Karşılıksız ise umutsuzluk.
Ayrıdır yani
Şöyle ki birini tanımışsındir diğerini sadece görmüşsün.

İkisi de birbirinden beter
Sen en iyisi önce güç kazan kardeşim
Dünya disney masalları değil
Git gym ye veya kickboks a önce fiziğini geliştir
Sonra bir enstrüman öğren
Sonra çevreni genişley arkadaşlar edin çokça gerisi çorap söküpü gibi gelir
Ikisi de aynı bence ikisi de zordur
İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu? İkisinde de umutlanıyorsun ya gelirse diye bekliyorsun seviyorsun ve ya o da birgün severse diye bekliyorsun
Hayır demek istediğim karşılıksız birini seviyorsun hiç mi hayal kurmazsın o da beni sevseydi nasıl olurdu acaba diye
Kuranlara sormak lazim. Ben tepkilere ve düşüncelere bakıyorum olayla yakından uzaktan ilgim yok. Düşünen mutlaka vardir, düşünmeyenler kadar..
Ikisi de ayni kapiya cikar fakat karsiliksiz sevgi daha cok yipratir ve karsiliksiz oldugu icin daha zor unutursun..
Cevap
1Cevap
Bunlar insani yipratir. bir insan neden kendine bunlari yapar orasi da bir ayri. Adi ustunde gelmeyecek. Adi ustunde karsiliksiz yani bunlar yalnizca kendinize zarar verir. Herkesin sevgiye ihtiyaci var bunlari dogru yerde aramak lazim. Eziyet sevgiye dahil degildir.
Gelmeyecegini bilerek severek beklemek ikiside ayni aci verir bunlari bilmek ise bogazi dugumler sesi solugu keser seni senden eder bir tur caresiz kalis tarifsiz kalir anlatilmaz ancak yasanir.. Oylece sessiz sakin.
Gelmeyecek birini beklemek her zaman daha çok yıpratır
Sevipte gelmesini beklediğin kavuşamadığın yarin
Sövüşlenmeye elverişli olmayan beden yıpranmaz
Karsiliksiz sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar