Annem oku diyor sevdiğim okuma ne yapayım? Sevdiğinle ciddi düşünüyoruz.
Annemi dinleyip kariyer sahibi olmak ve mutsuz bir yaşam.
Sevdiğimi seçip mutlu olmak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okuyunca mutsuz bir hayatın olacağını nerden biliyorsun ki sevdiğin seni gerçekten düşünüyor olsa eğitimine devam etmeni isterdi. Anne sözü dinlemelisin..
Çünkü sevdiğim kişiyi unutmak için neler yaptım olmadı artık unutacağım da sanmıyorum ve ben sevdiğimi bırakıp okursam kalbimde hala o olacak o zaman da mutsuz olacağım
Bırakmak zorunda mısın okulunla ne ilgisi var ki
Sevdiğim kişi bir iş sahibi fakat açıktan okuyor bana da oluşanda çalışmana izin vermem o yüzden boşa zaman kaybı olur diyor ve açıktan oku diyo
Anladım, iyi düşün ileride pişmanlık yaşama. Sevdiğin insanı seçeceksen de dışardan devam et eğitimini sonlandırma hiç çalışmıycam nasılsa deme hayat bu ne getireceği belli olmaz iyi bir eğitim geleceğin için sağlam bir güvencedir unutma.😊Hayırlısı olsun şimdiden
Aynen hayırlısı olsun zaten açıktan devam etmeyi düşünüyorum inşallah
Her zaman sevdiğin adam yanında olmayabilir, bugün var yarın yok. Kariyer sahibi olmasan bile elinde bir mesleğin olsun.
Elimde bir mesleğim var zaten
Açıktan devam edeceğim zaten kökten bırakmayacağım ki
Hayırlısı diyelim
bence annenin dediğini sonra erkek arkadaşından ayrılırsın en azından elinde bir diploma ve kolunda bir bilezik olsun
Elimde bir mesleğim var ve lise diplomam da var
Kesin kendileri hazırlıklara başladılar sadece benim kararımı bekliyorlar
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlısı bakalım
İnşallah sizde öyle olursunuz
Sendende kardeşim
Cevap
2Cevap
Annenin dediğini yap ve oku. şu an sevdiğinden ayrılsan da kariyerin olduktan sonra kısmetin elbet olur ve mutlu olursun. İleride sen okumayıp ayrıldığın zaman çok pişman olursun.
Şıklarda kendi yanıtını vermişsin.
Ben olsam annemi seçerdim.
Annenin dediğini yap ileride pişman olma.
Ya annemi dinlediğimde pişman olursam
İleride pişman olmamak için anneni dinle hep.
Peki ya annemi dinlediğimde pişman olursam
Okuma
Oku tabi ki
Anneni dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar