Seviyormuş gibi yapti çok iyi tiyatrocuydu günahıma girdi beni ortada bıraktı nasıl unutucam onu biliyorum geri gelmez artık?

Başka kız var hayatında dedi en son telde aradığımda senin yüzünden ayrıldım filan dedi yoksa eskisi gibi olurduk bırakmazdım seni dedi yalan bahane biliyorum hayatında başkası varken bile geldi yine ilişkiye girdi benimle sonra 1 haftadir görüşecez diye oyaladı nasıl bir insan bu hiç mi vicdanı yok ben yetim bir kızım babam yok küçükken kaybettim onu zaten zaafım olmasa bu konuda inanır miydim ona ama gerçekten çok iyi bir tiyatrocuymus iyi oynadı baya gözlerini yaşartacak kadar tartistigimda kıskandığında beni hatta ağlayacak kadar güvenmesem de güvendim zamanla sevmişim ama farkında bile değilmişim ben üzülmekten korkuyordum hep hislerimi belli etmemeye çalışıyordum ona ama yine yetmedi uzulmememe 3 aydir her gun üzüldüm cok ağladım ah ettim ona nefessiz kalana kadar agladim bunu bana neden yapti ya madem sevmiyordu zorla guzellik olmaz ama beni neden kendine aşık etti sevdirdi ben onu sevmiyordum ki sonra varlığına alıştırdı sevdim onu ona hep iyilik yaptım yanında oldum aldatmadım bana yazan erkekleri gittim ona söyledim hep dürüst oldum değer verdim yemek yaparken bile onu düşündüm karı koca gibiydik aynı yurtta kalıyorduk beraber uyurduk bazı geceler. birlikte yedik içtik gezdik 3 ay hep birlikteydik her gün görüşürdük şimdi düşünüyorum da acaba o gittiği kız benden güzel midir nasıl biridir onu seviyor mudur değdi mi bunca herşeye ya iki dakikalık zevk için bir insanın hayatını mahvetmek bu kadar mi kolay şerefsizlik bu vicdansizlik Allaha havale ettim onu umarım birgün çok pişman olur benim kadar üzülür ve birgün ben aklına gelirim ici acır umarım onunda Allah büyük...
Seviyormuş gibi yapti çok iyi tiyatrocuydu günahıma girdi beni ortada bıraktı nasıl unutucam onu biliyorum geri gelmez artık?