Seven kazanır çünkü seven kişi sevilen gitse de bir iki gün üzülecek bir gün acısı sona erecektir doğru kişi karşısına çıktığında ve sevdiğinde dünyanın en değerli insanı yapacaktır lakin sevilen genelde bencildir veya nankördür elbet bir iki gün olmasa da üçüncü gün onu kimse öyle sevmediğini fark ettiğinde çok pişman olacaktır😅
Gerçekten, uzun zamandır, cevabı verilemeyen bir soru, meclis kurulu,, muhtar ve ağza adaylarına sorulmuş, olumsuz yanıt alınmıştır, yüce jampol adına, kazanmak için kimse, sevmez, veya tamamen hisle alakalı birşey, seversin, mutlu olursun, sevilmeyen de mutludur, isteyerek karşı tarafa bir eylemde bulunmuştur, sevilmediği de ona pek koymaz, şimdi git bağaşıklık sistemini biraz güçlendir...
Sevilen kazanır çünkü sevilenin istekleri doğrultusunda karşıdaki kişi üzmemeye çalışır gerçekten değer veriyor ise sevilmek gerçekten güzeldir ama herşey birazcık bile karşılıklı değil ise can sıkıcı bunaltıcı olabilir sevgi paylaştıkça çoğalır tek taraflı her iki tarafta yıpranır
İlk başta saçma gelen sonraki surecte ılıskılerın ınsana ogrettıgı , senı sevenı sev dıyorum ancak burada onemlı olan nokta ılıskıye ve karsındakı ınsana bakıs acısı, açacak olursak onun sana karsı gostermıs oldugu sevgi ve ilgiye saygı duyabilmek ve bunun akabınde de bır seyler yasamaya bas koyduysan etkılesım kaçınılmaz olacaktır,,,
Sevenin kalbi sonsuzdur. sevilen bunu bilmez. cani yanar soner ama yinede vazgecmez sevdiginden. olum gibi bisey. hic olmedim ama boyle oldum sevilendeki sirri bitek o gorur ona ozeldir o his.
En İyi Cevaplar