Erkek ve kadının doğası ve fiziksel farklılıkları vardır kadınların bakış açısı buna göre farklılık gösterebilir erkek için böyle değildir kısa hoş ve sempatik bir kız ilgi görebilir ama aynı şey kısa bir erkek için geçerli olmaz boy fizik özgüven dolayısyla güç görmek istiyor kadınlar ki haklılar da neden kendinden kısa fiziği olmayan yanına yakıştırmadığı bir erkeğe ilgi duysun onu özel kılan diğer erkeklerden ayıran bir takım özellikler görmesi lazım kadınların bakış açısı bu.. 👍
32 Yorumla- +1 yıl
Valla helal olsun çok iyi yazmışsın 😂
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim durum böyle yani tecrübeyle sabit şuana kadar gördüğüm bu tabi istisnalar vardır burada kısa boylu erkekleri küçümsemiyorum kimse de yanlış anlamasın herkesin kendisine göre bir albenisi var tek başına boy da birşey ifade etmez zaten sadece gerçekler diyelim.. ☺️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen basmakalıp algılar.
Erkek dediğim kısa olmaz gibi uyduruk şeyler
Sanki doğarken katalog verildi eline etiket alan yapıştırıp kaçıyor kalıplaştırıyorlar.
Sonra bundan yakınıp duruyorlar
Umrumda değil21 Yorumla
Çünkü ilkel içgüdüsü öyledir, kadın avcı ister, heybet ister, erkek sağlık ve doğurganlık ister. Tabi günümüzde ormanda geyik avlamayacağı için olay paraya dönüyor. Zengin erkek istemelerinin altında da aynı sebep var. Avlamıyorsa alsın, ben yapayım, çocukları besleyeyim. Yani en azından birine sahip olan erkekler daha çok ilgi görüyor doğal olarak.
Benim gibi içgüdüleri tarafından yönetilen kadınlar paradan ziyade fiziksel güce bakıyor. Boy, heybet, kas..73 Yorumla- 1 yıl
çok saçma aq nice kısa adamlar var paranın 4mına koyan deli gibi paralar kazanan eski taş devrinde değiliz av avcılık diye bişey kalmadı 185 190 olunca çok güçlü çok para kazanan birisi olunmadığı gibi kısa boylu olunca da fakir güçsüz zayıf olunmuyor içgüdü sacmaliklarini kesin Allah herkese beyin ve akıl vermiş
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılTüm memelilerde olduğu için dişilerde genelde güçlü ve iri olanı tercih eder. fakat bir artık onlara göre - sözde - daha gelişmiş olduğumuz için bunu maddi güç ve statü olarak sergileriz bunun dışında fiziksel yapı beyinde daha çok rağbet gösterilmesine yönelik sinyaller veriyor olabilir. Bu nedenle kısa boy ya da sıskalık genetik açıdan pek iyi sinyaller vermeyebilir.
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılErkeğin kısa olması kadının uzun olması pek hoş değil erkek en az 1.70 olmalı kadın 1.60 olmalı uzun boylu kadınlar zurafa gibi geliyor bna sevmiyorum kadın dediğin ufak tefek olucak knk😉😉😉
31 Yorumla
+1 yılMinyonluk kisalik sadce disilere yakisir erkekler güc ünsuru oldugu icin uzun veya normal boylular daha cok ilgi görür
434 Yorumla- +1 yıl
@Kurtooğlu kalp büyüklügünden mi bahsediyosun, tamam
- +1 yıl
@Kurtooğlu kalple ilgileniyorum sadece
- +1 yıl
- +1 yıl
Şimdi açalım konuyu limandan başlayalım sığınacak liman nedir kedisini güvende hissetmek öyle deyilmi peki hangi noktadaki güvenden bahsediyoruz buna açıklık getirmek gerek beden noktası farklı yani bana bodyguard lık yapsın diyorsun kaldıki ben hiçbir kızın buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
@Kurtooğlu hayir tabikide ama uzun olmasi arti
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kurtooğlu koptum haha
- +1 yıl
Anlıyorum bu boy pos muhabbeti genelde malesef türk insanımızda var sadece kızlarda deyil erkeklerdede var kendinden uzun kızla çıkmaz koplex yapar çoğu kızlarda aynı birkere bunu itiraf etmek gerek ancak çok ilgiçtirki yurtdışı gezilerimde bir çok arkadaşım oldu biz onlarla bu gibi sorunları diil tartışmak konusunu bile etmedik yani kısaca bu birazda bizlerle ilgili
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kendimizden kısa erkek pek istemeyiz. Çünkü, erkeklerin kolunun altında olmayı, sırtına çıkmayı... kısaca bizden uzun olması gereken aktiviteleri yapmayı severiz.
20 Yorumlakızların kısa ya da uzun olmasına gerek yok. cinsiyeti yetiyor günümüzde. dişilik özelliği olması yeterli. kısa erkeklerde zaten bir kompleks oluşuyor. her zaman geri planda kalmayı tercih ediyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKızın kısa oluşu abes bir görüntü oluşturmuyor erkekle yan yana gelince ama aynı şeyi erkeğin kısası için söylemek mümkün değil yanında bir ERKEK istiyor insan durusuyla da😅😅 kız içinde kısa da olsa fizik önemli ordan kaybediyor kızlarda😄
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeğe kalıp yakışır. Erkeğe büyük durmak yakışır. Ben zaten narinim minyonum napayım benim gibi erkeği
43 Yorumla- +1 yıl
Diyebilirsin @ayşeq20
- +1 yıl
Niye
Çünkü kadın doğasında, güçlü erkeği sevme, ona ilgi duyma diye bir şey var. Ve kısa boylu erkek güçlü/erkeksi görünmez.
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
+1 yılKafamı göğsüne yaslayayım dicem benim yanaklarım zaten poğaça gibi göğüse göbek arasını komple doldurur kafam kendimi onun yanında güvende hissetmem beni koruyamaz hissiyatı verir
19 Yorumla- +1 yıl
🤷♀️ Belki de
- +1 yıl
Kızlar yanında kendini güvende hissedebileceği erkekleri ister
- +1 yıl
İnsanlar birbirlerini çaldıkları için korunuyorlar... Uzun erkek koruyucumu oluyormuş?🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evet kısa erkeğin yanında kendimi iyi hissetmiyorum
- +1 yıl
Sonunda, hislerime tercüman oldun mersi 🌺
Evrim. Kısa boylu erkekler zayıf olarak görülür ve kadınlar güçlü erkekleri arzuladığı için kısa boylu erkekler kadınlardan talep görmez.
Kısa boylu erkekler o yüzden kendilerinden daha kısa kızlara yönelmeliler.00 YorumlaNeden kısa boylu kızlar 180 üzeri erkekleri bulurlar?
45 Yorumla- +1 yıl
Aklı kısa olduklarından uzundan hoşlanıyorlar demekki... ;)))🤣🤣🤣
- +1 yıl
@baskentli şair iyiydi 😁
- +1 yıl
Teşeķķür ederim... Demekki uzunları yaşasın diye kısalarıda ölsün diye yaratmış mevlam...
- +1 yıl
Peki gülde neden diken var? 🤗🤗🤗
Ne olacak uzun olunca sanki önemli olan insan olabilmek
43 Yorumla- +1 yıl
Bravo bak aklı başında bir hanfendi... Sonuçta herkez ölüp gidecek tebrikler efendim...
+1 yılKadın erkek fıtratı ile alakalı kadın içgüdüsel olarak korunmak ister erkek de korumak kısa erkek o güveni vaat etmiyor malesef algı böyle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Aşkta baskın karakter erkektir ve tıfıl olmak yakışmaz daha doğrusu kadın yanın da kendini korumaktan aciz çocuk gibi ufak tefek birini kendine yakıştıramıyor...
00 Yorumla
+1 yılKızlar topuklu giydiğinde bile erkekten kısa olmak ister. Misal ben 172 boyla topuklu giyince 177 oluyorum. Yanımdaki 180den kısa olunca olmuyo 😂
10 Yorumla
+1 yılAllah ne verdiyse kabul ettik çok şükür. halimden şikayet eden tek kişi olursa da direk yolu gösteririm. Ben istemedim herşeyimi bana Allah verdi ve hiçkimsenin şikayet etmesine müsade etmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz kadının bizden daha küçük göstermesini, siz erkeğin sizden daha büyük göstermesini istiyorsunuz. Neden tamamiyle bu.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle dogru
+1 yılErkek dediğinin boyu uzun olur. Ben de dahil toplum algısı bu şekilde. 150 kızlar bile 180 den aşağı istemem diyor malesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlış terim olmuş biraz erkek çok değil de kızlar her zaman ilgi görür kısa uzun farketmez.
20 YorumlaȘöyle düșün bir erkek 1.90 boyundaki kıza ilgi gösterir mi çok yüksek bir ihtimal ile hayır o hesap
20 YorumlaHerkes kısayla evlenirse uzun kız kalmaz. Uzun erkekler uzunları, kısa erkekler kısaları alsın. Paylaşım yapalım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende kısa boylulara ilgi göstermiyorum neden minicik cılız 1.50 iddia oranı gibi kız alayım ki? Kız dediğin 1.70 olmalı en az
00 Yorumla Valla bunu bende çok merak ediyorum heralde kompleks durumları mantıklı olanları değerlendirmek gerek.
00 Yorumla
+1 yılKim diyor ilgi görmediğini ki bir de kısa derken ne kadar kısa bazıları 1.70 e 1.75 e de kısa diyor
12 Yorumla- +1 yıl
Uzun demedim kısa da değil ortalama bir boy zaten ben de bundan bahsettim kısadan kasıt ne?
erkek de boy şart en az 1.70 onun aşağısı kısa oluyor kızlarda kısalık güzel narin minnoş duruyor kızın yanındaki erkek uzun olsunki kız da kendini güvende hissetsin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkek hep heybetli görünmek zorunda diye bir kural var. Aslında yok ama vat.
20 Yorumla
+1 yılKısa boylu erkeklere karşı önyargılı yaklaşılıyor.
Devede de boy var ama eşek önde gidiyor.71 Yorumla- +1 yıl
Yarıştır kim geçer?🤣🤣🤣
Cocuklarida kisa boylu olmasin diye. Mantikli aslinda
24 YorumlaKısa erkek kucaklayamaz ön yargısı 😉
133 Yorumla- +1 yıl
Oda kucaklayacağı yerleri kucaklar beticede kucaklar yani😂😂😂😂
- +1 yıl
Vay be kısa erkek kucaklayamaz demekki bende kısayım ama herkez kemikleri kırdırmak için özellikle gelirler bana... 🤣🤣🤣
+1 yılMerhaba,
Çünkü onlar kız nefes alsa yeter diyen insanlar var..00 YorumlaKısa kızlar yatakta inanılmaz domine ediliyor, söylemezsem ölürüm.
00 YorumlaKadınlar uzun erkeklerin daha iyi koruyabileceğine inanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa boylu kızların ilgi gördüğünüde siz uydurdunuz la :D minyon severim diyen erkek sallıyordur hangi erkek manken gibi kız istemez
10 YorumlaÇünkü kadın korunmak ister ve içgüdüsel olarak kısa boylu bir erkeğin onları koruyamayacağı hissiyatına kapılırlar
20 Yorumla
+1 yılVahşi doğadan getirdiğimiz genlerden kaynaklanan iç güdüsel bir durum bence
00 Yorumla
+1 yılErkekler boya önem vermiyor
Ne olursa s. ker
Fakat kızlar bu konuda bir tuhaf10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Aynen mesela bu yaşıma kadar bana hiçbir kız bakmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKizlar cunku kendinden kisa erkekleri begenmezler kolay kolay :D
00 Yorumla
+1 yılkadın sığınmak ister liman ister..
bunun içinde ilk önce görselliğe bakar..11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu olmalı ama kısa ile uzun kavramı sadece başkasının düşüncelerini düşünmekten başka bir şey değil açıkçası
00 Yorumla Beklenti meselesi. Boyu kısa olunca kısa olur, uzun olunca uzun olur. Kızlar işini bilir. Şimdi ben 190 olunca nerem kısa olabilirki
12 Yorumla
+1 yılTürkiye dünya ülkeleri içinde en zor sevgili ve evlilik yapılan ülkedir o yüzden hanım kızlarımız egoist ve sadık değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkek genellikle kadından uzun olmalı diye bir şey var sanırım
20 Yorumla
+1 yılCidden bunu bir türlü anlamadim😅
16 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten anlamadınmı?
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
Kız erkekten uzunmu olması lazımmış...
- +1 yıl
Niye öyle olsun
- +1 yıl
Pardon kara gözlü kızmı erkekten erkekmi kızdan uzun olacakmış...
- +1 yıl
Erkek uzun olmalı kızdan
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.60 boyundaki bir erkek de 180 kiza bakmaz zaten. Ama 190 adam 1.50 kiz isteyebiliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılCunki kizlarda 250 gram altin varr erkekte ne var 😀😉
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu erkekler daha güçlü duruyor ama ben orta boylu severim
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. 150 boyu olan kızlar da 180 boyu olan erkeği istiyor sınra 150 boyuyla 170 boyundaki erkeğe kısa diyor :))
00 YorumlaYaa şimdi kızlarda kısaliķ fazla itici olmaz 155 lik bir kız bile ilgi görür ama erkek 160 bile oldumu cuce muamelesi gorur
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek uzun boylu oldugun da daha gösterişi ön planda olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılçümkü kızlar uzun boylu geniş omuzlu erkek severmiş.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de sanılanın aksine kızlar daha şekilci varlıklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyum 181 sevgilimin boyu 176 gayet iyiz herşey dengine olması lazım
00 Yorumla
+1 yılCunku kizlar erkeklerde koruma ic gudu fazladir minyon kiza karsi ama kizlar korunmak ister ve kisa erkek onu koruyamaz guven vermez
14 Yorumla- +1 yıl
Siz bayanlar hiç koruyon olmamış demekki bende kısayım ama koruma görmemişsiniz o erkeğin içindeki kalp yürek önemli olan hanfendi. ..
- +1 yıl
Genelleme yaptim sadece
- +1 yıl
Biliyorum tabiki genelleme yaptığınızı... Peki arkadaşlar kısa erkektemi çok kas olur uzun erkektemi tabi çoğu uzun demezse
- +1 yıl
Valla ben kisayim ve kisa erkek seviyorum boyu boyuma yeterki kisilikli ve sahiplenen cinsten olsun yoksa uzun olup pisirik ve şerefsiz cok gordum
Kadınlar boyu uzun olanın şeyi de uzun olur zannediyor, büyük yanılgı bu hanımlar
00 YorumlaGüç boyda değildir. jet Lee donnie yen Jackie Chan Jason Statham. Necati Şaşmaz daha çok var hepsi kısa ama güçlüler çünkü güçlü olmayı öğrenmişler.
01 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek onlar her kizin illa ki bir alıcısı vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek heybeti temsil eder. Kadın naifliği.
30 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı bir soru.
20 Yorumlaerkek de hoş olmadığı içindir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer siz kadınlar gerçekten bu kadar uzun boya hastaysanız flörtümle benim ilişkşm olmayacak gibi gözüküyor aynı boydayız... :( boyum 1.88
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat