Benim dilimin ayarı yok 🤦♀️
Kesin ve net cümleler kullanmak sanırım umut bağlamasını engelliyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bana dönmedin çok merak ettim bu yüzden yeni bir hesap açtım ve bunu da kapatcam amacım sadece kendimi hatırlatmaktı seni tanıdığıma dair birkaç şey söyleyeyim leblebi mesela bu sana neyi hatırlatıyor. Ela gözlü. Senin yaptığını Çorumlu yapmaz😊 dediğim şekilde lütfen ulaş bana çünkü bu hesabı da iptal etcem. Beni tanıyorsun ben de seni coğrafyam zayıf bu da bir şifre felsefe severim. Fevri davranıp sildim öbür hesabı sen mesaj yazmaya çalışınca hesap aktif değil dicek hani bana hep gıcık derdin ya öğretmenim unutma beni bana lütfen kısa süre içerisinde ulaş çünkü sana mesaj da atamıyorum yarım kalan şeyler var çünkü dediğim iletişim yöntemlerinden sesin çıkmadı. 4 saat oldu ama sanki 4 sene oldu gibi Ö.. e yemeğini yedin mi bak bunu da soruyorum düşünceliyim
Acaba hesabın aktif olmadığını kmrladm biliyorsun fark etmedin mi ama girseydin bana ulaşırdın herhalde işte bilmiyorum Ö... e seni bekliyorum ve ne olursun hemen gel...
Tipik erkek yalanı bu birazda şey demek ben seni istiyorum ama önce bir diğerlerini değerlendiriyim eğer onlar olmazsa ben hazırım deyip karşına çıkarım
En İyi Kız Görüşleri