Kimseye hayranlık duymamalısın bence. Sadece hoşlanmak kafi. Aksi taktirde karşıdan alacağın tepkilerden 1 . si ego tatmin etme olabilir ve bu da seni çok üzer. Bence normal bir şekilde hoşlandığını dile getirebilirsin ;)
Kendi hesabından yaz bence :) En kötü ne olabilir ki? Engel atar. Sende hayatına devam edersin :D Olumlu bir yanıt verirse de hayallerine kavuşmuş olursun.
Knk ya ben de başka erkekler tarafından havalı gözüküyorum çoğunlukla cesaret edemiyorlar ikk defa ben bir erkeği böyle stalklıyorum neden böyle oluyor ya
Ama şunu söyleyebilirim ki farklı bir şey diyorsun buna karşı. O zaman bir şeyler yapmalısın bence. Yapamam deme bir kere yapınca yüzün açılıyor bu sefer durduramiyorsun 😂
Zaten orası öyle bir başlasam asla duramam ya o beni birakamaz ki benim gibi eğlenceli kızı ama nerde mal, sigara içen kendini bir halt sanan kız var gidiyor onları takip ediyor😔
Kankiim sen orasını hiç merak etme onun olduğu kafeye gidicem çok mu çok tatlı elbisem var onu giyicem azcik kisa ama olsun onun önünden öyle bir geçicem kiii
Tamam birini sevebilirsin, hoşlanabilirsin, açılabilirsin gayet doğal ama bu şekilde de egosunu şişiriyorsun ve karşı tarafta iyi bir izlenim yaratmıyorsun. Normal bir şekilde tanışmayı denesen?
Havalı tiplerin gözü dışarda oluyo knk yakisikli demişsin senden güzelini buldumu hop ilgisiz tavırlar cartcurt sadece takıl sen bunla olmadı bağla kendine aa sen bilirsin orasini da
@oguzoguoguz valla sasiriyorum artik cok kotu bir devir eskiden erkekler bir kizin pesinde kosuyordu simdi kizlar erkeklerinde popolari boyle kalkiyor ama. bu nedir ya erkek erkek oldugunu kadin kadin olsugunu bilecek
Ve birsey daha eskiden erkek bir kadini kafaya takardi ve o kizi elde etmek icin ve onunla bmkonusmak icin hrsey yapardi bu yuzden ask diye birsey kalmadi bu devirde
En İyi Cevaplar