Başka kız var hayatında dedi en son telde aradığımda senin yüzünden ayrıldım filan dedi yoksa eskisi gibi olurduk bırakmazdım seni dedi yalan bahane biliyorum hayatında başkası varken bile geldi yine ilişkiye girdi benimle sonra 1 haftadir görüşecez diye oyaladı nasıl bir insan bu hiç mi vicdanı yok ben yetim bir kızım babam yok küçükken kaybettim onu zaten zaafım olmasa bu konuda inanır miydim ona ama gerçekten çok iyi bir tiyatrocuymus iyi oynadı baya gözlerini yaşartacak kadar tartistigimda kıskandığında beni hatta ağlayacak kadar güvenmesem de güvendim zamanla sevmişim ama farkında bile değilmişim ben üzülmekten korkuyordum hep hislerimi belli etmemeye çalışıyordum ona ama yine yetmedi uzulmememe 3 aydir her gun üzüldüm cok ağladım ah ettim ona nefessiz kalana kadar agladim bunu bana neden yapti ya madem sevmiyordu zorla guzellik olmaz ama beni neden kendine aşık etti sevdirdi ben onu sevmiyordum ki sonra varlığına alıştırdı sevdim onu ona hep iyilik yaptım yanında oldum aldatmadım bana yazan erkekleri gittim ona söyledim hep dürüst oldum değer verdim yemek yaparken bile onu düşündüm karı koca gibiydik aynı yurtta kalıyorduk beraber uyurduk bazı geceler. birlikte yedik içtik gezdik 3 ay hep birlikteydik her gün görüşürdük şimdi düşünüyorum da acaba o gittiği kız benden güzel midir nasıl biridir onu seviyor mudur değdi mi bunca herşeye ya iki dakikalık zevk için bir insanın hayatını mahvetmek bu kadar mi kolay şerefsizlik bu vicdansizlik Allaha havale ettim onu umarım birgün çok pişman olur benim kadar üzülür ve birgün ben aklına gelirim ici acır umarım onunda Allah büyük...
Cevabın nedir?
+1 yılMalesef skorcu etkeklerin , artist tiplerin en büyük amacı sekstir ve ona ulaştıktan sonra senin bir değerin yoktur ama artık uyanık olmanız lazım bu acıyı çekmemeniz için ya kendin istediğin için sevişeceksin ya da sevişmeyeceksin ne olursa olsun istediği kadar tiyatro yapsın evlenelim lafına cevap veremeyen bir erkek temiz yetli değildir
036 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenelim dedi iste sözler verdi yüzük takacağız dedi annesini verdi telde konuştuk iliskiden sonra bile korkma bırakmam seni dedi neden bırakayım sen benimsin dedi ama bıraktı
- +1 yıl
Ama evlenmedinz ama sözlenmediniz bunlar hep oyn üzüldüm snaa gerçekten ama güçlü dur olan oldu ona aslında onun ne kaybettiğini göster hep en seksi ve en güzel halinle dolaş etrafta çıldısın pezevnk
Soran+1 yılAcaba şu an görüştüğü kız benden güzel midir ondan mi bıraktı beni.
Soran+1 yılEn güzel halimle dolaşsam etrafta ne olacak ki tek başına dolaştıktan sonra ve görse bile umursamaz ki bence o beni kaybetmeyi umursamıyor ki ben onun umrunda bile değilim. intihar mesajı attım ya bişey yazmadı bile aramadı geçen gün baktım iki hafta önce yazdığım mesajı yeni okumuş bakmış messengerde.
- +1 yıl
Güzelim neden intihar düşünesin ki hayatın içşnde olamması gereken bir ayrıntı olark düşün seni olgunlaştıran bir deray gibi düşün
Soran+1 yılArkadaşıma banane demiş çocuk benimle konuşmak için izin isteyince ne yaparsan yap demiş oysa bir zamanlar kavga etmişti benim için kötü bir şekilde çocuğun bilgisayarını kıracaktı benle de tartışmıştı sebep çocuğun bilgisayarını birkac saatligine ödünç vermesi ders calismam için ama arkadasim sinirli bir hali vardi dedi bence onu aptal yerine koydugu icin sinirlendi bana da ona git dedi banane ben ona dedim dedi
Soran+1 yılYanlış anladın denemek için onu yazdım gözündeki insan olarak değerimi yani
- +1 yıl
Sende onla çık bakalım ne tepki verecek ama sende önemseme
Soran+1 yılCocuk benimle normal arkadas kalmayi istemiyor ki hisleri varmis bana karşı 1 yıldır hala düşün ki yalan bence baktı benden fayda yok engelledi şimdi yani onunla sevgiliyken bile niyeti farklıymış içten içe beni arkadaşı gibi görmemiş hiç
- +1 yıl
Aslında sevmiş sende dikkatli bir şekilde sevgili olabilirsin
Soran+1 yılBen artık kimseyle sevgili olamam onu da arkadaş gibi görüyorum hoşlandığım yok benim duygularım hala bitmemişken ona karşı nasıl başka biriyle olurum bir o değil başkasını da bulurum zaten ama istemiyorum ve çocuk da yakışıklı değil görüşsem kıskanmaz ki zaten kimle görürse görsün o eskidendi şimdi istemiyor beni
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker
Soran+1 yılAma kıskanmaz beni biliyorum eskidendi onlar midesi geniş olmuş şimdi o picin hayvan bile kıskanır normalde dişisini eskide olsa. sonuc biseyler yaşadık sade seks de değil herşey.
- +1 yıl
Kendini mutlu etmek içşn yap kıskandırmayı düşünme
Soran+1 yılKim sevmis anlamadim
- +1 yıl
Diğer çocuk
Soran+1 yılKarakterime ters olmaz yapamam çocuk da tipim değil benim yanımda olmaz yani sadece arkadaş olurum ama o da istemiyo bence niyeti farklı sevişmek onun odasına gidip geldiğimi biliyordu üstelik adam bikere altında boxeriyle cikmisti üstünde bişey yoktu koridora bende o arada hisliza gittim ama gören olmuş arkadaşları
- +1 yıl
Ne diyeceğim bilemedim
Soran+1 yılSorduğum bütün soruların cevabını biliyorum ama yine de soruyorum ya kendimi hâlâ kandırmaya uğraşıyorum tıpkı zamanında güvenmiyorsun ona onu sevdiğin yok sacmalama alışmayacaksın varlığına dediğim gibi sonra öyle olmadığını anladim
- +1 yıl
İnsnanın en büyük yanıltıcısı yşne kendidir ne yaparsan kendin için yap
Soran+1 yılDaha önce bana ben seni sıksaydım ayrılmazdın ayrılmak istiyorum demezdim dedi ama aptalım ben kahretsin dedi kızmıştı tartistigimda sonra oldu ilişki ayrılmamak için tehdit ediyordu bundan 12 gun önce onu dışarda gördüm karsilastik ben biraz uzagindaydim ama beni görüp selam bile vermedi soğuk durdu karsimda kizgin gibi nefret eder gibi az durdu baktı ben durunca sonra ben yürüdüm o da gitti aksam mesaj attinca soguk davrandi bugun seni gördüm dedi bende dedim dün akşam da seni gördüm dedi yanında o çocuk vardı dedi beni eskiden kıskandığı kavga ettiği üstelik el eleydiniz dedi öyle gördüm dedi ona git şimdi o gelsin yanina dedi bende hayır el ele değildik evet görüştüm ama elimi tutmadı dedim gerçekten de tutmamıştı tutmak istedi bahaneyle ben geri çektim. gelicegini söyleyip gelmicem dedi çok geç döndü mesajima sonra calisiyorum şimdi uyuyacam dedi bende senin için hiç değerim olmadı dimi dedim bir ben onemsizim hayatında dedim o da dedi sen benim için önemiyliydin ama son yaptıkların olmadı dedi o yüzden mi yurttan cikarilmama bile sesini etmedi arkadaşına ve onun tarafın da hepsi yalan değil mi
Soran+1 yılBen onu 3 ay once yilbasinda severek bıraktım hemde onu ağlayarak geçirdim tüm geceyi uyumadım ya o geldi kapıya mektup bıraktı okudum yırtıp attım sonra nedeni önden ilişki istemiyordum yapmicam dedi sadece sürtüp bosalicam bende inandım ve birden içime girdi artık geç oldu dedi yapma dedim sus yoksa daha çok icine girerim dedi gözlerim doldu birakacagini hissetmis gibi ve sonra dalga geçer gibi konuştu sigarasını yaktı keyifliyfi baya güldü korkma seni bırakmam diye ondan mi korktun dedi o günün akşamı yanıma geldi be para verdi 100 lira bende tartıştım ağrıma gitti gece geldi odama Ben uyuyordum yanıma yattı sarılmak istedi bende soğuk davrandim seninle uyumak istiyorum dedi ben istemiyorum dedim ve gitti mektubu sonra bırakmış sonra yurttan koyuldum arkadaşı olan yurt sahibi tarafından bişey yapmadı sustu adam hakaret etti yanında o sustu ağladım tepkisiz kaldı çok soğuk davrandı ve o gün serefsiz sen nasıl bir erkeksin insansın deyince tokat attı milletin içinde or. spu dedi arkadaşı hakaret etti bana o sustu.1,5 ay ayrı kalmıştık döndüğümde beni tanımıyormuş gibiydi ilk görünce gülümsedi sonra soğuk davrandı.
Soran+1 yılEskiden tehdit ediyordu anneme söylemekle ayrilalim dedigimde görüntü filan da var diyordu yollarim annene diyordu madem seni kaybedicem
Soran+1 yılO kıskançlıkları beni bunaltmıştı yolda önümü kesmeler arabayla filan muayene olacağım doktora kadar kiskaniyordu beni ben soğuk davranıp trip atincada yolumu kesmişti arabayla yolda bin demişti binmeyince kolumdan tutup bindirdi hastanede çekiştirerek kolumdan götürdü bende seninle doktorun odaya gelicem demişti sana dokunmasın bu adam içerde demişti psikopattı bana yazan çocuğa gitmiş konuşmuş haddini bildirdim artık yazmaz sorun yok demişti sevgiliyken telefonumu zorla elimden alıp bakıyordu kimle konuşuyorum diye ve bir adam beni eklemişti onu engelledi arkadaşım bilgisayarını ödünç verdi diye çocuğun kapısına gidip kavga etmiş tehdit etmiş onu sevgilimden uzak dur yoksa seni su camdan aşağı atarim diye yurt sahibi engel olmuş ayırmış kavgayı ve bilgisayarını vermedi sonra ben tartıştım onunla o da bitti demişti kızmıştı o zamanlar sevişme filan vardi biseyler yaşadık ama normal ilişki yoktu.
- +1 yıl
Zaten onu. Korkusu seni kaybetmek değil aslında başkasınjn seninle sevişme isteği aradığında başkasınj bulamama korkusu çok pis bir tipöiş nasıl buldun ya
Soran+1 yılBiliyorum farkındayım korkusu beni kaybetmek değildi biliyorum bunu zaten. Ama hep derdi anlıyor musun seni kaybetmekten korkuyorum diye böyle davranıyorum ayrilicam zaman ben ona kızgınken annesini verdi tele konuşayım ya sensiz hayat yok bana dedi düşün onca tartışmadan boğazımı sıkma ve hakaretten sonra or. spu demişti hiçbişey olmamış gibi davrandı adam markete götürdü beni arabaya zorla bindirerek ve ne istiyosan al aksama sen ne yemek istersen onu yicez demişti ve çok iyi davranmıştı sanki o 10 dk önceki adam o değilmiş gibi kızgın sinirli yerine güler yüzlü biri gelmişti diyeceksin ki bu gerçekten seni seviyor düşünüyor çok iyi bir oyuncuymus nedense ben ona artist artistlik yapma dediğimde şakasına önceleri takmazdı sonra birden kızmalara başladı artist demek ha artistim ben bak bana bidaha artist dersen kötü olur seni kaç kez uyardım demişti
Soran+1 yılHep bana yemek getirirdi ders çalıştığımda çikolata filan hep ac misin diye sorardı bikere baktım soğuk davraniyo benimle konusmuyo bir şeye gucendim ve ben gitmek istedim odasından adam yemek pisiriyordu ki zaten son zamanlar ayrılmak istediğim için böyle davranıyordum tartışma çıksın diye pesimi bıraksın diye çünkü güvenmiyordum beni bırakır beni sevmiyo belki oynuyo diyordum hissetmiştim nedense bu kadar iyi oyunculuğa rağmen ama kendimi onun yanında çok mutlu çocuk gibi rahat hissediyordum eski sevgilim de bu yoktu beni de hiç kıskanmazdı ilgilenmezdi adam kendi yemek pişirdi ikimiz için anahtarı aldı elimden beni geri oturttu kapıya doğru gittiğim o görünce ve sen açsın bak ben senin için pişirdim bunları tamam önce yemeğini ye sonra git üzme beni demişti ve kendi eliyle yemek yedirmisti bana birgün sevişirken tansiyonum düştü ilgilendi hemen sana içecek ilaç bişey getirilen diye ve kendi eliyle icirtti içecek bana ben uyudum saatlerdir hiç dokunmadı bana o gün uyandığımda iyi misin diye sordu bikere de kendi boşalmadı beni bosaltmaya uğraştı ben seni bosaltiyim dedim o da okulun var sabah erken kalkacaksın boşver demişti kafeye gitmiştim ya alacaklisinin akrabası ordaydı adamı görüp panikledi ne oldu dedim borçlu olfugumnadamin akrabası dedi kahretsin seni gördü diye
Soran+1 yılO gün de kuyumcu dukkaninin onu ne götürmüştü o tartışmadan sonra gidip yüzük bakalım diye ben seni oyalamıyorum demişti bende kırgındım ona yok başka zaman bakalım dedim gözleri dolarak bana bakıyordu o bakışları filan yerimde hangi kız olsa inanmıştı farkında olmadan ki adam eski sabıkalı ben ise hukukçu bir kızım öğrenciyim.
Soran+1 yılAma yurt sahibi beni yurttan çıkarmasa eminim devam edecekti ilişki kolay kolay bırakmazdı o yüzden o adama çok ofkeliyim yurt sahibine şikayet ettim polise intikam almak istedim hayatım mahvoldu güzel kardeşim hep derdi bak bu cocugu uzme kizdirma sana asik tek seni istiyor derdi basks kizlarw bakmiyor bile ben ona soyledim kızı üzme ciddiysen görüş ama takılma kabul edemem diye serefsiz adam belli ki biliyordu gerçeği beni sevmediğini oynadığını belki ikisi anlaştı yurttan cikarilmam konusunda saçma sapan bahanelerle atıldım yurttan ki ben sevinçle onu görecegim günü bekliyordum sevdiğimi anlamıştım onu dünyamı basima yıktı o gün. bir insan nasıl bu kadar iyi rol kesebilir hayatında bu kadar gerçekçi oynayan bir erkek tanımadım birgun inandım güvenmediğim adama
Soran+1 yılDizimde bile aglamisti bırakma beni diye ben seni kaybetmek istemiyorum benim hayatım iyi değildi hayatımda basima gelen en güzel sey sensin diye cocuk gibi ağladı ya ilk defa o sahte gözyaşlarına nasıl inanmışım hayatını anlattı acıdım ona ama o bana hiç acımamış iyilik yapar gibi görünüp kötülük yaptı mahvetti hayatımı.
- +1 yıl
Şimdi tğm mesajlarını tekrar okudum ve şoktan şoka girdim ama seni değil aslında kendini bir oyunun içine almış sen onun oyununda harcandın malesef ama arkadaşı ilee de senş paylaşmak istemediği için seni arkadaşı senş yurttan attı çok git gelleri olan biri aslında böyle bulaşık tipler çok ama onlardan uzak dursan söylediği hiç bir şeyi yapmaz çünkü uğraşmaz diyelim ki uğraştı polise verirsin tehdit ediyor şanjtj ediyor diye.. ilk seksinin isteksizce bir tecavüz olmasına üzüldüm doğrusu rezil herif karaktersiz.. sonrasındada sürekli sevişmişsiniz sen aslında onun için seks oyuncağısın seni o yüzden kaybetmemesi lazım , senş boşaltmaya çalışmalark hep düzmece biraz zevk aldığını görse yine ilişkiye girecek daha sert olmalısın tamammen uzak dur yoksa çok canını yakacak
Soran+1 yılBeni zaten kaybetti o o kadar uğraşmışken elde etmeye elde ettikten sonra bile son hamlelerini yapmış yine uğraşmıştı ben onu birakmiyim diye döndüğüm de annemin yanından o yurda o isteseydi devam etmişti ilişkimiz ama o istemedi nedense soğuk davrandı ben bu adamı hiç anlayamadım yani bikereden hevesini mi almıştı benden de bana böyle soğuk davrandı ve arkadaşı ile paylaşmak istemediği için demissin nasıl yani yurt sahibiyle mi yurt sahibi evli çünkü çocukları da var karisi da o yurtta ailece yasiyolar dairede ki o adam beni o gözle görmüyordu ki beni yurttan atan yurt sahibi ama beni o da yurttan attırmış olabilir mi bilmiyorum belki ikisi anlaştı hayır bir yanlışım da olmadı kimseye bir zararım yoktu okuluma gidip geliyor odamda sessizce derslerime çalışıyordum ki orda atılacak o kadar öğrenci varken niye ben anlamıyorum kirayida geciktirmiyordum başkaları gibi. kendini de oyunun içine almış demissin nasıl yani... aslında polise ilk kez gidip bazı şeyleri anlattığımda bana hepsinin bir oyun olduğunu söylemişti adam ve yurttan cikarilmam onu düşündürdü sonraki ifadem yani o çıktığım adamı şikayet değildi ben onu değil yurt sahibi arkadaşını şikayet etmiştim ama o çok kızmıştı bana mesaj attigimda küfür etti hakaret etti niye yazıyorsun dedi sonra geldi konuştu sikayetini geri çek ondan özür dile arkadaşımdan diye mesele kapansın yazık günah adama bak çocuğu var küçük hapise mi girsin istiyorum dedi ki ifaden yalan filan seninde basın yanar dedi güya beni düşünüyormuş gibi o yazık günahtan ne anlar bana yapılan yaptıkları neydi babasız yetim bir kıza yazık günah değil miydi çok uğraştı ya bana kendini sevdirmek için varlığına alıştırdı kaç kez yanıma geldi günde mesela çalışıyor ya bir mesajımla bana şu lazım ısıtıcı veya yemek su hemen kosa koşa geliyordu kapıya dakikasında hemde kaç kere köpek gibiydi peşimde bir kemik atarsin bin kere gelir yani kussek tartissak bile izinsiz gelirdi odama kapıyı açmasam anahtarı alip yurt sahibinden açardıı kendi odası gibi girerdi
Soran+1 yılIki hafta önce geldiğinde yanıma ifadeni geri çek diye yine ilişkiye girdi benimle ama bu seferki bende istedim ondan önce 1,5 ay önce attığı tokattan sonra bana özür diledi son kez sarildik öptü beni öpüştük sonra bir odaya gittik karanlık sadece öpmek istiyorum seni dedi ama yatakta üstüme cıktı çok istekliydi gözü dönmüş gibi beni soydu yapma istemiyorum dedim yalvardım hemen altımı soydu zaten üstümü soymadan o gün sıyırdı iç çamaşırımı ve sürtmeye başladı ben korktum yapma bak hamile kalırsam ne olur ben öğrenciyim benimle evlenmezsin biliyorum yazık değil mi Allah rızası için yapma dedim onu üstümden itmeye çalıştım çünkü benimle ilk seksi de böyle olmuştu surtucem sadece sakin ol dedi yaptı o işi bende korktum en çok hamile filan kalirim diye içime boşalır filan ama üstümden itmeye çalıştım gücüm yetmedi tabi o devam etti merak etme bişey olmaz ben aptal miyim hamile kalacaksın dedi ve op beni hadi dedi sonra boşaldı bisekilde dışarıya ve gitti bir ihtiyacın olursa ara dedi güzel davrandı sonra polise gidip ifade verdim iki hafta sonra engelliydi bende ama istese yine ulaşırdı ne aradı ne yazdı bende aramadım polise bir gittim bahane buldu güya polise gitmesem ayrılmazmış benden beni suçladı sen benim için onemliydin ama son yaptıkları olmadı dedi çok ugrastirdilar poliste dedi sabikasi da var gecmiste gasp sucu 7 yil icerde yatmis ama bana dacranislatinu gorsen o seks olmadan once melek bu adam dersin sabikali bu demezsin eskiden kötü bu insanmış güya değişmiş yılbaşında kardeşlerim için yılbaşı paketi almış içinde çikolata cips filan uste biara markette beraber bakmıştık bende ona turkiyeye gitmeden bunlardan alicam kardeşime sevinir dedim o da bunu unutmamış yılbaşından önce almış getirdi kardeşin sevinir dedi beni mutlu etmek için de uğraşıyordu ama bir bakıyorum melek gibi düşünceli romantik bir adamdi bir bakiyosun şimdi yabancı gibi kapıma gül bırakır ufak sürprizler yapardı ben ayrılınca ondan o aldığı paketleri de kapısına bırakmıştım o gulu de veda etmede
Soran+1 yılO gulu de nedense çöpe atmamış eşyalarımin bırakıldığı koridordaki saksıdaydı eminim o güldü oraya koymuş koyan o bence ama kurumuş bir halde çiçek bana verdiği o teneke basit yüzüğü de kapıya bırakmıştım o kapıda hala duruyordu yani onun. Ama o gün ağladım ya karşısında buz gibiydi soğuktu hiç mi sevmedin beni biraz bir gram bile olsun dedm hic mi herseyin mi yalandi uc ay hep beraberdik dedim oynadin mi sadece benimle sustu lafi gecistirdi mesajdq sevdim hâlâ da seviyorum kız arkadaşım yok olmadı dedi bak seninle olan fotoları bile silmedim dedi ve attı bana fotoyu arka plan yapmıştı ben turkiyedeyken kızını unutamiyorum diye yazmis anneme ben kötü bir insan değilim kızın için herşeyi yaptım demiş beraber yedik içtik gezdik ama kızın bana kötüsün dedi demiş yılbaşı bu seksten sonra ayrıldım ya kapıma mektup bırakmış sabaha karşı yeni yılımı kutlamış ve seninle hicbir zaman oynamadım bil seni sevdim seviyorum hâlâ demiş ama sen bana inanmıyorsun demiş ben biliyorum sen artık hayatımda yoksun ve şimdi hayat benim için berbat demiş bana veda etmeden mi türkiyee gideceksin demiş beni görmek istemiyor musun artık peki demiş ama bir ihtiyacın olursa biliyorsun ne olduğu önemsiz ayrılsak da ben burdayım biliyorsun yanındayım demiş ne zaman sen istersen elveda demiş herşey gönlünce olsun ailenle mutluluklar dilemiş bide böyle yazınca insan acaba hiç sevdi mi diyor ama yine de inanmadım ona o gün kendime kizdim ya böyle bir adamı sevdiğim için gözlerim doldu onu son kez görmek sarılmak istedim o gün farkettim sevdiğimi ama gidemezdim o yaptığı şeyden sonra bende gittim.1,5 ay sonrasında aynı adamı bulamayacağımı hesaba katmadan ve yurttan atılacağımı bilmeden
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla yurdışında onunla aynı yurtta kalıyorsun bu yüzden sana kolay ulaşıyor sen ara ara türkiyeye geliyorsun.. sen özelden bir davet at burda yazamayacağım şeyler söylemek istiyyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılalı uzun bir süre olduysa dönmesi zor. 3 ay tanımak için kısa bir süre ve yaş farkı fazla. Bence sizinle daha eğlenecekti fakat sizi temiz gördüğü için vicdan yapıp ayrıldı, fazla bağlanmadan bitireyim demiş olabilir.
0101 Yorumla
Soran+1 yılVicdan mi yaptı onun gibi serefsizlerde vicdan ne gezer Allah korkusu olmayan erkekte başka kız vardır dediği gibi yoksa neden bıraksın eliyle mi boşalmayı tercih ediyor bu adam benim gibi bir kız varken...
Soran+1 yılTemiz gördüğü için mi or*spu serefsiz kız dedi bana ondan mi iliskiden sonra para verdi.
- +1 yıl
Tamam işte, vicdanını rahatlatmış para vererek. Bazen vicdan cinselliğin önüne geçebilir. 3 ay yeterli gelmiş, senin fazla bağlanıp acı çekmeni istememiştir. Bakire miydin peki? Etkisi olmuş olabilir bunun.
Soran+1 yılBenden ayrılarak mi beni üzmek istemedi ya bu nasıl bir düşünce iyi bir insan yani serefsiz değil şimdi tatmin ettiği ben değilim başka kız var ona dokunup onu tatmin ediyor anlıyor musun.
Soran+1 yıl3 ayda bikere önden ilişkiye girdik bu kadar çabuk mu doyar sıkılır insan benim gibi kızdan başkası olsa kolay kolay bırakmazdı bide ben ona göre çok iyiyim benim gibi kızı zor bulur şu an ki kız eminim çirkindir zoruma gidiyo üzülüyorum
Soran+1 yılBide o ilişki rızalı değildi başta ben istemedim ama dinlemedi yaptı.
- +1 yıl
Kızlığını aldıysa bu kadar kolay bırakmaması lazım. Belki diğer türlü tatmin olmuştur. Arkadan falan. Belki peşinden koşmanı istiyordur.
Soran+1 yılKoşmadım mi sanıyorsun nerdeyse yalvardım ne olur gel son kez görüşelim diye gelmedi görüşmedi ve gittiğimde ona son kez bir eşyamı almak için soğuk davrandı git şimdi başkasına dedi ben o arkadasina da söyledim bana senin için izin istedi banane ne yaparsanız yapın dedim bende ona dedi konusmsk bile istemedi gitmemi ister gibiydi biran önce ordan
Soran+1 yılArkadan mi tercih eder sence önden yapmak varken benimle çok yaptı arkadan zaten
- +1 yıl
İşte önden yapıp bırakıyorsa sıkıntılı bir durum. Vebali var düşüncesiyle erkekler pek zorlamazlar böyle bir şeye. Arkayı tercih ederler. Bırakması anormal geldi. Bence acı çekmeni daha çok bağlanmanı da istiyor olabilir. Bozup bırakmak bir kızı cidden anormal.
Soran+1 yılBilmiyorum onu anlamıyorum bende aklım almıyor akli basın da bir erkek hep seks yapabileceği güzel bir kızı neden kolay bırakır ki üstelik çok arzularken zamanında o kızı hep sevişmek dokunmak isterken deli gibi herkesten kıskanırken kız da sadikken ona ve hep öyle kalmışken
Soran+1 yılSon 2 ayim kaldı burda o da biliyor acaba benden daha güzelini bulmuş olabilir mi hevesini almış olamaz mi benden ama öyle hemen bikilacak bir kız da değilim gerçekten sadece srks degil cok sry paylastik onunla hastayken yanimda oldu bendr onun üstelik karsisinda agladim soguk davrandiginda
- +1 yıl
Bıkmış olacağını sanmam. Seks için birlikte olsa İki ay daha sürdürür mantıken.
- +1 yıl
Ne kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yıl3 ay oldu ama bu 3 ayda benimle iki kez daha görüşüp boşaldı ve gitti sonra soğuk davranmaya devam etti beni hiç mi sevmedin dediğimde oynadın mi sadece dediğimde 2 ay önce sustu birşey demedi yüz yüze ama mesajda oynamadım sevdim hâlâ da seviyorum demişti 2 ay önce ama sonra yine soğuk davrandı bitti mi diye sormuştu ilişki ben bişey dememiştim itiraf etmedi hiç seninle oynadın hiç sevmedim diye ve engelle beni dedim en son wpde engellemedi mesajda okumadı intihar mesaji attim ya düşün bişey yazmadı okumuş olmalı
- +1 yıl
Bilemiyorum, yazdıkların pek iç açıcı gelmedi. Sadece seks ihtiyacı için görüşmesi falan bana elinin altında tutmak istiyor gibi geldi. Fakat arkadan zaten tatmin olanın kızlığını alması gerçekten ilginç.
Soran+1 yılArkadan yaptığında çok kiskaniyordu beni erkeklerden önden yapınca hiç kıskanmadı soğuk davrandı ve bıraktı iste başkası var dedi tamam mı arama yazma demedi ama.
- +1 yıl
İlk sen bırakmışsın tatilde belki rövanş alıyor olabilir. Önden yapmayacaktın işte, kızlığını alınca nasıl olsa benim oldu diyor, kafası rahat. İyice güvenmeden önden vermeyecektin. Hata yapmışsın.
Soran+1 yılEvet ben bıraktım ilk ama sonra tekrar birlikte olmak istedim devam etsin en son yalvardım son kez gel görüşelim ne olur diye iki hafta geçti gecen grustugumde yalvarmadim dik durdum ve sadece tek kelime soykedim tek soru sordum hayatında bsskasi mi var dedim sustu gecistirdi soruyu soğuk ve biraz öfkeliydi umursamazdı bsska birsey diyor musunn gidiyorum hemen git gorunme burda dedi bende sen beni ortada biraktin ya Allah 'da seni ortada bıraksın dedim o ise tamam deyip gitti sonra vitrindrn ndukkaninn bana bakti giderken
Soran+1 yılIki ay once baristik sonra girusmefik 1,5 aydir ne o yazdi ne bsn bsnde son nesaj attim tersledi kufur etti sonra gelip girusmek atedi iliskiye girdi
- +1 yıl
Anladım. Var bir duygusal durum. Şimdilik yazma bence. Biraz vakit geçsin. Yüz yüze karşılaşmaya çalış, mesajla olmaz. Onun yakınlarında dolaş.
Soran+1 yılDuygusal durum derken ne gibi?
Soran+1 yılYuz yuze karsilasmayw calisamam olmaz cunku arkadasini yurt sahibini beni yurttan cikardigi vs. icinn sikayet ettim polise ifade verdim o da gitmiş ifade için yurt sahibi o pislik adam beni görse oralarda olmaz.
- +1 yıl
Seviyor bence. Deniyor olabilir seni.
Soran+1 yılSence de başka kiz yok mudur hayatında
- +1 yıl
Takılmalık vardır belki. Sen de takarsın birini koluna kıskandırsın olur biter. Aklı sende bence. Biriyle kıskandır, kuyruğu dik tut.
Soran+1 yılSeviyor mu beni umursamayan intihar mesajı atınca hiç endiselenmeyen bir mesaj bile atmayan adam mi 3 aydır nerde o zaman madem seviyor. bende sevsin isterdim ama sevmemis iste oynamış sadece
Soran+1 yılDeneme derken nasil bir deneme ben herseyi yaptim geri gelsin diye ama istemedi baskasi var dedi başka kadın
- +1 yıl
Yaa bekaretini alınca belki seni hafif görmüş olabilir. Anal yaparken kıskanıyordu diyorsun ya. Artık kız değil, bakalım başkalarıyla takılacak mı diye deniyor olabilir, sadakatini ölçmek için.
Soran+1 yılPeki O intihar mesaji için ne diyorsun biraz olsa değer veren bir insan o mesaja bişey yazmaz miydi en azindann sen ciddi misin beni korkutuyorsun diye varligim bile degerli degilmis demek ki ölsem hiç üzülmez içi sızlamazdı hatta belki sevinirdi oysa bir zamanlar hastayken üstüme titrerdi neyin var bana söyle diye sorardı ve birgün az ömrüm kaldı dedi doktor dedim üzülmüş gibi yapti
- +1 yıl
Blöf yaptığını düşünmüş olabilir. Çünkü ilişki sonrası sen bırakmışsın. Bunu yapan birine ben de inanmazdım.
Soran+1 yılEvet ben bıraktım neden mi severek bıraktım hemde onu ağlayarak geçirdim tüm geceyi uyumadım ya o geldi kapıya mektup bıraktı okudum yırtıp attım sonra nedeni önden ilişki istemiyordum yapmicam dedi sadece sürtüp bosalicam bende inandım ve birden içime girdi artık geç oldu dedi yapma dedim sus yoksa daha çok icine girerim dedi gözlerim doldu birakacagini hissetmis gibi ve sonra dalga geçer gibi konuştu sigarasını yaktı keyifliyfi baya güldü korkma seni bırakmam diye ondan mi korktun dedi o günün akşamı yanıma geldi be para verdi 100 lira bende tartıştım ağrıma gitti gece geldi odama Ben uyuyordum yanıma yattı sarılmak istedi bende soğuk davrandim seninle uyumak istiyorum dedi ben istemiyorum dedim ve gitti mektubu sonra bırakmış sonra yurttan koyuldum arkadaşı olan yurt sahibi tarafından bişey yapmadı sustu adam hakaret etti yanında o sustu ağladım tepkisiz kaldı bu mu seven insan yapar mı değer veren insan bunları o eskidendi herşeyi onlarda numaraydı
Soran+1 yılBide o gün tokat attı vurdu bana serefsiz deyince milletin içinde ve or. spu dedi değil git burdan çok sinirliydi ben ağlayarak ciktim Esyalarimi almak icin o da geldi arkamdan güya yardım için sanki çok umrunda.
Soran+1 yılEskiden tehdit ediyordu anneme söylemekle ayrilalim dedigimde görüntü filan da var diyirdu yollarim annene diyordu madem seni kaybedicem
- +1 yıl
Ayy miğdem kalktı, tecavüz var, hakaret var bir de şantaj var tam sopalık adam. Bu seni sevse ne olur. Kurtulduğuna şükret kızım. Bir de para vermiş 100 lira mı bekaretin senin. Sigara yaktı diyor yaa.. sinirlerim zıpladı sabah sabah 😡
Soran+1 yılTam anlamda tecevüz gibi olmadi ama direnmedim yani ona karşı geri kalan hepsi öyle oldu anlattığım gibi ve ikinci kez rızamla ilişkiye girdik iki hafta önce ben tekrar baristigimizi zannederken yine gitti soğuk davrandı ayrılmak istemeyen tehdit eden o adam gitmiş bambaşka bir insan gelmiş karsimda onu anlamıyorum çok üzülüyorum neden bana bunu yapti istese dışarda öyle basit seks yapacak bir sürü kız kadın bulurdu neden benim hayatımı mahvetmek istedi babam da yok biliyor. peki hala onun beni sevdiğinden bahsedecek misin şimdi ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Sana bu kadar zulmeden birinin sevgisinden ne hayır gelir. Tavsiyem üzerine gitme belli bir süre. Dönerse soğuk kanlı bir şekilde davran. Bu saatten sonra yalvarma sakın.
Soran+1 yılBen zaten anlayamıyorum neler yasadigimi o 3 ayda sanki o adam bu değilmiş gibi ki bir bakiyosun beni mutlu etmek için bazen herşeyi yapıyor düşünceli davranıyordu mesela yılbaşından önce biara markete gidip ben görüp bu hediye paketinden kardeşime alicam gitmeden çocuk sevinir dedim o da bunu unutmamış ve gidip almış getirdi kardeşin mutlu olur görünce dedi melek gibi davranıyordu bana kendimi çok özel hissettiriyordu ne dediysem yaptı bazen gül filan bırakırdı kapıma bu insan bu kadar kötü olamaz ya dedim içimden ama o kadar oldu olmuş tuhaf... şimdi beni tanımıyormuş gibi soğuk davraniyo o kadar yakınken bir zamanlar kendimi yanında kendim gibi hissederdim ya şimdi en son hissedemedim öyle değişti mi ikiyüzlü muydu bilmiyorum
Soran+1 yılAma sonuç olarak beni hiç sevmemis herşeyi bir yalan oyunmuş artık biliyorum.
- +1 yıl
Bilemiyorum. Bekaretimi aldıktan sonra değişti diyorsun. Mutlaka sevmiştir bence.
Soran+1 yılPeki neden böyle düşünüyorsun yani sevdiğini sana düşündüren ne hangi anlattığım ki biraz olsun sevse bırakır miydi pesimi gururumu bile yok saydım mesajlar attım dönmedi ki sevmiş adam hayatına yeni birini alır miydi ayrılsak bile.
Soran+1 yılSeven adam zarar verir mi sevdiği kıza o kötülüğü yapar mı yapsa bile bırakır mi ortada bişeyleri bahane ederek kızı suçlayarak bence kızı özler zaten görmeden yapamaz ki o karşılaştığımda sokakta sadece durup baktı bana soğuktu selam vermedi yanıma gelmedi.
Soran+1 yılintihar mesajima bile bişey yazmadı normalde sevmeyi geç insanda vicdan olsa biraz sessiz kalmazdı böyle bir mesaja acaba mi derdi endişelenirdi ki 3 aydır hep birlikteydik yedik içtik gezdik güldük birlikte yeri geldi birlikte üzüldük hastalikta saglikta birlikte olduk. gecmisin bile hatrı değeri yokmus gözünde demek ki takılmalık bir kızmışım onun için.
- +1 yıl
Geçmişi karanlık diyorsun. Bunu öğrendiğin için bırakmış olamaz mı?
Soran+1 yılHayır bunu en başından beri biliyorum zaten yani sevgili olduktan 2 3 gün sonra kendi dedi bana bir kızla yazılıyordu hep kız yattığı cezaevinin bir gorevlisiymis ve bana çok iyiliği oldu demişti o kız kim konuştuğun diye sorunca herşeyi anlattı tabi ben ceza evine yatıp ciktim 7 sene dedi bu senin için problem olur mu diye sordu bende hayır geçmiş sonuçta dedim ama şimdi değiştim dedi belalı bir tip değilim artık annemi üzmem dedi
Soran+1 yılPara için boks da yapmış zamanında yurtdışında.
- +1 yıl
Pek böyle adamlardan hayır gelmez, geçmişte yaşadığı acıları sana yansıtıyor olabilir. Duygusuz olurlar demiyorum ancak seni üzer bu tipler. Benden söylemesi.
Soran+1 yılDuygusuz ne ki vicdansız o adam duygusuz olsa sadece yine iyi öyleleri kimseyi sevemez bence sevmek nedir sadık kalmak nedir bilmiyorlar.
Soran+1 yılSevse zaten üzmezdi. sevgisi yalanmış demekki bir oyunun içine düşmüşüm. geri dönse bile umrumda değil artık onu affedemem ki dönmez biliyorum başkası var hayatında mutludur ben umrunda bile değilim ki. bende onun gibi hiç tanımamış farzedecegim onu zaten tanıdığım güne lanet olsun. bilsem sevgili olur muydum.
- +1 yıl
Sevgi ile üzmenin pek ilgisi yok. Tam aksine sevdiklerine acı çektirebilir ve bu tipler sevse bile üzer, ancak bu adam seni gerçekten yorar. Psikolojisi düzgün insanın yapacağı hareketler değil bunlar.
Soran+1 yılSevmiş olsa geçmişin bile bir hatri olurdu onda yaşadığımız onca güzel güne gecirdigimiz dakikaya baska kiz bulur beni yari yılda birakir miydi beni görmeden yapabilir miydi bunca zaman demek ki şimdiki kız benden daha değerli onun için bana yaptıklarının aynını belki şimdi ona yapıyordur kızı mutlu ediyordur tek üzüldüğüm bu hayatında kimse yok bilsem emin olsam üzülmem bu kadar ama çok üzüyor bu insanı neden ben değil benim neyim eksik o kızdan diye kendini sorguluyor oysa güzellik fizik hepsi bende var üni de okuyorum öğrenciyim geleceğim parlak sadık bir kızım onu da sevdim ilgilendim hep yanında oldum onu düşündüm hep daha ne istemiş ne az gelmiş ona neden beni bıraktı anlamıyorum kafam durdu artık almıyor peşimde benimle sevgili olmak isteyen bisürü erkek varken neden ya eski sevgilim de kaç kez dönmek istedi bana ama bu adam dönmez gibi o kadar gerçekçiydi ki herşeyi ama yalanmış demekki öyle olmasa yanımda olmaz mıydı şimdi gelmez miydi uzaktan bile olsa görmek isterdi beni hiç ozlemiyor merak etmiyor demek ki.
- +1 yıl
Yeni kızı da sevdiğini sanmıyorum. İçin rahat olsun. Onu da bırakır böyle biri. Sen artık önüne bak, dönse bile kabul etme. Bahar geldi gez, eğlen, kafayı dağıt. Önüne bak artık. Sevdiğin arkadaşlarınla takıl, pozitif insanlarla vakit geçir ve hobi bul kendine. Unutmaya çalış.
Soran+1 yılPeki döner mi diyorsun dönmeye çalışır mi birgün ki burda son 2 ayim kaldı sonra başka yere uzağa gideceğim o da biliyor bunu o zamana kadar dönmek ister mi pişman olur mu ben onu sevdim çünkü karşısında çocuk gibi ağlayacak kadar hemde bana soğuk davrandığında gozlerim dolacak kadar...
Soran+1 yılBenim onu sevdiğimi biliyordur değil mi beni sevmiyorsun demesine rağmen...
- +1 yıl
Biliyordur merak etme. Dönebilir mümkün. Ama güvenme tekrar gider.
Soran+1 yılBenim bilmek istediğim pişman olur mu bu kız beni sevdi diye başka kızlardan beklediği ilgiyi sadakati göremeyince aklına ben gelir miyim yoksa hepten unutmuş mudur beni çünkü o 3 ayda çok şey paylastik ve hep birlikteydik her günümüz ben onun odasına gittim o benim filan. hic mi anılar canlanmaz gözünde yalnız hissetmez mesela bir mekan birlikte gittiğimiz veya üzgün hissederse kendini hasta filan olursa hiç mi aklına gelmem ben uzgunken kız yanımdaydı diye ben hastayken ilgilendi ilaç getirdi diye biran bile olsun. yani beni şimdi tanımıyormuş gibi soğuk davranıyor unutmuş mudur herşeyi beni o kızla mutlu mudur o kız da benim gibi onunla ilgileniyor mudur sadik midir da eksikligimi hissetmiyor ya da o kizi beni kıskandığı gibi kıskanıyor mudur onun icin kavga ediyor mudur onunla da ilgileniyor mudur benimle ilgilendiği gibi bir zamanlar.. bunları bilmiyorum.
- +1 yıl
Unutulmaz kolay kolay, şahsen ben eskileri zor unuttum. O kadar kolay değil.
Soran+1 yılBen degil ben unutmam da o unutur mu yani beni aklından da silmiş midir sevmese bile hiç mi aklına gelmiyorumdur yani başka kız varsa gelmem imkansız değil mi ona odaklanmıştır herşeyi o olmuştur şimdi.
- +1 yıl
Aklına geliyorsundur merak etme.
Soran+1 yılBen onu her yerden engelledim o engellemedi insan umursamadigini engellemez genelde diye biliyorum hem sevgilisi var engellemiyor madem aklına geliyorum neden aramıyor mesaj atmıyor acaba face profilime bakıyor mudur iki hafta önceki mesajımı geçen gün yeni okumuş messengerde.
- +1 yıl
Umursamıyor gibi görünüyor. Kasıtlı yapıyor bence. Acı çektirmek için de yapıyor olabilir, beni unutsun diye de yapıyor olabilir ama mutlaka aklına geliyorsundur. Seni parmağında oynatmasına izin verme. Engellemekle iyi yapmışsın.
Soran+1 yılTamam de aklına gelsem beni düşünüyor ya da geçmişte biraz sevmişse neden bunu yapsın ki onu unutmami istesin üstelik bana sahip olmuşken yazık günah değil mi bana hiç mi uzulmuyordur ben anlamıyorum birde söylemiştim sanirsam arkadaşım okuldan benimle görüşebilmek için ondan izin istemiş o da banane ne yaparsan yap demiş ikinci görüşümüzden ve cinsel iliskiden sonra bunu demiş eskiden beni deli gibi kıskandığı benim için kavga ettiği çocuğa yani böyle demiş arkadaşım onun sinirli olduğunu soyledi ama bence o onu aptal yerine koymak istemesine çocuğun yuzsuzlugune sinirlenmiştir kıskansa böyle der mi ki geçmişin hatrına bile değer verdiyse eskiden demezdi hiç değer vermediği anlamına gelmez mi bu.
- +1 yıl
Sinirlenmişse bir etkin halen var demektir. İlişkiden sonra böyle bir tavır sergilemesi biraz da kızlığını nasıl olsa ben aldım rahatlığı olabilir. Erkeklerin çoğu böyle işte, anal yaparken değerliydin çünkü ona değersiz bir yerini veriyordun. Değerli olan vajinanı ona sunduğunda tatmin oldu, kızlığını aldı. Güvenmeden verirsen böyle olur. Millet neden nikaha kadar anal takılıyor, normalini yapmıyor anladın mı?
Soran+1 yılAma sana herşeyi anlattım benim suçum değildi benim rizamla olmadı dinlemedi beni yaptı yoksa korkum buydu zaten yaparsam beni bırakır güvenemem dedim ki ayrilmayacagimin bir garantisi yoktu ama oldu iste bende istemedim olsun rabbime Allaha ger gece dualar ediyorum birgün çok pişman olsun aklına ben geleyim o da birgün üzülsün diye çok üzdü beni ahımı aldı ah ettim ona yetim ahi yanına kalmaz değil mi Rabbim sesimi duyar belki pişman olur bir rüya gördüm genelde bugüne kadar ne gördüysem onunla ilgili cıktı işaret gibiydi rüyamda onunla mesajlasiyorduk o görüşmek istiyordu buluşacaktık ilk mesajı kim attı hatırlamıyorum ve sonra odasına gidiyorum gizlice telefonunu kurcalıyorum kimle mesajlastigina bakıyorum ama ona görünmekten korkuyorum. hayırdır inşallah
- +1 yıl
Allah hayır etsin. Saf temiz insanların duygularıyla oynamak kadar vebali olan biri şey yok. Kullanıyor ve sana zarar veriyor hem kızlığına hem duygularına. Peşinde köpek gibi dolanmanı istiyor. Böyle insanlardan uzak dur. Seviyor olabilir seni ancak hastalıklı işte, düşünme bu kadar. Zararın neresinden dönersen kârdır, haline şükret Allah’a. Hamile de bırakabilirdi, maddi zarar da verebilirdi.
Soran+1 yılönce 1,5 ay önce attığı tokattan sonra bana özür diledi son kez sarildik öptü beni öpüştük sonra bir odaya gittik karanlık sadece öpmek istiyorum seni dedi ama yatakta üstüme cıktı çok istekliydi gözü dönmüş gibi beni soydu yapma istemiyorum dedim yalvardım hemen altımı soydu zaten üstümü soymadan o gün sıyırdı iç çamaşırımı ve sürtmeye başladı ben korktum yapma bak hamile kalırsam ne olur ben öğrenciyim benimle evlenmezsin biliyorum yazık değil mi Allah rızası için yapma dedim onu üstümden itmeye çalıştım çünkü benimle ilk seksi de böyle olmuştu surtucem sadece sakin ol dedi yaptı o işi bende korktum en çok hamile filan kalirim diye içime boşalır filan ama üstümden itmeye çalıştım gücüm yetmedi tabi o devam etti merak etme bişey olmaz ben aptal miyim hamile kalacaksın dedi ve op beni hadi dedi sonra boşaldı bisekilde dışarıya ve gitti bir ihtiyacın olursa ara dedi güzel davrandı sonra polise gidip ifade verdim iki hafta sonra engelliydi bende ama istese yine ulaşırdı ne aradı ne yazdı bende aramadım polise bir gittim bahane buldu güya polise gitmesem ayrılmazmış benden beni suçladı sen benim için onemliydin ama son yaptıkları olmadı dedi çok ugrastirdilar poliste dedi sabikasi da var gecmiste gasp sucu 7 yil icerde yatmis ama bana dacranislatinu gorsen o seks olmadan once melek bu adam dersin sabikali bu demezsin eskiden kötü bu insanmış güya değişmiş yılbaşında kardeşlerim için yılbaşı paketi almış içinde çikolata cips filan uste biara markette beraber bakmıştık bende ona turkiyeye gitmeden bunlardan alicam kardeşime sevinir dedim o da bunu unutmamış yılbaşından önce almış getirdi kardeşin sevinir dedi beni mutlu etmek için de uğraşıyordu ama bir bakıyorum melek gibi düşünceli romantik bir adamdi bir bakiyosun şimdi yabancı gibi kapıma gül bırakır ufak sürprizler yapardı ben ayrılınca ondan o aldığı paketleri de kapısına bırakmıştım o gülü de
- +1 yıl
Polise şikayet konusu neydi? Çok üzülüyorum böyle suistimal edilen insanlara. Canım benim ya bu kadar eskileri düşünme, yıpratırsın kendini.
Soran+1 yılPolise gitmem yurt sahibini şikayet etmemdi onu değil yurttan cikarilmistim sebepsiz. ama o buna taktı onun hakkında polise tek kötü sey söylemedim.
- +1 yıl
İlginç. Olayı bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
Soran+1 yılSenin yüzünden ayrıldım dedi yoksa yine eskisi gibi olurduk seni bırakmazdım dedi çok soğuk davrandı son görüştüğüm de onda kalan eşyamı almak için soğuktu soyledim mi bu detayı bilmiyorum konuşmak bile istemedi daha fazla burdan görünmeden git biran önce dedi birşey diyor musun dedi giderken konuşmak için mi geldim dedi yok dedim eşyayı almak için o zaman dedi baya soğuktu o çocuğa gitsene dedi çocuktaki yuzsuzluge bak ya o beni budala mı sanıyor güya annen demiş kıza yardımcı ol yanında ol diye dedi bide o hep yazistigin o adam madem sana teklif etmiş git onunla evlen dedi banane dedi ben seni Allah da seni ortada bıraksın deyince tamam dedi sonra giderken dükkanın vitrinin camından bana bakıyordu uzaktan farkettim soğuktu sanki gitmemi ister gibi
Soran+1 yılDaha önce bana ben seni sıkseydım ayrılmazdın ayrılmak istiyorum demezdim dedi ama aptalım ben kahretsin dedi kızmıştı tartistigimda sonra oldu ilişki ayrılmamak için tehdit ediyordu bundan iki hafta önce onu dışarda gördüm karsilastik ben biraz uzagindaydim ama beni görüp selam bile vermedi soğuk durdu karsimda kizgin gibi nefret eder gibi az durdu baktı ben durunca sonra ben yürüdüm o da gitti aksam mesaj attinca soguk davrandi bugun seni gördüm dedi bende dedim dün akşam da seni gördüm dedi yanında o çocuk vardı dedi beni eskiden kıskandığı kavga ettiği üstelik el eleydiniz dedi öyle gördüm dedi ona git şimdi o gelsin yanina dedi bende hayır el ele değildik evet görüştüm ama elimi tutmadı dedim gerçekten de tutmamıştı tutmak istedi bahaneyle ben geri çektim. gelicegini söyleyip gelmicem dedi çok geç döndü mesajima sonra calisiyorum şimdi uyuyacam dedi bende senin için hiç değerim olmadı dimi dedim bir ben onemsizim hayatında dedim o da dedi sen benim için önemiyliydin ama son yaptıkların olmadı dedi en son başka kadın var hayatımda tamam mı dedi aradığımda
- +1 yıl
Bilemiyorum dedim ya karışık bir durum. Kıskanmış, güvensizlik sezmiş olabilir, peşinde koşmanı acı çekmeni istemiş olabilir. Tutarlı biri gibi gelmedi bana.
Soran+1 yılSence de başka kadın var mıdır hayatında böyle dediyse ki ben peşinden kostum en son mesajlar attım görüşecektik yine dedim hep oyaladı gelmedi ve başka sevgilisi varsa neden kıskansın beni banane dedi adam resmen yüzüme karşı da.
- +1 yıl
Hıımm o zaman hakikaten kıskanmış olabilir.
- +1 yıl
Zannetmiyorum sevgilisi olacağını. Yoksa ondan çekinirdi. Muhtemel takıldığı biridir.
Soran+1 yılKıskanan erkek sahip çıkmaz mi kıskandığı kıza ya eskiden çıkardı hep beni geçmişte bile taciz eden bir adamı dövmek istedi nerdeyse sinirli baktı ona ben engel oldum dükkana benimle geldi mağazaya.
Soran+1 yılYani o zaman benimle aynı o şimdiki kız onun gözünde öyle mi değer olarak onunla da benimle takıldığı gibi takılıyor yani o kızı bana tercih ettiğine göre bence daha değerlidir ki büyük ihtimal o kız kasardir basittir. sadik da değildir onu da kıskanıyor mudur şimdi
- +1 yıl
Bazen güvensizlik sezdiğim bir kızı kıskansamda belli etmeyebiliyorum, aynı şekilde soğuk ve ruhsuz davranabiliyorum. Ben de öyleyim bu nedenle kesin bir şey diyemem.
- +1 yıl
Seninle aynı değildir. Takıldığı zaten açık kapı kızı niye kıskansın?
Soran+1 yılBen onu aldatmadım güvenini sarsacak bişey yapmadım ki hep sadık oldum.
- +1 yıl
Çocukla yakınlaşmışsın. O yanlış anlamış olabilir bilemiyorum.
Soran+1 yılYani sence de büyük ihtimal takıldığı kız öyledir değil mi ve sevgili olmayı kiskanip kiskanilmayi bir kız tarafından o da özler birgün değil mi aklına gelirim birgün sadece seks sevişmek değil ki hayat yarın hasta olunca ilgilenecek mi o kız onunla gidecek mi yanina
- +1 yıl
Tabiki sevgili olmak farklı bir durum. Her seks yapılanla sevgili olsaydı insanlar 😊
Soran+1 yılPişman olur mu diyorsun yani birgün o kızla sevgili olmadığına sadece takildigina emin misin. o kız acaba beni unuturmuş mudur ona düşüncen nedir belki onunla sevişirken daha zevk alıyordur kız benden güzel olabilir.
- +1 yıl
Pişman olur mu bilmem. Ancak sevgilimi unutmak için bana yazan bir kızla çıkmıştım, sarışın renkli gözlü, dolgun göğüslü bir kız. Emin ol gözlerimi kapatıp sevgilimi hayal ediyordum, göğüsleri çok güzel olmasına rağmen daha üçüncü sevişmede plastiği sıktırıyor hissi verdi. Güzellikle de olmuyor, sevmeyince bıkıyorsun.
Soran+1 yılO zaman o kızdan bir farkim yok onun için beni de sevmedi sonuçta ve sıkıldı benden hevesini aldi o beni hayal etmiyordur eminim. sen etmişsin çünkü sevmişsin neden ayrıldınız bilmiyorum tabi kim bıraktı.
Soran+1 yılKi benim anlamadığım cani isteyince benimle seks yapabilme sansı varken ki beni güzel buluyor kendine pek yakistirmiyordu bir adam iki defa bir kızı becermekten sıkılır mi sonra ki bu kız ilk onun olmuş o becermiş nasıl beni bir kasara tercih edebilir aklim almiyo belki benimleyken bile takildigi bir kızdı.
- +1 yıl
Aynen garip olan nokta bu. Neden bıraksın? Demekki duygu var. Benim ilişkimde ise bir ara kavga edip ayrılmıştık, o araya girmişti diğer kız. Sonra tekrar barıştık fakat yine aynı sorunlar olunca bu kez ben bıraktım.
Soran+1 yılDuygu var derken açar mısın anlamadim...
Soran+1 yılYani adam öyle mal biri de değil hevesini almış olabilir mi ki öyle dolu dolu seks yaşamadım onunla birlikte sabahlamadık o anal yaparken vardı yatardık birlikte adam o gece yanımda kalmak istemedi bahane bulup gitti başka zaman dedi.
- +1 yıl
Sıfır km kız var hazır niye bırakır bir insan? Arada gelip zevkini almak istiyor desen anlarım. Bence duygusal bir tepki bu yoksa anal yaparken istekli olan normalini yaparken daha istekli olur mantıken 😊
- +1 yıl
Kesinlikle duygu var 👍
Soran+1 yılSeviyor mu diyorsun yani duygudan kasıt
Soran+1 yılÇok saçma değil mi öyle de olsa duygu varsa sevse neden bıraksın beni ki o zaman seksi daha tutkulu yapar bişey hissetmediği kızla neden seks yapmayı tercih etsin üstelik bakire olmayan.
- +1 yıl
Bence kalbi kıpırdamış. Ama ne kadar bilemiyorum.
- +1 yıl
Ben de seviyordum bıraktım, bırakmak zorunda kaldım, benimki de bakireydi. Bununla ne alakası var?
Soran+1 yılBen bişey anlamıyorum bu adamdan. benimle sevgili olmak isteyen o kadar erkek varken ben onu aklım almiyo anlayamıyorum ama bence takıldığı kız yüzünden ondan hoşlanıyordur şimdi belki aylarca takiliyordur ki tatmin oluyorsa bana neden gerek duysun.
Soran+1 yılBırakmam zorunda kaldım diye birşey yok sana göre olabilir hikayeni tam bilmiyorum ama onun yok ne olabilir ki istemeyene herşey bahane polis olayı ve o çocuk çok saçma sebepler ben ilişki kuramıyorum madem bırakacaktı neden günahıma girdi o zaman Bende bu kadar üzülmezdim.
- +1 yıl
Doğru diyorsun da bu arada ben kendi özel hayatımı anlatmaya başlamışım yukarda. Özelden devam etsek daha iyi olur. Fazla derin mevzular.
Soran+1 yılBeni yurttan atan yurt sahibiyle neden hâlâ arkadaş onu koruyor sence duygu olduğu için mi bana karşı hâlâ o adamla neden konusuyor ona muhtaç mi insanın bir gururu olur. öyle olsa adama kızgın olurdu bana sikayetini geri çek günah demezdi
- +1 yıl
Bilemiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek yüzünü gördüğün birine daha fazla umut besleme, başta zor olsa da yoluna devam et. O da bir gün sana yaptığının bedelini öder emin ol.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu hâlâ seviyorum ama nasıl unutucam. ondan başkasıyla da olamam kimseye güvenim kalmadı
Soran+1 yılSence döner mi birgün pişman olur mu bir geçmiş var sonuçta yaşananlar ona hep iyilik yaptım yanında oldum değer verdim güzel de bir kızım. daha ne istedi sevdim de başka kız için bıraktı beni
Cevap sahibi+1 yılAnlattığın tip yarın dönse öbür gün yine gider. Kendini kandırmayı bırakıp yoluna devam etmen lazım, yoksa daha çok üzer seni, huylu huyundan vaz geçmez, dünya iyisi olsan sana bağlı kalmaz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yılÜzüldüm inşallah öbür dünyada hakkını alırsın. Yarına kalır yanına kalmaz derler
15 Yorumla
Soran+1 yılBu dünyada da ilahi adalet var ben şahit oldum buna çok ah ettim umarım çok pişman olur birgün aklına ben gelirim.
- +1 yıl
Gelmene gerek yok da senin sınavın zorlu olmuş bundam sonrası için kimseye güvenemeyeceksin. Acı bir şey
Soran+1 yılBide tip sınavı kazanmam lazım hukuk okuyorum bir taraftan geleceğim söz konusu ama üzülmemek elimde olsaydı keşke hissiz duygusuz olabilsem onun kadar.
Soran+1 yılAsla güvenmem çünkü ben şüphe ettiğim güvenmediğim bir adama bile farkında olmadan güvenmiş bir kizim ve aynı şekilde farkında olmadan sevmiş oysa üzülmemek için sevmek alışmak istemiyordum
- +1 yıl
Olur bakalım her şey olacağına varır sabret hayatta neler geçmiyor ki
+1 yılOkumadım ama başkalarıyla olarak unutmaya çalışma !
149 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu bekleyim geri gelsin ne yapayım gelmez artık biliyorum umudum kalmadı
- +1 yıl
Hayır bekleme her yerden engelle telefonundaki bütün fotoğraflari sil ve hayatin tadini cikar arkadaslarinla ol keyif aldığın seyler yap bir süre sonra unutmaya başladığını anlayacaksin
Soran+1 yılBenim hayatımdaki tek samimi olduğum insan oydu arkadaşım filan da yok herşeyim oydu ama beni bıraktı gitti şimdi çok soğuk davraniyo bana sanki o aylar önceki insan o değilmiş gibi keşke geri dönse pişman olsa ama kıymetimi anlar mi bigun aklına anılarımız gelir mi sence az şey yaşamadık onunla çok animiz oldu o kadar zamanda
- +1 yıl
Gelicek ama 1 2 ay sonra erkeklerde eksiklik anlama olayi biraz gec ceyran ediyo
Soran+1 yılZaten çevremdeki herkesi uzaklaştırdı erkekler olarak kimse yanıma yaklaşmayı bile cesaret edemiyor ayrılsak bile düşün
- +1 yıl
Ama sana bunu yapan birine tekrsr guvenmemelisin
- +1 yıl
Çevreni değiştir?
Soran+1 yılAma iki haftadır hiç görüşmedik ve daha önce de 1,5 ay önce son kez görüşmüştük 1,5 ay geçti bekledim ama bazi yerden engellemistim yazmayınca ben mesaj atmıştım soguk kötü davranmis küfür etmisti gerci srvgiliyken de küfür ediyordu tartistigimda yoksa 3 aydır ayrıyız yani 3 aydır değerimi anlamayan eksikliğini yokluğumu hissetmeyen bir adam birgün anlar mi hisseder mi
Soran+1 yılO kızdan ayrilirsa mi döner peki dönerse
- +1 yıl
Seni sevip sevmediğine veya ne kadar sevdiğine bağlı hayatinda kapladığın yer önemli kac yillik iliskiydi?
- +1 yıl
Sevgilisi mi var
- +1 yıl
O zaman dönmesini bekleme şahsen ben bir kız icin 3 yil kadar bekledim ve Şu an nişanlı
- +1 yıl
Zamanini boşa harcama yeni insanlarla tanış emin ol daha iyilerini bulacaksin
Soran+1 yılYıl değil yazdım yukarda 3 aylık bir ilişkiydi devamı gelir diye düşünmüştüm ama olmadı
- +1 yıl
Okumadim yukarıyı ondan dolayi 3 aylik bir iliskiyse bak dost aci söyler lütfen yanlış anlama ama o çocuk büyük ihtimalle takılmak amaçlı birlikte olmuştur 3 aydan sonra ayrılıp seni tersliyorsa anlaki seni sevmemiş
- +1 yıl
Söylediğim gibi yeni insanlarla tanis yeni ortamlara gir yeni hobiler keşfet
Soran+1 yılilk ben ayrıldım ama sonra o bıraktı beni
Soran+1 yılBen takılacak bir kız değilim ama başka takılacak kız mi yoktu ne istedi benden istese 10 tane bulurdu yakışıklı biri kaşar kiz çok dışarda
- +1 yıl
O kadarini bilemem ama eğer seviyor olsaydı 3 aydan uzun surecegine kalıbımı basarim
Soran+1 yılAma herseyi seviyormus gibiydi bende inandim
- +1 yıl
Ya nasil olacaktı? Tabiki oyle davranacakti suanda sen olayı buyutup isini zorlastiriyorsun
Soran+1 yılYani bakislari davranışları dokunması herşeyi seven bir erkeğin gibiydi kiskanmalari filan beni düşünmeleri uzulmeleri benim için bir insan bu kadar mi iyi rol kesebilir ya sence
- +1 yıl
Hoşlanıyordur sadece
Soran+1 yılSence geri döner mi birgün son zamanlarım kaldı burda.
- +1 yıl
DÖNMEZ dönerse bile sen tekrar onunla birlikte olmamalisin !
Soran+1 yılSevgilisi yoktur bence yani öyle değildir sevgili olarak cinsel ihtiyacını karşılamak için görüştüğü bir kızdır sadece bence düzgün kız bulabilecegini sanmiyorum
- +1 yıl
Yaşlar kac?
Soran+1 yılNeden dönmez dedin peki eski sevgilim dönmüştü kaç kez
Soran+1 yıl22 benim yani gün aldım yoksa 21 onun da 31
- +1 yıl
Sen aklında dönmez diye tutucaksin ki bundan sonra yaşadıklarında onu unut ya dönerse diye beklersen aylarini belki yillarini kaybedersin
- +1 yıl
31 mi?
Soran+1 yılEvet onun yaşi işte
- +1 yıl
Unutmaya başla ve yeni insanlarla tanış dediğim gibi onu hatirlatan herseyi sil esyalari at RICA EDIYORUM.
Soran+1 yılDönmez mi hiç sence affedecegimden değil ama merak ediyorum
- +1 yıl
Dönmez dönerse bul beni not et biyere ne istersen hallederim
Soran+1 yılSildim zaten bir messengerde konuşmalarımız kaldı eski bide ordaki fotoğraflarımız onun fotoları whatshapp viber mesaj filan telefonumdan geri kalan herşeyi sildim
- +1 yıl
Digerlerini de sil
Soran+1 yılDönmeyeceğini nerden biliyorsun peki bu kadar çabuk mu sıkıldı benden iki kere ilişkiye girip mi hevesini aldi bidaha arzulamaz mi hiç benim gibi genç güzel kızı nerden bulacak ki bulur Belki ama kasar bacım olur
Soran+1 yılOnu aklım almıyor nasıl bir erkek başkası olsa yerinde kolay kolay bırakmazdı hep arzulardı sevmese bile
- +1 yıl
Dönerse de arzuladığı icin doner seni kullanmaya çalışır onun dışında dönmeyeceğine eminim
Soran+1 yılKendi de öyle çok yakışıklı bir tip değil yani başta beğenmiyordum onu açıkçası tipsiz değil ama benden iyi kızı sanmam bulsun
- +1 yıl
Yahu tip önemli değil zaten sen tam olarak ne istediğini cozememissin bence
Soran+1 yılBurda son zamanlarım iki ayim kaldı o sürede döner mi ki o da biliyor 2 ay sonra gideceğimi ilişkiye başladığımızda hatta arkadaş gibi konuşurken o ilk buluşmada sormuştu burda ne kadar kalacaksın diye 3 ay filan sonra tatilde gidicem deyince yüzü düşmüştü tekrar dönecek misin diye tatilde ondan ayrildigimda ben sensiz nasıl yasiyacam bir aydır sana alıştım demişti hep konuşuruz sen gidince demişti ilişkiye girince ben ayrıldım ilk o yine kapıya geldi yazı yazmis sonra döndüğüm de 1,5 ay sonra çok soğuktu eskisi gibi değildi
- +1 yıl
Hepsi yalan inan bana
Soran+1 yılHepsi derken?
- +1 yıl
Baya soylediklerinin %95 i yalan
- +1 yıl
Benden bu kadar ben soyliyeceklerimi söyledim gerisi sana kalmis ama bence unut gitsin gidicem diyorsun gittigin yerde yeni insanlarla tanis pisman olmazsin
Soran+1 yılO gün senden sonra kız arkadasim seks yapmadım mi ne sanıyorsun sen demişti ama sonra yemin etti Allah üstüne kasten öyle dedim dedi ama sahte hesaptan yazdığımda o kizdannsonra sevgilim hiç olmadı ayrıldık filan dedi kız istemiyor artık bana güvenmedi diye yani benim için.
- +1 yıl
Bilemiyorum sana kalmis bubdan sonrasi yardimci olabildiysem ne mutlu..
Olan olmuş yapacak birşeyin yok. Sağlam durmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belasını verir piçin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDövdürmek istiyorsan senin için sağlam dövebiliriz çok uzak bir yerde değilse tabi
Soran+1 yılYok uzakta yakında olsa istemem böyle birşey olsun o kadar kötü bir kalbim yok o da insan sonuçta Allah yaratmış günah. ki Allah varken kimin haddine düşer ceza vermek. ki kendi de zaten eski boksörlerden üstelik sabıkalı gasp sucundan.
Cevap sahibi+1 yıl😁 tamam tek dövmeyiz bizde
+1 yılHata tek taraflı değil. İkinizde de hata var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ne hata var peki?
Olan olmuş artık zevk almaya bak iş işten geçmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk almaya derken?
Güvenmeseydin.
00 YorumlaUnut gitsin
00 Yorumla
+1 yılDüşünerek eh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboş koy gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seviyormuş gibi yapti çok iyi tiyatrocuydu günahıma girdi beni ortada bıraktı nasıl unutucam onu biliyorum geri gelmez artık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler