Aşk İlişkileri "Melis Sezen: Aşık olunca şapşik oluyorum." Aşk sizin kişiliğinizi nasıl etkiliyor? MaçaKızı_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kanal D’nin yeni dizisi ‘Leke’nin başrol oyuncusu Melis SezenAşk sizi nasıl etkiler? sorusuna; "Zaten kıpır kıpırım ama bir de üstüne şapşik oluyorum biraz." dedi. KaynakPeki aşk sizi nasıl etkiler?Leke dizisi başrol oyuncuları: Melis Sezen ve Burak Sevinç "Melis Sezen: Aşık olunca şapşik oluyorum." Aşk sizin kişiliğinizi nasıl etkiliyor? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Avantika Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Asik olmadim sanirim galiba ama bir keresinde birinden cok etkilenmistim ilk bulusmadan sonra eve donerken yer ayagimin altindan kayiyordu insanlar yok gibiydi goremiyordum sanki ayagimin altinda yuruyen merdiven vardi😁😁😁 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok dengesizleştiriyor beni. Bir bakıyorum çok mutluyum bir bakıyorum ağlamaktan gözlerim şişmiş falan. Aşırı kıskanç yapıyor beni aşk 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bana bir şey olmuyorOlan kıza oluyorErgen tavırlarTopuk kırmalar..)) 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Odun halim yerini romantik ve anlayışlı birine bırakıyor. :) 0 0 Yorumla
xxbilinmeyenxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet. Hayata güzel bakmami sağlıyor. Ama karşılıklı olursa 1 0 Yorumla
Minniemouse_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Ben de kıpır kıpır oluyorum. Yemek yiyemem, uyuyamam, sürekli gülerek gezerim.. Özlüyorum o halimi 0 0 Yorumla
Caacaa1 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Sinir ediyor sevdiriyo ağlatiyor artık şapşik mi başka bişimi bilmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece yemek yerken aklımdan çıkıyor. Bir yemek birde o işte... Kıymetini bilsin😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşk diye birşey yok. Bunlar seretonin hormonu ile alakalı şeyler 0 0 Yorumla
Hannebal1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aklımla hareket edemiyorum duygusala bavlıyorum... 0 0 Yorumla
CatKing Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aynıyım. Sadece 2 kişilik düşünüyorum 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkese farklı yansıyor tabi. 0 0 Yorumla
SHINeex Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
LaLin_ Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Bu kızdan ireniyorum 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. bende 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar