Sevgilim beni çocuğuymuşum gibi seviyor?

Aslında nankörlük yapmak istemiyorum her kızın belki de hayal ettiği gibi bir sevgilim var. Ondan çok razıyım. Benim için elinden gelen herşeyi yapıyor ailesini bile yeri geliyor benim için karşısına alıyor ama sürekli bana kız çocuğuymuşum gibi davranıyor. Ben 22 yasındayım o 23 yaşında. Sürekli burnumu ısırıyor, abugugu falan diyor, bişeye sinirleniyorum benle kavga bile etmiyor hala amanın benim cırcırım sinirlenmişmi diyor güldürüyor. bakkala bile gitsem başıma bişey gelmesin diye beni arıyor eve gidene kadar. Hasta olunca zorla burnumu falan siliyor, cebime haberim olmadan harçlık koyuyor öğrencisin diye, kapıma abur cubur falan getiriyor sen daha çocuksun sen aburcubursuz yapamazsın diye. Böyle bana hediye bile alırken hep böyle oyuncak gibi şeyler alıyor. Saçımı kendi eliyle iki taraftan topuz falan yapıyor benim kızım ne şirin oldu böyle diye. Çok seviyorum huyunu ama ben çocuk değilim süreklide böyle davranma diyorum. Ama yok yani kabul etmiyor sen küçük bir bebeksin birdaha duymuyum diyor. Süslendiğim topuklu ayakkabı giyip, makyaj yaptığım zamanlar hiç bişey demiyor ama böyle çocuk gibi giyindiğim zaman aksama kadar beni övüyor acayip hoşuna gidiyor. Yani beni seviyor ama cidden bu gidişle benim sevgilisi olduğumu unutup gerçekten evladı olarak görecek diye korkuyorum. Bunun adı aşk mı yoksa cidden beni küçük bir kız olarak mı benimsiyor ben ilk defa böyle bir durum yasıyorum gerçekten anlamadım 2 yıl oldu ve hiçbişey hala değişmedi😂😂😂😂
Sevgilim beni çocuğuymuşum gibi seviyor?