Darmadağın oldum ne yapmalıyım?

Normalde tanıdığım ve pubgde samimi olduğum bir adamla sohbet ediyorduk eşi görmüş rahatsız olmuş bende konuşmayalım kardeş dedim uzaklaştım 2 hafta sonra adam sahte hesap açıp bana ulaştı özür dilerim herşey için eşim yanlış anladı herşeyi mahvetti dedi bende önemli değil dedim konuşmak istediğini söyledi arkadaşça konuştuk 5 gün benden hoşlanıyor galiba bugün bana sana bağlanmaktan korkuyorum bikaç gün konuşmayalım ama bikaç gün sonra konuşalım yine bağlarımızın kopmasını istemiyorum senle hergün her dakika konuşmak istiyorum ama oluyor kısıtlanıyoruz dedi yani eşinden bahsetti bende tamam o zaman bundan sonra hiç konuşmayalım en iyisi kendine iyi bak dedim konuşmayı bitirdim canım çok sıkkın moralim baya bozuk bende ondan hoşlanmaya başlamıştım ama yazmıycam ne yapabilirim sizce😔😔😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes ahlak bekçisi kesilidi şimdi başıma önce kendinizi yargılayın mümkünse konuşmayı bıraktım ve bunu belirttim iyi okuyun
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yeni birini aradığım için yazmadım saçma sapan ben alıyım falan gibi şeyler yazmayın benimki bir hoşlantı unutmam lazım onun için yazdım
Darmadağın oldum ne yapmalıyım?