Kız Bana Egoist Dedi?

Merhaba arkadaşlar. Twitter'da attığım tweetler neticesinde beni instagramdan birisi takip etmişti. Sohbet, muhabbet döndü derken bunun bir gün Twitter hesabını patlattılar, ben de yardımcı oldum diğer hesaplarının güvenliği için. Kız buluşma teklif etti teşekkür mahiyetinde. Oturduk, 4, 5 saat keyifli bir sohbetimiz oldu. Telefon numarasını da almıştım. Ayrıldıktan sonra mesaj attım kız dedi bana bir daha yazma iyi günler. Ben de yazmadım. Hiç oralı olmam bu tarz durumlarda. Kız buluşmadan iki gün sonra mesaj atıp sen çok egoistsin biliyor musun dedi. Şu yaşıma kadar erkek olsun kız olsun kimse bana egoist demedi. Bunda da oralı olmadım. Görüşmek istemiyorsan görüşmek istemiyorum dersin konuşmazsın olur biter dedim. Sonra kıvırmaya başladı sen çok iyi niyetlisin, çok yardımcı oldun bana vs. vs. Bye bye yazdım engelledim. Demem o ki biraz ayarınız olsun ya. Görüşmek istemiyorum demeniz kafi ne diye illaki bok atmaya çalışıyorsunuz kızlar. Bir çok taktik gördüm de bu en ilginci idi. Paylaşmak istedim.
Kız Bana Egoist Dedi?