Sevgiliyi şımartmak sizce gelecek adına ilişkinin daha bağımlı olmasına neden olur mu?

Fazla şımartmak dogru degil arada olabilir
Evet ayarında olmalı
Teşekkür ederim.
bazen canlandırır bazende yıpratır.
Canlandırmaz
Cevap
21Cevap
Dengesi önemli hocam :) Dengesi tutarsa iyi sonuç verir
Arada birde olsa simartmak güzel küçük supriz hediyeler yapmak mutlu eder kadını.. Ben bir ilişkiyi çok civiklastirma taraftarı değilim.. Çok durağan olmasınida sevmem.. Herşeyin yerinde ve zamanında yapıldığında daha da guzellestigine inanırım. .
Sen şımartmak istediğinde o bunu anlayıp şımarmıyorsa zaten ilişkiyi ayakta tutma temellerinden birini o atıyor aslında şımartan değil yani şımartılan atıyor karakteriyle 😊😊
Karakter meselesi insandan insana değişir kiminin ruhunu okşar ilişkiye aşk katar kiminin poposunu kaldırır o kişide senden ayrılır takmaz bir süre sonra
Şımartma değil, her insan sevdiği hoşlandığı insandan ilgi bekler.
Abartırsan bir bakmışsın terkedilmişsin. :D Şımartmayı Allahuekber Dağlarına çıkarmaya gerek yok. :D Ondan sonra elini verip kolunu alamıyorsun. :)
Şaşırtmak derken güzel yönde şaşırtmak canlandırır. Şok etkisi yaratmayın insanlarda 😂
İlgi bağımlılık getirmez. Abarttıkça soğutur, doz ister.
Canlandırmak yerine tepenize çıkmasına sebep olursunuz.
Sakın yapmayın o hatayı adamlar kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor 😂
Genelleme yapiyorsunuz sanki sizin cinste adami tersine döndüren yok bazilari diye ayirmak Size daha yakisirdi bence
@emremete80 bende hepsi demedim farkındaysan o hatayı yapmayın hint kumaşı zannediyor dedim herkese yapmayım hint kumaşı zannediyorlar diye de çoğul konuşmadım muhalefet olmak için yer aramayın
Gofrettin bunu sinir sakin burda kavga yok hakaret yok düsünce paylaşımı muhabbet var 😂
@emremete80 sinirlenirim olmayan şeyin altında yorum aramayın size özel başka kısımda ifade edin🙄
Ferrari üç kuruşa alınmaz,
Hacı murata servet verilmez.
Herkesin değeri neyse o...
Dozunda olmalı, eğer kendisi sizi sımartmıyorsa sizin sımartmanız yersiz olacaktır
İlişkinin boyutu ne olursa olsun her insan bekler şımartılmayı.
Ben ne eksik ne fazlasını söylerim içimden ne geldiyse yani.. Şımarması kendi tercihi..
Karsindaki insana bağlı bazıları simarikliktan kafana eder bagzilari sevgisinden ne yapacagini bilemez sansliysan
Çok şımartırsan o kadar canlanır ki bir bakmışsın yalnızsın😃
Gülen yuzu her zaman Hoşuma gider ama bu şımaracak basıma çıkacak demek degildir
Evet arada sasirtip simartmak surprizler hazirlamak hediyeler almak lazim ama arada dediysem haftada 2 kez flan yeterli olur benim icin :D
Arada yapmak sevgiyi güclendirir tabi o götü kaldırmadığınız sürece çokda şımartmamak lazım 🤣🤣
Sımartacagın sevgiliye bağlı, sevgilin daha önce hiç sımartılmamıssa büyük sıkıntı...
Cokda degil azda kararında olmali
Aşırı olmamak şartıyla olabilir.
Gereksiz hareketler bunlar 😁
Bir konuda yardım etmenizi rica edicektim 🙏
Evet ıyıdr arada şımarmalı şımartmalı
Nasıl şımartmak, masaj köpük banyosu falan gibi mi
Bazısını şımartmayacaksın
Evet neden olmasın.
Ben şımartırım😂 gerisi ona kalmış
Simartmaktan ziyade el üstünde tutmak..
El üstünde tutmak degilde sevgilinize sevildiğini kocaniza kocaniz oldugunu değer verdiginizi iki taraf icinde hissettirmek bence daha guzel
Arada şımartılabilir.
Olabilir denemek lazım
Kişilere göre değişiklik gösterir
Şımartmalı tabi 😛
Şımartmak iyi değil ilerde baş edilmiyor
Ara ara yapılabilir.
Tabis
Hayırr
Olabilir.
Ben şımartmam😌
Hayır
evet bence