AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
Kendi burcum diye söylemiyorum Terazi Uğrunda can verir
Balık. Burçların arasında benim kanımca en zor aşık olan ve güvenen burç benim burcum. Ve en çapkın burçtur, çapkınım ama aşık olana kadar, olursam karıma sadık olurum mukemmel, eşsiz ilişkiyi yaşar herşeyiyle nirvanada.
Aslan :)
Ego savaşları evliliği olur
Olmaz senden iyi koca ben aslanim.
😂😂😂😂
Yok artık ya hakaret gibi aslanlar sevilmiyor soyliyim diycem ama en çok begeniyi de aslan almış sanki, bu nasıl bir tezatliktir :D
@nurok ben aslanim. Aslan koca istemem 😂😂
@ArtOfThought neden ki
@nurok yok en çok beğenmeyen var 20 kiz 10 erkek beğenmemiş icin de ben de varım😃😃😃
@__Sizenebenden__ hep kibirli olan aslanlar yüzünden tatlı minnos aslanlar iyi gorunmuyor😂😂
Bu arada bu işler burçlara bakmaz bugün aslanı balığı teraziyi sevmeyenler yarın seni cok seviyorum askim diye her yerde dolanir😉😉😊
Ben aslan değilim kovayım ama başkaları öyle dediği için ve beğenmeme sayısı 19 da kaldığı icin (sonu 9 ile biten sayılara takintim var) 20 yaptım ama yani ben aslan değilim kovayım kendimden gaayet memnunum 😃
Ama her insan bir degildir biri aslan olur samimidir sevgi doludur diğeri de aslandır ama o kibirli kaba samimiyetsizdir yani bu biraz karaktere dayalı bir durum...
@__Sizenebenden__ kesinlikle 😊😊
☺☺☺
@ArtOfThought kızım da aslan burcu dana 9 aylık ama doğduğundan beri herkes cok kibirli kendini beğenmiş ve çok ağır abla diyor. Aslanların duruşlarında var bir bozukluk herhalde içlerini yansıtmıyor
@NasibeOdunDüştü kesinlikle ağır olmaları ve içi yansıtmamaları konusunda katılıyorum
Ben başağım evleneceğim kişi oğlak bence oğlak burcu kıskanç oluyor ama muhteşem eş oluyor 🙏🏻💜
Boğa ve yengenc burcu. Boğa güvenilir sadık ve ıyi bir dost olur
Genemi bu burç. İnsan gibi insandan koca olur. Bunun burcla ne alaka yaw
akrep burcu kadın ve yengeç burcu kadın ideal tercihtir :D
Burçlara inanmam insan kendi kaderini kendi elleriyle çizer
Allah akıl fikir versin ne diyim. Diyecek bişey bulamıyorum
Gerçekten burçlara inanarak mı hayatınıza şekil veriyorsunuz?
Sadece eğleniyoruz
Peki yengeç
Efendim?
🦁 aslan iyide gözü biraz dışarıyı süzüyor 😬😕
Ay ben birinin sırtına çıksam adam fıtık olur ya hashdh
Burca değil karaktere göre bakılmalı. Kova, Yengeç ve balık burcu erkeklerinden olmaz. Ama koç burcu olabilir.
Burç diye diye insanları tanıyamaz oldunuz. karakter ve sorumluluk sahibi olmayan evliliği cinsellikten ve ocakta pişen yemekten ibaret sanar.
Koca seçerken doğum tarihine göre karar verecek kadar salak bir kadın topluluğu var ülkede inanılır gibi değil
Burcuna bakarak hiç düşünmedim, aklımda öyle burç yönünden tanıdığım iyi erkek yok
Sana niye eksi vermişler ki
Bilmem, ama eksileri umursamıyorum, kendi kişisel düşüncelerimi söylemekte özgürüm, aynı diğer herkes gibi
En doğrusu hanımefendi
Ben yayım o yüzden yay ve koç ile anlasabiliyorum. kıskançlık iyidir.
@ikranurxy bencede kıskançlık iyidir
@Sananeebananee aynn
Boğa diyorum çünkü boğayım belkide ondandır kim bilebilir ki 🤔
Zaten başka soru soramıyorsunuz çünkü işiniz gücünüz burçlar
İnanmıyorum burçlara
Koca bilemiycem ama Boğa kadınından iyi ev hanımı olur :)
Boğa misin 😀😀
@forbiddenzone evet :)
Aynen bende boğayım eve düşkünüm
@Gamzelikızzz4 bende esi boğa olanlar cok mutlu hamarat oldukları bilinir :)
Bana da bir boğa lazım o zaman 😂😂😀😀
@forbiddenzone burcuna göremi sececeksin dikkat ette yılan burcu olmasın ;)
Yooo iyi ev hanımı hamarat oluyorsa bende isterim :)
@forbiddenzone aynen 😂
E boğa lazım bana o halde :)
Teraziyim ben benden olur mu bilmiyorm 😁
Birde bayanın Burcu da önmli değil mi bu noktada
Koç burcuyum bilmiyorum burçlarla aram yok sen söyle olırmu benden
Akrep ve terazi erkeği bence :)
Terazi mükemmel bir cevap. Yerine göre davraniyor. Heyecan, ask, tutku, sadakat, macera ve basari. Birde bol bol seks. 😘
İyi eş olmanın burçlarla uzaktan yakından alakası yok diye düşünüyorum.
Ama yay burcundan kesinlikle olmaz
Eşim (kocam) yay. bir iyi bir kotü. Ben de terazi. Bazen aynı şeye ses etmez hatta anlayışla karşılar bazen de aynı durum karşısında aslan!(ayı) gibi kükrer. Hani sürekli aynı tepkiyi verse bir daha yapmayayım diyeceğim ama yok neye ne zaman ne için kızacağı belli değil. Allah'tan korkmasa her an aldatabilir ( benim için yan gözle bakmakta aldatmadır yatağa atmasını kastetmiyorum) çok tırsak olduğu için bana yalan da söyleyebilir. Anlayacağınız hiç güvenmiyorum. Bir ay kapı komşumu bile görmeden evde olduğum halde kendisi hergün işe git gel varsa işi gidip dışarı halleder ama kavga sırasında ben hapisteyim çıkamıyorum ki dışarı der.( sen çıkarmak istedin de ben çıkmadım mı? Ama yok benle çıkarsa çıkmış olmuyor) yani özgürlük de özgürlük. Madem ki bekarlık gibi tek tabanca dolaşmak istiyordun niye evlendin 'piro'. Bu hayatta beraber birşeyler yapmaktan zevk almıyorsan hep bekar kalsaydın. Bulaşık ve yemek işleri canına yetti ondan evlendi. Hizmetçi tutaydın kardeş niye evlendin? Ben de atandım şimdi hem dışarda hem içerde çalışmam gerekiyor ve bir de kızım var. Ondan yardım istesem bazen tamam aşkım sen nasıl istersen diyecek bazen de nazik bir şekilde reddetmek yerine ben yapmıyorum mecbur değilim falan da filan diye alt üst edecek. Ne yapacağım hiç olmuyorsun yay, hiç olmuyorsun ömrümü adadığım, bakışına öldüğüm, ne çok sevmiştim seni, Ay'ım olmak varken neden Ayı oldun başıma neden beni de bir cadıya dönüştürdün. Güzelce anlatıyorum derdimi üç dört gün iyi oluyor sonra kavga etmeyi mi özlüyor nazik davranmak bıkkınlık mı veriyor tekrar aynı öze dönüşüyor. Zorla olmuyor demek ki. Anca köle gibi çalışsam hiç durmasam ona hiç karışmasam hep özgür! bıraksam ben de izin almadan başı mı bile kaşımasam bütün bunlara rağmen kızsa hakeret etse ses çıkarmasam o zaman mutlu olur peki ya ben?
Benim de babam aynı şekilde yay burcunun kendinden başkasını düşündüğünü sanmıyorum ama sende o adamı çekmek zorunda değilsin kardeşim
Böyle giderse o şiddetli kavgaların birinde bitecek zaten :((( olan kızıma olacak :((((
Peki kızın böyle daha mi mutlu
Çocuklar arada kalmasın bişey olmasın diye katlanıyor anneler ama çocuklar mutsuz bir ailede nasıl mutlu büyür ki
Sen yaşadığın için biliyorsun ama kızım şu an cok küçük bitirirsem yarın obür gün beni suçlar diye korkuyorum. Suçlaması için herşeyi detaylı anlatmam lazım o zaman da banasından nefret eder ve nefretle büyür yani ayrılıkta da hayır yok :(
Sen ne hissediyorsun en cok neden nefret ediyorsun nasıl davranıyorsun bu durumlarda babanla iletişimin nasıl anneni suçluyor musun
Babamla annem ayrı değil ama bazen keşke ayrı olsalar diyorm bir baba varlığını ne olursa olsun hissettirmeli
kova erkeği sadıktır , ama kimse sadaket istemiyo demek 🤔
Biride çıkıp terazi dememiş ya teraziler olarak bu kadar mı kötüyüz anlamıyorum 🙊🙊
Kadını erkeği farketmeksizin burç ile ilgili olmayan durumdur
yengec erkegı olmasaydı
adamlıgı ogretecek kımse olmazdı
Önemli olan nasıl yetiştiği ailesi nasıl yoksa burçla adam olunmuyor
Tabii ki de Boğa erkeği 🥰
Değil maalesf çok tembel, umursamaz, maço oluyorlar
Basimda var bir tane ama cok sahipleniyorlar, kadinina cok deger veriyorlar ustelik cok sadıklar
Öyle ama burçla alakasi yok bence kişiden kişiye değişir
Koç tabikide sahiplenen ve kıskanç biri hep öndedir 😃😃
Koçu aşık ederseniz gözü sizden başkasını görmez
Kesinlikle aslan burcu. Ben ikizler burcuyum eşim aslan burcu harika bir evliliğimiz var. Tabi eşlerin birbirini sevmesi herşey den önce gelir
Ben kova istiyorum 😕ya da terazi😕
Burdayim. Terazi. 😊
Terazi, akrep ve oğlak olarak düşünüyorum ben
Seçim sebebi?
@BankerB daha önce konuştum o burçtan kişilerle hepsi de çok iyiydi
Haklısınız
Başak erkeği tabikide 😍
👏👏👏
@Gök-Bilimci paranoyak olmasiniz çok daha iyisinizde 😂😂😂
❤️😌👌
oyle birsey yok niye herseyi burca bagliyorsunuz
Yengeç burcu elbette; sadakatin sembolü...
Kocayıda burca gore mi seçicez yok artık😂
Millet sacmaliyor iste.
Yengeç, balık, akrep...
Boğa balık 😅
Birileri balık mı dedi 😀
Dedim gel senle evlencem kimseden fayda yok bana😂😂
Tövbe de kız sfsgs
😂😂😂
Başak veya balık olabilir.
Kocayı bilmem ama karısı Akrep olan yaşadı
akrepsin?
@dr_fth34 kesinlikle
kocan yaşıyor mu? :)
@dr_fth34 bulamadim henüz bana dayanabilen
ben de bana dayanabilecek akrep kadinini bulamadim. bulunmuyor aramakla demekki
@dr_fth34 yok bulunmuyor öyle ortalığı aleve verecek adam nerde bulmak zor
ondan var da havayi alevlerle dolduracak kadini kim kaybetmis
@dr_fth34 tencere kapağını bulamıyor işte
:) doktorum bir de ben. beni düşün. haline sukret sen
yandı alev aldı kül oldu bitti kız
@dr_fth34 Doktor olunca ne fark eder ki 😊 neyin nerde olduğunu çok iyi biliyorum diyorsun sanırım🙊 beni pert edecek adam yok
varrrrrrr. vallah da billah da varrrrr:) 12 den tutturmak zor olmaz. anatomiden iyi aldim sinavda:)
@dr_fth34 aklımda deli sorular neyse 😄
sor bakim. kizin sorusunun altinda çok uzadı. takip istegimi kabul et bari:)
Kova burcuyum ve benden iyi bir koca olmaz.
Kova burcu koca burcu diyelim 🙄😁 evrensel burcun sevginin burcudur efendim
İlginç.
Ben aslan o da terazi olsun
Sag ol canım
@_Jüpiterli_ terazi miiiii Yanlış seçim
Balıklar duygusaldır düşüncelidir.
Hiçbir erkekten olmaz 😂😂
Bir Başak bul tanış bence 😉
Burç işi değil, karakter..
Terazi ve boğa erkekleri tabi ki💫
Karakter meselesi burç değil
Kovadan olmaz diyim😂😂
İkizlerden inşallah oluyordur kfkfkfk
ben kendime güveniyorum
Başak burcundan olur ☺🤗
Ömrün biter onla ömrünnn
Neden bee 😆😆
Acaip detaycı herşeye takılır bozuk plak gbi miy miy miy
Aslında öyle ama en dürüst insanlarda onlar oluyor 🤗
Bazen herseyi en ince ayrıntısına kadar bilmemek iyi oluyor... başımda var ondan biliyorum😂
Benimde başımda var evlenmesekte durumlar ciddi 1 yıldır beraberiz kavga etsekte barışıyoruz sevgisini en güzel şekilde hissettirdiği için başak burcu dedim tabi dezavantajları da var ☺🤗
Allah mesut etsin canim benim😘
Teşekkür ederim sizide Allah mesut etsin 💓
Bakmam burçlara falan
Oğlak burcu nasıldır? ,:/
Boga ve su grubu erkekleri olsa gerek :))
eşşek burcundan iyi koca olur
Adam burcundakilerden
Başak ve terazi
(Terazi yükselenim 😂)
Boğa her iki cins içinde