidiyor bu sıralar sende onun istediği cevapları ver mesela evet yaptım çok hoşuma gitti filan diye
O şekil konussam beni bacım farklı görmez ki bu halimle bile gözünde belki de öyleyim ne düşündüğünü bilemem
öyle düşünmesi senin hoşuna gidiyor ise veya sexting filan yapıyorsan umursama derim
Hayır o karakterde bı insan değilim ben diyorum sadece onun elini tutup öpüştüm sen diyorsun seextng felan 😂😂😂
elini tutup öpüştüysen arzulamışsındır işte :D onu düşünerek boşalmış bile olabilirsin :D
Elini tutup öpüşmek ne 😂 yani birliktelik hariç anal hariç her şey oldu ama tek onda o yüzden aklımda sadeve o var
O Göğüslere dokunup ellemeseydi zaten sıkıntı olurdu sdfds eliyle de insan bari okşar azıcık sdfs
Napcam ben ya 1 sene oldu ayrıldık ama ben erkeklerle buluşup tanışmayi geç konuşmuyorum bile psikolojim bozuldu
Senin yeni birisiyle tanışıp konuşman sevişmen öpüşmen gerek knka yoksa bu takıntılık öldürür seni :D
Bunu ben kendim istemiyorum
Neden istemiyorsun kaçıyorsun bir sebebi var mı
Direk bak söylerken bile tutup ne demişsin sevismem lazım ben zaten öyle bı insan olsam burada kalkip da bu soruyu sormam siz erkekler herkesi aynı sanıyorsunuz ben o tanıdığınız kızlar gibi midesiz değilim benim yanıma bı erkek bile gelse direk aklıma eski sevgilim geliyor kalkıp gidiyorum
İşte sen eski sevgiline takıntılısın :D benim verdiğim tavsiyeler zaten hep sevişme üzerine oluyor KS de sevişmeyen kız olmadığı için en makul cevap bu :D Kaldı ki eski sevgilin her haltı yerken senin halen onu düşünmen de çok saçma geliyor bana
Verdiğin tavsiyeler bunun üzerine oluyor fakat bana uygun değil maalesef 😂 keşke bende duygusuz olup bı gün onunla bı gün onunla buluşabilsem yenemiyorum bunu
ama o sevgilinle de herşeyi yapmış sayılırsın neden bu kadar kaçtın ki :D duygusuz olmak değil aslında bu sevdiğin birisini hissetmek herkes olaya seks olarak bakmamalı ya
Herşeyi yaptım sayılırım ama ilkim o. fakat o ise hergun başka bir kızla yatakta fotolar atıyor ayrılalı 1 sene oldu bak tutupta başka bı erkekle tanışıp buluşma ayarlamadim he dersin ki güzellik de etkili bunda gayet güzel bakımlı biriyim protez tırnağım eksik olmaz yolda insanlar sürekli de bakar dışardan görsen o. r. spu sanarsin ama gel gör ki böyleyim 😂😂😂
:D :D or*sbu demem ben kadınlara saygısızlık ya neden ikinci üçüncü olmasın neden başkasını sevemeyesin ki işte ilk o olduysa olabilir memelerinden süt mü emdi sanki de taktın bu kadar ona kafayı o her gün başka meme de geziyor sdfsd
İşte karakter var karakter var demek istediğimi anladın umarım ahahhja
Senin karakterin o geri gelsin ben onu yine emziririm şeklinde ilerliyor sdfsdf
Geri geliyor da zaten sürekli kendini hatırlatıyor ama şunu yapmıyor ben duzeldim seninle tekrar başlamak istiyorum insstami kapaticam demiyor 😂 dediği tek şey napiyon iyi sen iyi bu kadar 😂unutturmuyor sadece amaçsız
İleri de vücudunu seni özler ise açık kapı bırakıyor işte ya da sen on kapıyı açarsan belki ileri de niye kapatsın ki kapıyı 🤣🤣
Öyle zaten yolda felan görsün direk yanıma gelir barışalım ben değiştim felan bı öğreniyorum gittikten sonra ilişkisi varmış yazmıyor 😂😂😂
Seni ikna etse grup yapacak adam vallahi sende ki sadakat kimse de yoktur ha 🤣🤣🤣
Herhalde onu hep bu şekil kabul ettiğim için herkesle onun gibiyim sanıyor ama anlamıyor gavvat şu an ilişkisi var kizada üzülüyorum Instagrami kızda da var kız beni engelliyor onun hesaptan o engeli kaldırıp bana yazıyor kız bunada alışmış herhaldee sürekli bı bakıyorum istek atılıyor bı bakıyorum engel böyle devam ediyor
Vallahi bizi böyle Seven olmadı bir de seksi bir hatunsun diye düşünüyorum bu bağlılığın gözlerimi yaşartıyor 🤣🤣
Yapacak biseyimiz yok maalesef 😂
Bir gün verdiğini de KS den öğrenmeyiz umarım 🤣🤣🤣 sevimli kızsın vallahi sevdim sohbetini
Yok vermem haketmiyor o kadarını 😂 eli direk pantalonumu açmaya gidince ben vın oluyorum ortalıktan 😂😂
Pantolonun üstünden hissetmiştir yine nasil olduğunu biliyordur açmadan daha 🤣🤣🤣
Yok o zorluyor ben elini çekiyorum daha acamadi o kadar güçlü değil herhalde 1 saat felan ben çekiyorum o uğraşıyor en son yoruluyor herhalde yatıp uyuyor 😂😁
Sutyenini çıkartması o kadar zamanını almamıştır 🤣🤣 eliyle de mi hiç oksamadi 🤣🤣
Sanane
Her şeyi konuştuk da onu mu sakladın be knkaaa
😂😂😂 acamadi bu zamana kadar pantalonu diyorum okşamak diyorsun be 😂
Pantolonun üstünden dokunmuştur belki ben öyle yapmıştım benim eski hatun da senin gibiydi 🤣🤣🤣 sen dokundun mu ya 🤣🤣
Ya işte eli alt tarafa gidince direk elini tutuyorum diyorum ya sana 😂 isteyerek yapmadım hiç bir zaman benim elimi kendi tutup götürmüştür uzun süre oldu hatırlayamıyorum 😂
Biz niye buradan konuşuyoruz takip atsana knks rahat konuşuruz en azından 🤣🤣 ayrıca unutmazsın sen hiç bir şeyi 🤣🤣🤣
Neden inanmıyor
Ya 2 sene önce başlamıştı ilişkimiz ama sürekli ayrılıp geri geliyordu geçen gün konusu geçti dedim ki ben hayatım boyunca sadece senin elini tuttum tek seni öptüm bana dediği şey hadi ordan yalan söyleme ben biliyorum seni
Ayıp etmiş sana güvenmiyorsa ayrıl gitsin
bu zamanın kızlarına inanan da ne bileyim
Ya hadi ona yalan söyledim burada bu şekil diye neden anlatayım sebebini merak ediyorum inanmıyor
Zorunda değilsin
Güvenmiyordur
Ama neden işte ayrıldığımizda bile kimseyle konuşmuyorum
Güven duygusu inşa edilen bisey yıkılmıştır sana karşı güvenmez biraz sanada bağlı. Eger sen kendine güveniyorsan karşının travmalarındandır