Tabikide gider benim bir tanidigim var esten ese aldatmadan aldatmaya gidiyor evliyken baska kadina gidiyor sonrada onunla evleniyor baskasina gidiyor kadinlar göremiyor bunu Hatta evliyken bana bile söyledi sana asigim senden baskasini gözüm görmüyor dedi inanmadim sonra baskasinla evlendi bosandi baska kadinla evlendi ALLAH böyle tipleri uzak eylesin tüm insanlardan ister bayan olsun isterse erkek her daim iyi insanlar kıymet bilenler ciksin karsimiza
Gitmeyede bilir cünkü bazilari sadece yalniz olmamak icin sevgili yapar sonra baska birine gercekten asik olur ozmn da herkes icin dogru olani yapip sevgilisini terk eder.. sevgilisi icin de dogru olan bu cünkü kimse sevmeyen biriyle birlikte olmayi hak etmez
Senin için bir başkasından vazgeçen birgün bir başkası için senden vazgeçer bu doğru birşey unutma bir insan bir insanı çok çabuk kırar kırık dökük hayaler içinde bırakıp gider öyle sesiz sedasız sadece gider sen onun için ağlarken onca şey yaparken o gider bir başkasının ellerini tutar gözlerine bakar sarılır sen ise öyle kırık paramparça olmuş hayalere sarılırasın en kötüsüde şudur yaşarken ölüyor olman olur çaresiz bakışların kimi zaman alev alev her yeri yakmaya başlar tutuğun dallar teker teker kırılır
Buradaki önemli faktör ondan size neden geldiğidir, sadece sizi svediği ya da beğendiği için ise sizdende başkasına gider emin olun yani dansöz gibidir😉 fakat sebep o kişi ile ciddi problemler yaşayıp mecburen ayrılmak ise konu bu gayet normal birşey tabi.
Hemde nasıl gider Lise dönemleri uzundur ilişkisi olan ve bir çoğunun onların ilişkisini bilmesine rağmen benim için bırakmışmışş 3defa teklifte bulunmuştu ilk ikisinde kabul etmemştim en son inandım artık şans verdim araya tatil girdi telfn pek kullanamıyordum o yüzden konuşamazdık okullar açıldı okulun yanındaki parkta bşkasyla gördüm iti.. Bunların işi eğlence ve sadece peşinden koşup zorda olsa elde etmeye çalışırlar bunu seviyorlar bu gibi iyi çocuklar lise aklı kanmaz olaydım..
En İyi Cevaplar