Öyle bir şey olması mümkün değil ama hadi oldu diyelim, böyle bir şey yapıyorsa kesinlikle kendi içindir kadınları taniyorsam, niyeti; - Böreğin iyi olduğunun övgüleri ile kendi egosunu okşamak - Marifetli olduğunu, ideal bir ev hanımı olduğunu göstermek - Böreği yiyisinden senin hakkında çıkarımlarda bulunmak - Kobay olarak seni kullanmak olabilir. 😂
Amacı börek yedirmek olabilir, dikkatli olmak gerek :D Böreğin cinsine göre tepki koymak gerek... Patatesli, kıymalı veya ıspanaklı ise hemen evlenilebilir (gerçekten emek var), Peynirli ise bir flört/sevgililik aşamasından geçilmeli diye düşünüyorum :D
ln öyle güzel düşünceli kızmı kaldı çok güzel bir hareket yapmış en azından bebeğimmmmmmm sıtarbakssaaaaaa gidelim dememiş kral kızmış helal olsun evlen hacı
Ya çok sevinirim ben keşke yapan bir kız olsa hatta teker teker ellerini öperim o benim canımdır bana öyle yapsa tabi göstermelik değil içinden gelerek yapacak. Hayatımın anlamı olur o kız bir anda sırf börekten değil beni düşünmüş diye inşallah olur ya öyle birisi
Dünyada utanmaktan başka yapılabilecek en kral hareket sanırım bu olabilir 2. sıraya koyuyorum listede. Börek yapıp getiren bir insandan ömür boyu zarar geleceğini düşünmüyorum samimiyetin gelebileceği en son nokta bu olabilir :)
En İyi Cevaplar