Bunlar daha en iyi ifadeleri. Daha öncesinde asla istemiyorum sevmiyorum olmayız deyip dönen biriydi

Seni sevmiyor bile sen neden arkasından koşuyorsun burak gitsin kendi kayb eder o kadar sevse idi yanında kalmak istedi ayrılmak istemezdi çocuğun günahını almak istemiyorum ama belki de şu anda başkaları ile mesajlaşıyor bile ola bilir.
Sana değer vermeyenin bir insanın kölesi olmak aşk değildir aptallıktır. tamam seviyorsun anladık bir insanın gururu olmalı emin ol ki ilişkide tavrını koyabilseydin oda sana ona göre davranırdı.
Artık her şey için çok mu geç :( uzun çok uzun bir zaman hiç konuşmasak dönmez mi
Onda yerim farklı biliyorum. Daha öncede çok ağır laflar edip dönmüştü.
Hayatında kimse benim sevdiğim kadar onu sevmedi. Kendisi diyordu hep zaten. Son ss te de demiş onun için her şeyi yapabileceğimi biliyor. Üstelik çok zor biri. Hani çoğu kız çekmez. Tek ciddi ilişkisi ben oldum hayatında. Bilmiyorum bir gün pişman olcağını umuyorum
Sıkılmış niye dönsün sevse başka kız falan da demez. Böyle erkeği hayatımda kafamda vs hiç bir yerde tutmazdım özellikle kalp. Gidene dur demeyi kendine yakıştırma.
Bu cocuk seni tiklemiyor kanka kendini köprüden aşşağı atmalısın ne kadar oldu cikali
1.5 yıl kanki tam
İşte annem biliyordu babamda son an da öğrenir gibi oldu
İlişkiye girme durumu olmadı ama yakınlaşmslar oldu
Seninde işin gücün sapıklık gece gece azdın mı her soruya cinsellik yazmışın
Cevap
4Cevap
Coluk cocukla ugurasma guzel kardeşim, sen cok daha iyilerine layıksın! beyefendi daha kendisi bilmiyor ne istediğini. Biliyorum cok üzülüyorsun ama 1,2,3 gün üzülürsün 4. gün mutlu olursun. Bu hayat boyle biri gelir biri gider taaaaa ki hayatinin askini bulana kadar.
Onun icin zulme inan üzülmeye değmez dediğim gibi sen daha iyilerine layıksın her zaman kendine cok deger ver kendine cok onem ver onu bekleme bekledikçe seni seven sana deger veren insanları görmezden geliyorsun. BIRAK onu çünkü bir daha gelirse yine bırakır çünkü huy edinmiş bunu anladın mi? seni cebinde goruyor. Yoluna bak guzel kardeşim inan bana cok daha mutlu olursun
Sen kafadan manyaksın. Anlıyorum seviyorsun üzülüyorsun falan da gururunu bu kadar ayağının altına almasına izin verme. Canı cehenneme bir kere ısrar ettin 2. Sini etmek senim hatan yol ver gitsin unut Yani
17 18 yaslarimda böyle şeylere önem verirdim de sonrasında hiç umrumda olmadı
Böylr şeyler derken
Döner mi dönmez mi diye düşünmek eski sevgiliyi kafaya takmak gibi yazdıklarını açıp tekrar tekrar okumak gibi
Belli bir yaştan sonra bu huy yok oluyor mu cidden :D aşırı takıntılı biriyim yani bir kere sevdiysem tamam kolay kolay bırakıp unutamam ama bir bırakırsam bir daha da bakmam
Yaşla alakalı değil. Tecrübe ediyorsun alişiyorsun. Belki bazen farklı insanlara haksızlık ediyorsun ama kendin üzülmüyorsun
Yaşla alakalı da olabilir belki bilmiyorum çünkü çok büyük sayılmayız 17 18 yaşlarımız
Pişman olma ihtimali yok mu ya? Cidden onu çekebilecek çok az kız var. Kendisi için göze aldıklarımın hepsinin farkında ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Son ss te demiş zaten. Kolay kolay unutamayacağını zaten biliyorum ama dönme ihtimali yok mu
Bak sana ne diyeyim. Bazı şeylerden vazgeçmek doğru olanıdır. Hep yaptığım ve soyledigim tavsiye ettiğim bir şey sevgiden güçlü şeyler var. Sana zarar veren bir durum veya seni üzen hayatını geri çeken bir şeye katlanmak zorunda değilsin. Kendine değer ver kendini önemse. Seni umursamayan birini düşünmek sana bir şey kazandırmaz sadece daha fazla üzer
Ya ben tam vazgeçtim bu çocuk tekrar girdi hayatıma. Önüme bakıcam dedim 3 4 ay hiç konuşmadık hatta ben başkasıyla konuşmaya falan başladım. Bu sefer beyefendinin döneceği tuttu. Vay efendim sen nasıl başkasıyla konuşursun ben zaten sana döncektim. Gitti gururuna yediremedi kendide bir kızla konuştu sonra bana döndü. İlla aynısını yapacak ama sonra barıştık ettik vs. Onun öncesinde güya yüzüme bakmayacaktı sevmiyordu. Dengesizlik var birsz
Yani sana son olarak şunu söyleyeyim kendi kararlarını da etkilemek istemem sadece tavsiye. İçinde muhasebeni yap senin için iyi olacağına inanıyorsan sen çabalamaya devam et yok benim için kötü olacak diyorsan yolculuk fazla sürmeden kendi yoluna bak
bir kere sogukluk girdimi. fazla zorlamamak lazim
Okumadım bile dönmez güzelim
E niye dönmez o zaman emxldldld
Sonra niye sövdü oluyor
dönmez gibi
Nedenn:(
Çok adi biriymiş ya sinirlendim
Dönmez
Döndü mü bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar