size sevgiliniz hakaret ederek ayrılsa sizden size unutamadığını hala sevdiğini söylese napardınız ?
Bende hakaret edip umursamazdım
Bende hala sevdiğimi söylerdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla barışmam, başıma geldi ve çok sevdiğim halde hayır, bana bunları söyeleyebilecek cesareti kendinde buldun bana içinde ki bana olan bakış açını yansıttın bu saatten sonra hakkımda öyle düşündüğünü bilerek seninle tekrar birlikte olamam dedim ve bitirdim. Bu kadar basit... Anket şıklarında ki seçeneklerin de tek bir seçeneğe odaklı olması ilgin. bu arada :)
İnsanlar karakterlerini iyi günde değil kötü günde belli ederler.
Bugün yaşanılan kötü bir olayda bana böyle bir saygısızlık yapmışsa yarın daha beterini yapabilir diye düşünür düşük not verirdim.Tabi ayrılırken ben haklıysam.
Bak güzelim buradan birini tanıdım cok saygısızdı ben ona cok deger vermiştim hakaret etti sabretim neyse bıraktı beni..Ben biliyordum geri dönüceğini ve gün geldi döndü ama ben affetmem o gelene kadar bana saygı gösteren birini buldum
Hakareti dahas evgiliyken kaldıramam üzgünüm sevgimden gebersemde bir daahaa kabul etmem
Cevap
18Cevap
Suçlu olduğum için sinirden hakaret etmesi başka suçsuz yere kişiliksiz olması nedeni ile hakaret etmesi başka. Duruma göre değişir yani durum. Gerçi suçum olmadan arızalı kişiliğinden hakaret ederse döverim.
Ben den ayrıldıktan sonra beni sevdiği söylüyorsa bu benim işim olmaz artık çok geç kaldı tekrar başlarsak yine benden ayrılır. Boşuna gitmesin başkasıyla yeni hayat başlar ve hersey güzel olur
Hiç bir şey yapmazdım, tepkide bulunmazdım.. oLMUŞ VE ÇİRKİN BİR ŞEKİLDE BİTMİŞTİR...Tekrarı yok bunun...
Asla umursamazdim köpek gibi yalvatirirdim o soyledigi butun laflari ona bir affiyetle yedirirdim sona tekmeyi basardim
O anki durumuma bağlı azına sıçabilirim veya umursamadan eyw der geçerim
Ettiği hakaretlere bağlı.. Fazla ağır olmadığı sürece aldırmayıp ''Seviyorum'' derdim.
ölürüm biterim daha cok hakaret daha cok küfür parçala öldür derim ... kadın dedigin söver erkek dediginde döver arkadaş ben memur cocuguyum her ayın 14 ünde böyle olur :D
Yok öyle bir dünya..Erkek adamız ağzımıza kötü laf yakışmaz fakat birşey bitmişse bitmiştir.Halk otobüsü değiliz ki aynı istikamette olsun yönümüz..sonra nerden bileceğiz gelecekte neler bekledigini.
Önce ıslak odunla döveceğimi söylerim kabul ederse affederim.
başka sevgili yapamadığını ve abazalaştığını düşünürdüm
cagirirdim skerdim son bir defa son simdi sktr git derdim
Saygı olmadan sevgi olmaz .bende hakaret edip umursamazdım.
S*kerim öyle sevgiliyi kız mı kalmadı memlekette :D
Tam zamani der orda bende hakaret ederdim.
affedilir mi hic.beter olsun sürünsün
Ağzına yumulurdum o hakaret ederkene.
Ne bileyim, ısırırdım herhalde.
Bende hakaret edip umursamazdım :)
Bende hakaret edip umursamazdım
ben hiçbirşey söylemeden çıkar giderdim
Bende hala sevdiğimi söylerdim saçma ama öyle
onun ettiği hakareti yerim ben <3
B: Bende hala sevdiğimi söylerdim
güzel bir geceden sonra ayınını yapardım..
umursamazdım
.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar