Gizli Üye(30-35)+1 yılburclara bakilipta iyi koca olur denilmez, cok basit bir örnek bir arkadasimin eski sevgilisi kovaydi benim esimde kova, bu ikisini yan yana koydugumuzda arada iki dünya vardi, benim esim anlayisli, gentlemen komik her seyde bende varim der, kiz arkadasimin eski sevgilisi tam tersi benim dedigim olucak anlayis sifir, maco, hep ciddi ve hicbisey yapmak istemeyen biriydi. sirf kova diye bu ikisini iyi ya da kötü koca diye bir kaba koymak ikisinden biri icin kesinlikle haksizlik olur, insan karsinindakinin burcuna degil karakterine nasil yetistirildigine bakmali
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengeç erkeğini sevmesem de burada başrolü götürür 🐝
152 Yorumla- +1 yıl
aa bende yengeçim, nasıl oluyo yengeç
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğrafa bak, hiç beğenmedim. Resmen erkeği köle gibi temsil ediyor. Hem sırtında taşıyor kadını hem de çay koyuyor. Amaç erkeğin köleliğini resmetmek burda. İnsanların bilinç altına erkeklerin köle olduğu algısı yerleştiriliyor hep. Buna karşıyım ben.
Sadece kucağında kısa bir süreliğine bir yere taşısa neyse, çay koyarken sırtında taşıması saçma.
Kadınlar centilmenliği hak etmiyor bence.60 Yorumla
Burçlara göre tercih yapmak kadar mantıklı bir hareket olamaz bence😉. Böyle sorular görünce seviniyorum içten içe. Eğer mevzu burç yarıştırmaksa, her burcun kendine ait iyi olamadığı bir özelliği vardır. Havada, karada, çölde, batakta, çatakta her zaman ve her yerde, her konuda en iyi ve en güçlü tutkuları yaşayan ve yaşatabilen tek burç akrep burcudur.😁
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
Aynı burçta olup tamamen zıt karakterde olanlarda var , bu kültür ve yetişme tarzıylada alakalı.
31 YorumlaEmin bütün erkekler kendi burçlarını yazmışlardır :D
Bu sorunun cevabını bilmiyorum.61 Yorumla
+1 yılYa Allah için Burçlar ne alakası var burç kitapları markette nişastanın yanında satılan kitaplar inanmayın böyle şeylere Ayrıca o burçtan kötü koca olur şu burçtan iyi koca olur diye bir şey mi var veya o burcunu insanları iyi bu burcun insanları kötü diye tamamen deli saçması şeyler
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBoğa ya da akrep erkeginden
1921 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nutellaaasuu katiliyorum tatlim sana aynen öyleler
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Burçlara inanmiyoreeeeeee manita istiyoreeeee
- +1 yıl
@badboyinhell daha çok beklersin şerefsiz
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nutellaaasuu espriyi anlamayack kadar çocuk musun veya liseli fln?
- +1 yıl
Aslan? 😎
- +1 yıl
@Kırgınadam123 ah ben aslani nasil unuturum evet aslandanda olur 😃😄
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek olmaz dediğin bir burca aşık olursan görcem ben seni😂
- +1 yıl
Kesinlikle boga degil eski sevgilim boğaydı tecrube
+1 yılBabam harika bir insandı 💕Tek ikizler sevdigim o diyebilirim 💝
Dedem'i görme gibi bir durumum olmadi fakat herkes yabsnci akraba oyle bir anlatiyorki valla oyle bir karakterde eşini el ustunde tutan bir eşim olmasini cok isterdim 😌Ama burcunu bilemiyorum tabiki 🤔😀10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa, terazi, yengeç, başak, oğlak bu burçlar uyumludurlar ve genelde sevince sizi ihmal edemezler. Birçoğu evine veya işine bağlı olduğundan sizi aldatamazlar. İlişkide renk istiyorsak bu kısım da bize düşüyor tabii.
50 YorumlaOğlak, başak ve balık.
190 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurcuna uygun olmuyor diye ayrılan nice geri kafalı çiftler gördüm ALLAH akıl vermiş ama nerede kullansam diye uğraşan kişiler var
Ne alaka burç ile iyi olmak
Karakter düşünce yapı değer ahlak sevgi saygı sahiplenme en önemli güven sadakat verdikten sonra burç mu önemli yapısal değer mi
Bir deli kuyuya taş atar 40 akıllı çıkarmaya çalışır şu burçlar ne değerli oldu00 Yorumla
+1 yılhala burç hurafesine inanlıyormu
400o yıl önce Babillerden kalma burç hurafesine bu yüz yılda nasıl inanırsınız. bilim sizler için bir şey ifade etmiyor demek ki
yahu burç gerçek olsa bütün dünyada insanlar mutlu olur savaşlar olmaz. yapmayın allah aşkına00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılKova Burcu Varyap içinde yaşar herşeyi ama yalnız ortamda baş başa kalınca yaşayan anlar halini 😉 kovalar çok temiz gibi görünse de teknolojiyi iyi kullanır. yatakta panter gibi partnerini delirtir. benden koca olur ama bilmiyorum zor şeyler sadece kovayla olmuyor karşı cins iyi olmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kova burcundan tabi ki duygusal ve sevecen oldukları için.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılCidden burçlara göre mi karar verilir bu ya da gerçekten şu burç denilince o burç erkeği iyi koca ya da kötü koca mı oluyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun Burçla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Saygı sevgi merhamet ve karakter varsa herşey olur. Eskiden evlenenler burclara mi bakti sanki? Dayanışmayı anlayışı hoşgörüyü benimseyip öyle devam ettiler.20 Yorumla Benim babam yengeç burcu. Çok naif mükemmel bir insan. O yüzden yengeç diyeceğim...
30 YorumlaÖnce benden iyi bir eş olur mu? Sorusunu kendinize sorun daha sonra iyi bir eş arayın. Kendini acı bir şekilde eleştirmeden kusursuz olduğunu iddia edip eş aramak hele bu eşin de iyi olmasını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu burç olaylarına fazla kaptırmamak lazım evet bazı karakter özellikleri tutuyor ama dünyada 12 çeşit insan yok ki. Bir şekilde hayat şartları, eğitim düzeyi (eğitim derken öğretim olan okul değil hayat eğitimi), aileden aldığı kalıtsal ve kültürel özellikler, yaşadığı toplumun kattığı değerler, iş ortamı v. s. uzar gider bunlar öncelikle insan olmalı ve en başta bakılması gereken özelliği ise merhametidir bir insanın merhamet sahibi olan insandan korkmayın..
20 Yorumla
+1 yılaslan candir millet ego diyor :) ne egosu takmis millet akrebe baliga ikize sanki baska burc yok 23 yasindayim ve ego sahibi bile degilim kendimi tanitma imkanim olsa bu sacma on yargiyi burclara dem vurmayi gosterirdim ama neyse
10 Yorumla
+1 yılYani burada çıkan cevapların çoğunluğu neyse kocanı o burca göre mi seçeceksin? Offf çok aptalca IQ'üm düştü şu an
40 Yorumlaburcla ilgisi hem var hem yok ask varsa birde uyum ve anlayis her insan iyi es olur birine kotu digerine iyi olabiliyor uyum ve sevgi...
ne yengecler ne bogalar ne oglaklar gordum esini birakip giden..00 YorumlaHamurunda adamlık olmadıktan sonra burçla murçla olacak iş değil o
50 Yorumla
+1 yılHer burçtan iyi koca olabilir önemli olan burçlar değil karşılıklı isteklerdir insanlar ne istediğini belirlerken kriteri mantığa uygun yaparsa kalbe bırakmazsa bütün işi bu kadar çok hayal kırıklıkları yaşanmaz 😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Koç' sabrı bir yere kadardır lütfen boş yere kullanmayalım 👍🏻😬😇
10 YorumlaBen akrep burcuyum ama sadece burç ile alakalı değil karakter ile alakalı bir durum. Ben kendi adıma iyi bir baba olacağımı düşünüyorum ama bu soruyu bayanların cevaplaması daha doğru olur bence
00 YorumlaBenim burcum akrep ama benden nasıl bir koca olur onu evlendiğim zaman eşime sormak gerekir 😊 babam balık burcu ve çok iyi bir baba ve eş. bu yüzden bir burç diyecek olursam balık derdim ☺️
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hiçbirinden iyi koca olmaz. İyi koca yoktur yani. Sadece iyi olduğuna inandiran vardır.
30 Yorumla
+1 yılOğlak iyi eş iyi bir baba olur
Akrep ve boğada tutkulu ve bağlı olur eşine üçüde adam 💪30 Yorumla
+1 yılBurclara göre değilde karaktere göre seçerim zaten burcada inanmam
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kendi burcunu nasıl on plana çıkarsın ki, uyumlu ve anlayışlı olan kazanır 😉
20 Yorumla
+1 yılAkrebim, evli değilim ama evlenip hayatımı adayacağım bir insan var gibi duruyor, bakalım hayırlısı
20 YorumlaVicdan ve Merhametli olanla evlenilir burç felan bahane
30 Yorumla
+1 yılKarakter, kişilik vs. burçlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama Oğlakları iyi bilirim
30 Yorumla
+1 yılBen aslan burcuyum ve aslandan olacağını zannetmiyorum. Yengeçten olur diye düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Hadi canim sen de
+1 yılKarakteri oturmuş insandan olur her iki cinsiyet içinde.
20 Yorumla
+1 yılBence bunun burçla alakası yok.. yükselen herşeyi değiştirebilir..
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBurçlarla ilgisi yok. Adam olandan her türlü koca olur..
20 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum ama kendime guvenmiyorum bir kadini uzebilirim
21 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Burçlardan pek anlamam ama ben yengeç burcuyum bildiğim kadarıyla yengeçler duygusal hassas merhametli ve vicdanlı olurlar kendimden biliyorum 😊😊
00 YorumlaBu işte kesin bir ölçü olmamasına ispatım şu: "balık" yazan kız arkadaşı eksileyen 3 4 kız arkadaşın olması.
00 Yorumla
+1 yılBalık ve yengeç. Bunları buldunmu parmağında oynatırsın. Kova ile evlenme hayatı zindan eder sana. Şekil A ben 🙈
00 Yorumla
+1 yılYengeç erkeği diyenin aklına... Yengeç erkekleri kadar şovcu, aldatan burç yok
23 Yorumla- +1 yıl
Yengeçim, doğru tespit:) yemgeçin evcimen karakterine aldanıp iyi bir koca olacağını sanıyorlar. Biz evi tek başımızayken seviyoruz, birisiyle paylaşırken değil:)
- +1 yıl
Yengeç erkekleri cidden çok fena.. herkes romantik sanıyor evet romantik ama gözü dışarda, fazla çapkınlık var... kıskanılmayı ve kıskandırmayı da çok severler. Aldatıp aldatıp ağlamaları yok mu ah ahh...
- +1 yıl
Çok haklısın:) ağlak, duygusal bir burç olarak bilinirler ama çoğu pasifagrasif olur. Dünyadaki seri katillerin çoğu yengeçtir ve suça en meğilli burçtur:)) şahsen ben düzenli ilişkiden yana değilim bu yüzden, kimseyi kandırmaya gerek yok. Bunu da her zaman söylerim. En azından dürüstüm, gerisi karşı tarafa kalmış:)
- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep burcuyum en iyi anlaştığım burçlar balık ve Yengeç o yüzden ikisinden biri olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Akrep akrep ile de iyi olur
- +1 yıl
Bilmiyorum olabilir
- +1 yıl
Akrep diğerleri zor idare eder
Benim akrebimden iyi koca olur. Ve olacak da inşallah☺
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim ve hala asik oldugum kiz terazi burcu, bence terazi :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Benim burç fazla tercih edilmiş ama bununla ne alakası var? Adamda karakter oturmamissa nasil iyi koca olacak?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlığın burçla ilgisi yok ama başak diyorum ve yay. Akrepten ömür boyu uzak dur...
15 Yorumla- +1 yıl
Akrep niye öyle
- +1 yıl
@forbiddenzone akrep, cinsiyet farketmeksizin bir çok kişi tanıdım. Gözlemim bu yönde... Onlardan ne köy, ne kasaba olur...
- +1 yıl
Burç karşıtıyım.
Ama benden sağlam ve zekayla özlenmiş bir yuvanın kurulacağına eminim.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Madem herkes kendi burcunu yazıyor bende İkizler diyorum o zaman :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Balık hem romantik odun iyi de tipleri oluyo 😋😂
48 Yorumla- +1 yıl
İşini bilen bir dişi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Singleheart07 😅😅😋
- +1 yıl
Erik gibi 😋
Cevap sahibi+1 yıl@Singleheart07 alakaya maydanoz hatta roka 😏
- +1 yıl
https://www.instagram.com/p/BvmSAOxHJVo/ Ben asla geri vites yapmam 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Singleheart07 uzaydan daha boşsun kendini o boşluktan at😌 hayvanlarda senin gibi yapıyorlar bı farkın olsun yeyip içip sıçıp şey etmekten başka.
- +1 yıl
1-Evet boş yapıyorum çünkü muhattabım sensin
2-Hayvanlar mı sen mi tabii ki hayvanlar onlar en azından seviyesizce laf sokma çabasına girmiyor
3-Sesin çok çıkıyor dikkat et o sesin sonun olacak senin - +1 yıl
Mantıklı havalarına da girme iyice ezikleşiyorsun gizli üye
Boğa, başak, oğlak.
130 Yorumla
+1 yılBen aslanım. Sağ olun kızlar övmenize gerek var. Öveceksiniz tabi.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYengeç olabilir, duygusal oluyorlar çocuğa sevgi gösterebilirler
13 Yorumla- +1 yıl
Koca diyormuş baba okudum ben sjsjsj
+1 yılAkrep
614 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
@İncimmm94 neden ki senin burcun ne
- +1 yıl
@İncimmm94 kova akrep anlaşamıyor demek ki
- +1 yıl
@forbiddenzone anlaşıyoruz ama kova çok eğlenceli gezmeyi yaşamayı çok seviyor ama akrep evden işe işten eve öyle monoton hayatı çok seviyor dişarıya çıkalım diyorum ben o ise televizyon izlemeyı tercih ediyor ama ben kova burcunun verdiği akılla onu ikna etmeyi başarıyorum orta yolu buluyorum 😆😀😀😀
- +1 yıl
@İncimmm94 kova nasıl ikna ediyor acaba 😀😀😀😀 kovalar renkli kişilik oluyor ne güzel ya harika neşeli olmak
Eşinin canı sıkılmaz hiç :) akrepde hareketli aslında - +1 yıl
@forbiddenzone ben de kovayım eşim oğlak ikimiz de çok eglenceliyiz 😂😂evet akrep te hareketli benim annemle babam akrep çok ıyi anlaşıyorlar sıkıntı yok bu kişiden kişiye değişebiliyor ya
- +1 yıl
@İncimmm94 bu çocuklar duymasin a döndü 😆😂😂😂
- +1 yıl
@İncimmm94 rica etsem özelde konuşabilir mısınız bana sürekli bildirim geliyor 😉
- +1 yıl
@İncimmm94 anlayışın imdin teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ben de özür dilerim ben yorumu atan siz değilsinizdir sanmistim :(çok pardon
+1 yılBilmem ama terazi burcundan koca olmaz onu bilirim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkaların kıymetini bilmeyen sonra pişman olur bak 😂
01 Yorumla
+1 yılYükselen akrep, burç kova, ay burcu aslan. Olur mu sizce?
00 YorumlaYengeç odunlukta yapsa özünde duygusaldır anlayışlıdır
00 YorumlaElinde tutmayı becerirse koç burcundan iyi koca olur
00 Yorumla
+1 yılYengeç burcu zirve onu izleyen burçlar koç akrep boğa
00 Yorumla
+1 yılBen oğlakım bence benim burcumdan güzel sevgili olur '))
00 YorumlaTeraziyim diye söylemiyorum Ama başak burcu on numara kocalık yapar
05 Yorumla- Devamını Gör (318)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne