Şu kafamı nasıl değiştirebilirim?

Hiç uzatmadan anlatmaya çalışacağım.21 yaşında üniversitede okuyan biriyim ve bugüne kadar hiç bir şekilde bir sevgilidir, normal bir kız arkadaştır, bir flörttür hiçbiri olmadı, yaşayamadım. Ben gidip biriyle konuşmadım hiçbir kız da beni beğenip gelip konuşmadı dışarıdan görüp beğeniyodum mesela birini kendi kendime diyodum benim neyime niye baksın konuşamam edemem beceremem diyodum bunu ozguvensizlikten falan demiyorum gerçekten ben bir kızla daha zor iletişim kurarım kızlar da herkes gibi bir insan onun farkındayım ama hep onları rahatsız ederim kafası vardı bende yani benimle niye arkadaş olmak istesinlerki diye ha olurda isterse gelir konuşur diyodum hala gelmelerini bekliyorum😪 diğer soruları okudum moralim bozuldu, yok vardır bir sıkıntı, işte hiç bir kızın o erkekle beraber olmasını istemem falan bozuldum ya geleceğimi hiç kestiremiyorum zaten içim de hep böyle çocuksu saf duygular var ama olmaz diyorum yalnız yaşamaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi dışarda çiftleri görüyorum mesela bir mutluluk gibi bişey hissediyorum cok kısa sürüyo ama senin nerden olsun böyle bir hayatin diyordum (sana nah mutluluk demiş sanki yaradan) hadi diyelim herşeye rağmen oldu onu mutlu edebilirmiyim isteklerini karşılayabilirmiyim falan filan kısır bir döngüdeyim yani anlık olsa geçer gider derimde 3-4 senedir böyle kafam buraya kadar okuyan varsa düşüncesini yazabilirse çok sevinirim teşekkürler saygılar iyi akşamlar
Şu kafamı nasıl değiştirebilirim?