Bugün bir ilişkim daha bitti sanırım. Yanlıs anlaşıldım aslında. Bana bir fotoğraf gönderdi bugün arkadaşının da olduğu bir fotoğraf. Şakasına, yanında ki yakışıklı kim dedim. Ondan sonra bu başladı, yok bununla yattın mı, vs vs hakaretler etti. Onu tanıdığımi, fotoğraflar gönderdiğimi söyluyor. Nerden buluyor böyle düşünceleri? Ben sadece şakasına demiştim. Kendisi bir kıza güzel diyince ben gık demiyordum. Ciddi değildim söylerken, onu ne kadar çok sevdiğimi kendiside biliyor. Görüşlerinizi merak ediyorum, napmam lazım kendimi affettirmek için?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Sevgiliniz tarafından yanlış anlaşıldıniz mi? Kendimi nasıl affettirebilirim?
Yani şimdi burdaki arkadaşların çoğu takma boşver gibi şeyler söylemiş ama bence sen hatalisin ayrıca 15 yaşında ilk okul liseye falan giden ergenede benzemiyosun muhtemelen sevgilin senden 1 2 yaş büyüktür yani şimdi sen kalkıp koskoca adama onu dersen oda dellenir kusura bakma
Kardeşim herkeste ego vardır yeterki onu okşayan olsun maşallah sende arkadaşın egosunu baya bir okşamışsın bu yüzden sana ettiği hakaretler senin hatan senin suçun
Sen hc arama da yazma da sana yaptg şeyi sen yaptında hakaret ediosa hc arama yazma ararsa da açma nie acmion derse hakaret etmeden önce dusunseydn falan de trip at
En İyi Cevaplar