İnsanlar o kadar süsle püsle sürprizle evlenme teklifi alıyor, benimki evde yemek masasında baş başayken çıkardı öyle yüzüğü masaya koydu. Hayır yemeği kendi yapsa yine bir çaba dicem de mutfakta "limon cafe" poşeti gördüm, onu bile yemeksepetinden sipariş vermiş. Kabul ettim mi ettim çok seviyorum ama bu kadar çabasız olması da beni üzdü. Ne diyosunuz?
Evlilik teklifini basit bir şekilde eden adam yeterince sevmiyor mudur?
Hiç benimle evlenir misin falan demedi mi? Yüzüğü çıkartıp al bak gibisinden masaya konulması çok saçma. Ben olsam kabul etmezdim. Öyle çok süslü püslü şeyler yapmasına vb. gerek yok ama bu kadar da umursamazlık olmaz bence. Zatem teklif etsem de etmesem de benimle evlenmeye can atıyorsun kızım gibi bir havası var. Evlenmiyorum derdim ben de. Kimseyle evlenmeye ihtiyacım yok benim.
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
heh sağ ol beni anlayan tek insansın galiba :D Süslü püslü şeyler istemiyorum ama bir kendi hazırlasın makarna yapsa yine kabulüm önemli olan kendisinin bir çaba göstermesiydi. Ha reddetmem çünkü seviyorum ama yine de ne biliyim :(
Yorumlara baktım da sanki evlenme teklifi almak dünyanın en önemli şeyi gibi yazanlar olmuş. Evlenme teklifi alamayanlar falan varmış da vb. 😂 Kapitalizme bağlayan bile var. Çok pahalı bir yüzük olmasa bile bir benimle evlenir misin lafını çok görmemesi gerekirdi. Sanki sen kesin kabul edeceksin, başka bir seçeneğin yokmuş gibi davranmış. Direkt odun gibi yüzük çıkarılıp masaya konulmaz..
Yav adam evlenme teklifi etmiş zaten. Sevmese niye etsin? Benim teklifim de çok sadeydi ve sadece ikimiz vardık öyle videomuzu falan çeken olmadı gayet de güzeldi. Instagramdaki abartılı videoları izleyince gülüyorum sadece, o kadar masrafa, şatafata ne gerek var? Hem başbaşa olunca daha romantik bence.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
instagram falan demedim ben o nerden çıktı? masraf şatafat da değil de ne biliyim kendi hazırlasa fena mıydı
Önemli olan niyeti.. Yani oyalayıp, korkup, hazır değilim diyip evlenmeyebilirdide.. Yüreğinden geldiği gibi davranmış ve artık küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenin.. Gösteriş, sasa, şatafatlı bir teklif yerine sade bir teklif yapmış kardeşimiz..
Belki sıkıntılı bir durumu vardır. Çaba göstererek yapmasını engellemiştir. Bilemeyiz. Ama mutlu isen sorun yok. Belki başka bir gün yeniden teklif eder gönlünü alır.
Alakası yok. Belki romantizm dolu süprizler yapmak tarzı değildir. O da kendince yapabildiği kadarını yapmış. Altı üstü bir teklif. Nasıl yapıldığı değil, kime ve kim tarafından yapıldığı önemli. Ben de şahsen öyle çok fazla abartılı süprizler istemem. Alsın yüzüğü gelsin, uygun bir ortam yaratıp etsin evlilik teklifini kâfi.
sevmese evlenmek istemez diye düşünüyorum ama buyuk bir heyecanla hazirlanmis bkr teklifte diyemeyiz iliskiniz uzun surduyse mecburi bir ciddiye binmiş olablir otomatikman kendisinde teklif etme dürtüsü doğmuştur belki bunun kişisel olarak boyle bir teklif beni cezbetmez.
Ne alakası var canım düşünmüş en azindan hiç evlenme teklifi almadan evlenenler var, benim bir arkadaşıma sevgilisi cebimden yüzüğü çıkarıp al tak bakalim olucak mi olmazsa degistiririz demişti 😂
Seni sevmese sana kalkıp da evlenme teklifi etmez bunda bir anlasalim. Evlenme teklifi icin şaaşalı bsy gerek yok ki ve sevgisinden süphe ediyosan hic evlenme iki tarafta üzülmesin
Bu kisilerin hayaldunyasi ile ilgili bir seydir izentisizlik degil bence.. olumsuz degil guzel tarafindan bak. en azindan yemek de siparis vernis.. ya senin yaptigin yemegin uztune teklif etseydi🤣sviyorsan bu turseylere fazla takimla
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tam tersine çok seviyordur. Çünkü çok seven, sevdiği için deliren bir erkeğin aklına süslü püslü ve özentili evlilik teklifleri gelmez bile, onlar sadece ve kalpten şekilde evlilik teklif ederler. Diğer gurup ise aklında ilk planda şekilcilik olanlardır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benimki bana teklif bile etmedi. Seviyor ama kaba davranıyor. Bence sen onunla evlenme hayatın boyunca böyle ihmal edilirsin. Sana değer verse kendi yemek yapardı, her şey olsun bitsin moduna girmiş, sen de hemen kabul etmişsin, bu kadar ucuz olmamalı, yoksa kıymetin bilinmiyor. Bak bu durum beni üzdü diyorsun, demek ki hissettiğin bir şeyler var, o kadar sevildiğini ve değer verildiğini hissetsen üzülmezdin. Üzüldüğüne göre ters giden bir şeyler var, hislerine güven.
Çok saçma buluyorum bu tür şeyleri. Evlilik teklifi bırakın basit olsun evlendikten sonra mutlu etmesini bilsin yeter. Çok şaşalı evlilik yapıp sonrasında zindan hayatı yaşayıp boşanmaktan kat be kat iyidir. Deli olmayın.
Eee nolmuş yani basit bir şekilde evlilik teklifi ettiyse önemli olan basit olup olmaması değil önemli olan seninle ömrünü paylaşmak istemesi evlilik teklifi aldığına dua et bence onu bile alamayanlar var
Basit bir şekilde yapmasının sebebi belkide imkanlarıdır ama evlilik teklifini etmesi yeter ne şekilde ederse etsin sonuçta bir ömür seninle olmak istiyor
Şatafatlı şeylere ne gerek var zaten dışarıya özene özene bu devirde sonumuz böyle oldu. Benimle evlenir misin bile başlı başına bile büyük bir olay. İstiyorsan evlenme :D Bende olsam böyle ederdim. Boşa masrafa gerek yok.
Evlilik teklifi ediyor olması zaten niyetinin ciddiyetini gösteriyor teklif etme yöntemi kişinin kapasitesi ile alakalıdır yani evlilik teklifini bekleyen binlerce kız var sevdiği adamdan sonuç evlilik olacaksa muhteşem olan bu değilmi?
Belki öbürleri kadar bütçesi yoktur seviyorsan anlayışta gösterebilirsin ama eğer yapacak güçteyse yapmadıysa adam bir an önce evlenmek istiyordır uğraşmadan hemen gibi
Illa süs püs gerekmiyor. Teklifin şekli değil eden kişi ve doğruluğu önemli. Her kadın ister mi? Evet özel şeyler ister ama benim için zorunlu olan birşey değil
Sevdigim insan benimle yuva kurmak için bana teklif etsin de ne şekilde ederse etsin. Şekilci bir insan değilim. Takılmak ne yapıp yapmadığına.. hatta yüzüksüz bile edebilir ❤
Bana saçma geliyor beni seven kadın beni kazanıyor zaten ekstra şaşalı birşey neden istesin ona evlenmemi istemi zaten şaşalı gelmiyorsa zaten o sevmiyordur
Ya şu başkasını kıskanma hep mükemmeli arama çabanız yüzünden insanlar sevgisini gerçek manada ifade edemiyor ne yapacam diye kafa yorunca geriye bişey kalmıyor bence gözlerine baktığında kendine orada görüyorsan zor anında kendisinde çok seni önemsiyorsa bırak kuru soğanla teklif etsin ama şatafatlı yapıp aldatmasından iyidir
hayalimdeki evlilik teklifi alma fotoğrafi tam da bu. ama balonun içinde tek taş falan istemiyorum maddi yönden düşük olsada olur ama zarif bir yüzük olsun
En İyi Cevaplar