Çok seviyordum ihanet etti 3 haftadır ayrıyız rüyalarıma giriyor. Bana ihanet eden birini özlemem normal mi :(
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim benimde arkadaşım böyle bir hadiseyle karşılaştı. Hatta sevdiği kişi onu arkadaşıyla aldattı ve ayrıldı. Hatta çok kötü oldu. Şimdi konuya gelelim aslında bu aşk değil neden dersen çünkü aşk o insanla yanmaktır ve güvendiğin kişiyle aşk olur. Bu aşk değil sadece nefrettir. Eğer o kişi sana yamuk yapmasaydı eminim ki sen onu unuturdun. Çünkü sana kazık atmamış kalbini kırmamış olurdu. Zaten çoğu kişi bundan dolayı unutamıyor. Bu sadece kalbine veren acıdır. Öbür tarafta hesabı çok çetin sorulur ona sen merak etme. Ve bitirmeden önce bir gün adamın biri mevlana'nın yanına geliyor ve diyor ki : Kızımın talibi çok hangisine vereyim diyor. Mevlana'nın verdiği cevap müthiş diyor ki ALLAH'tan en çok korkanına ver diyor çünkü uyumlu biridir mutlu eder kazık atmaz eğer anlaşamazlarsa da merak etme ayrılsalar bile arkasından kötü bir söz söylemez diyor :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAşk yok öfke var birde bağlılıktan yana gelen bir özlem
görüşün için teşekkür ederim- +1 yıl
Evet doğrudur yukarıda okudum ondan önceki başka biriyle de çok özel yaşamışsın hatta onunla yaşadığından çok güzel şeyler. Bak işte insan kırılgandır genellikle hep kötü şeyler gelir aklına o yüzden seni aldattığı için aklına hep o geliyor. Aslında sen onu affetsen o gelse özür dilese tekrardan olsanız eminim ki o ağrı geçecek ve şunu diceksin ya ben onu sevmiyormuşum ki. İşte bu kadar sen boşver onu bunu eğer inançlı biriysen takvalı birini seç ama her takvalı görüneni değil sen dua et ALLAH karşına birisini mutlaka çıkarır hem de düzgün olanından ama bunu isterken de sen de düzgün biri olmaya çalış ki o kişiyi hak et. Selam ve dua ile kal :)
Soran+1 yılTek isteğim geri dönsün pişmanlığını göreyim sanki o zaman geçecek hersey gibi hissediyorum :/
Dediklerinde çok haklısın çok yardımcı oldun teşekkür ederim.- +1 yıl
Önemli değil hayatım keşke herkez takvalı olanları seçse böylelerinin de burnu sürtünüp pişman duyup düzgün biri olabilseler ama işte sınav ne yapalım
Soran+1 yılHaklısın eig sen olmaliydin ama seçtim bir kere değişmiyor çok çok teşekkür ederim görüşlerin için.
- +1 yıl
Hiç önemli değil hayatım :)
En İyi Cevaplar
Aptallık olabilir mi hiç? Sewiyorsun we haftalardır görmüyorsun rüyana girmesi hala onu düşünmem çok normal :( Bu senin hatan değil onun hatası.. Sewgini yaşadığın gibi nefretini de yaşamaya çalış onu affetme gibi bir düşüncen olmasın
00 Yorumla
Gittiğin gün başladı;
Gözlerim seni aramaya
Dilim adını söylemeye
Yüreğim, yokluğunu hissetmeye
Özlemekse seni sevmek, özlüyorum işte / demiş şairin biri
En kısa zamanda bu durumu atlatırsn :)025 Yorumla
Soran+1 yılGüzel demişte ben bunu sormadım neyse sağol
Soran+1 yılBana bunu yapan birini özlediğim için kendime kiziyorum
Soran+1 yılBen ona zaten ofkeliyim onu geri istemiyorum bile sadece özlüyorum
Soran+1 yılDeme oyle ya :(
Soran+1 yılHaklısın haketmedigi halde özlüyorum onu aynı zamanda caninida yakmak istiyorum ama öfkem sevgimden daha büyük
Soran+1 yılYazmam zaten eğer yazarsa ağzıma geleni söylerim öfke mi kusarim engellemem kendimi
Soran+1 yılNeden tavsiye etmiyorsun
- +1 yıl
Ask oyle lanet bir sey ki sana ne düşündürtmez ki ; Öfke kusarsın ağzından geleni soylersin o sessiz kalır. Sonrda rahatladığını sanarsın yuzun güler biraz haraketlenirsin. Gece basını yastığa koyduğun zaamn keske oyle demeseydım belkide yine beraber olrduk diyebilirsin. Simdi diceksin asla oyle bir sey demem. İşte ask bu yuzden lanet bir seydir diyorum
Soran+1 yılPişman olsamda geri dönmem ben ona 1 şans verdim daha beterini yapti ihanet etti bana
Soran+1 yılHaklısınız .
Ah ettim o kızla olmasın dedim bir kaç gün sonra mesaj attı tek bir kez mesaj atsa pişman olduğunu bilsem içim dahada rahat edecek gibi geliyor :s- +1 yıl
Sabah bir görüş paylaştım umarım sanda faydası olur
www.kizlarsoruyor.com/.../q2834081-insan-nasil-unutur-boyle-cok-bir-hatirayi-nasil-insan-unutur
Soran+1 yılPeki sağol
Soran+1 yılÇok sağol :/
Soran+1 yılAllah razı olsun yazarım
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılnasil ogrendin peki bide bir sarki var sen etkek degilsin ama yinede dinle ellerin kadinisin seni sevemem demis soyleyen burada yapacak bisey yok aldatildinmi is biter
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
Biz buna halk arasında aşk diyoruz, mantığı yokmuş ve düşünceler iptal oluyormuş, süz bir karışım yapın düşünce ve hislerle yol göstersin size
08 Yorumla
Soran+1 yılAşık değilim :/
Soran+1 yılCanım yanmiyor ama
Soran+1 yılÖzlemekte istemiyorum :(
Soran+1 yılAnlamiyor zaten
+1 yılBenimki de yarın 2 hafta olcak ihanet etti sewiyorum yarım kalmış hissediyorum özlüyorum kızıyorum tekrar sewiyorum ama bu bir süreç eninde sonunda bizde mutlu olcaz... İstersen mesaj at dertleşelim kardeşim
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur :/
- +1 yıl
Bekliyorum siteden at mesaj dertleşelim kardeşim kimseye de anlatamıyorsun anlamıyorlar
Soran+1 yılMesajlarını aç
- +1 yıl
Açtım kardeşim
Anormal. Hakaret eden etmiş, sen bari kendine saygı duy, hisleri de öldür!
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzlüyorum ama elimde değil
+1 yılolur öyle seyler svmişsin belli ki benim de basıma gelmişti başkası ile birlikte yeni bir ilişkiye başlamıstı ona ragmen özlüyordum unutmaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılOzlenmeyi haketmiyorlar biliyorsun dimi
- +1 yıl
haketmiyor tabiki haketse zaten bunları yapmazdı kendini avut zaman geçir zaman ile zaten özlesende alışacaksın
Evli değilsiniz galiba ve senden istemediklerini ya da senin hayır dediklerini tedarik ediyor erkeğin doğasında var galiba sende biraz benim gibi düşünüyorsun iki ileri bir geri
015 Yorumla
Soran+1 yılDengesizim aslında
Gelse kabul etmem mesela ama özlüyorum
Soran+1 yılBunu bekliyorum ama affetmem sadece bana döndüğünü görmek istiyorum adam olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılNasılmış?
Soran+1 yılKim böyle birini istemez ki
Soran+1 yıl19 ..
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılOnunla bir hayat istemiyorum yalan yok
Olacaksa başkası olmalı onada şimdilik gerek yok
Ona onsuzda mutlu olduğumu göstermek istiyorum :(
Soran+1 yılTamam
+1 yılAptallık değil, sevgini haketmiyor sadece, ama sen ona hala aşıksın durum bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil bu sadece sevgi :(
- +1 yıl
Ne farkeder ki :)
Soran+1 yılÇok fark eder :/
- +1 yıl
İkisinde de acı çekiyorsun, nerde bunun farkı?
Soran+1 yılTamam ya tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aldatıldım canım 4 aydır ayrıyız. Senin sevgilin şu an o kızla mı cıkıyo?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor bildiğim kadarıyla. .
Geri döndü mu peki
Cevap sahibi+1 yılGeri dönmedi dönmüyorda. 4 ay oldu dönmüyor. Beni aldattığı kızla çıkıyor
Soran+1 yılBu gitti ama iki gün sonra onunla olmadı diye mesaj attı ağzıma geleni soyledim bende
Senin durumunda kötüymüş Allah yardımcın olsun
Ama unutma eden bulur dönüp dolaşıp senin eline düşecek :(
Cevap sahibi+1 yılEden bulur mu bilmiyorum hala üzüldüğü yok. Tam tersine cok mutlu
Soran+1 yılEttiğin ah yanına kalır mı sanıyorsun kalmayacak görürsün sen içini rahat tut öyle bir pislikten kurtulmussun
+1 yılaliskanlik olmus. elbet unutursun. elbet o da belasini bulur rahat ol :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBulur dimi en çok istediğim bu pişman olsun istiyorum :/
- +1 yıl
valla isterse ölsün. onu düşünüyorsun. burada bile bize onun hakkında yorum yaptiriyorsun. sen hakliyken ezik durumuna düşüyorsun. bunu farketmen gerek. ona en büyük acı senin umrunda olmadan hayatina devam etmen olur
Soran+1 yılHaklısın.
+1 yılBence aptallık -_- Çok seviyorsan normal. Atlatman lazım. . .
04 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda böyle olmaya başladı bana ihanet eden biri izlenmesi haketmiyor :(
- +1 yıl
Bencede :/ Zamanla alışacaksın. . . . Kendini iyi hissedeceğin her şeyi yap. Onu düşünme. . . Kendini hayata bırak. Hayatın tadına çıkarmaya bak. Sonra bunlara güleceksin ;) Ne anlamsız şeylere üzülmüşüm diye ;)) BOŞVER. . . DEĞMEZ !
Soran+1 yılÇok haklısın sağol :/
- +1 yıl
Önemli değil. Dediğim gibi takmamaya çalış.
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSen depresyona girmişsin güzelim. Çoklu ilişkiler insanı bu duruma sokar.. Özlemende normal..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptallık tabi hayatını maf etme sana değer vermeyene döktüğün saçma göz yaşına değmez bu hayat bırak o seni özlesin değer ver kendine biraz
12 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil aglayamiyorum canım da yanmiyor ama özlüyorum elimde olan bir şey değil ki :(
Cevap sahibi+1 yılsenin kararın ben bimem
+1 yılŞu saatten sonra ona dahada aşık olacaksın, unutamayacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bekle ve gör
+1 yılGayet normal çünkü herşey daha çok taze..
00 YorumlaZamanla unutursun nefrete dönüşür sevgin
01 Yorumla
Soran+1 yılOfkeliydim ozlemiyordum bile Son zamanlarda durum değişti rüyama kadar giriyor :(
Ozlemen aptallik tabi
19 Yorumla
Soran+1 yılAma elimde değil ki
Soran+1 yılYazmam ona bu zevki tatdirmam
Soran+1 yılBüyük konuşmayayim ama affetmem haketmiyor
Soran+1 yılİhanet var ortada yapmam
Ama geri gelmesini istiyorum mesaj atmasını istiyorum canını yakmak istiyorum
Soran+1 yılEdiyorum zaten inş :/
+1 yılçünkü ilk ve tek sevdiğin oydu?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildi daha önce daha özel biride vardı hayatimda
- +1 yıl
hım o zaman boştasın o yüzden onu özlüyorsun
Soran+1 yılKimseyi gözüm görmüyor ki :/
- +1 yıl
onunla yaşadıklarını daha önce kimse ile yaşamamışsın demekki ve dediğim gibi boştasın
Soran+1 yılHayır yaşadım daha ozelinide yaşadım
Belkide haklısın boşta olduğumdan böyle oluyor
İşte Onun Adı Aşk
08 Yorumla
Soran+1 yılCanı cehenneme böyle aşkın.
Soran+1 yılSen mi aldattin?
Soran+1 yılNasıl atlattın
- +1 yıl
Zaman biraz üzülüyorsun ama öyle karaktersiz kişiler için üzülmenin ne kadar boş olduğunu fark ediyorsun sana şunu yap desem olmaz çünkü duygu fikirden akıldan bazen daha ağır basar fayda etmez sadece şunu düşün öyle bir karaktersiz için kendini neden üzesin her ne kadar seversen sev
Soran+1 yılAslında uzmuyordum toparlanmistim
Ama rüyamda onu görünce fena oldum ona ne kadar kizsamda özlediğimi fark ettim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılözlemn normal. ama araman salaklık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılAramam gurursuz değilim
Cevap sahibi+1 yılunutrsn m etme.
yok seviyosun çok
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geciyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem
014 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapma o zaman niye yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yılseni seviyorum :D
Soran+1 yılBende seni seviyorum la asfsfsfafafs
Cevap sahibi+1 yılgel sarılalım canım :D
Soran+1 yılYok gizli sarılmayak agssgsfsfsfafa
Cevap sahibi+1 yılGizliyi açayım sarılalım canım olmazmı :D
Soran+1 yılOlur aç :D
Cevap sahibi+1 yılsende açıcan ama
Soran+1 yılTamam :D
Cevap sahibi+1 yıldur 1 dk önce yaş kaç onu söyle :D
Soran+1 yıl20 :D
Cevap sahibi+1 yıloo süper bende 21, peki açınca nolcak ne vercen bana :D
Soran+1 yılSus gizli iyi günler
Cevap sahibi+1 yılgidene dur demem sana iyi günler tatlı şempanzem :D
salaklık
00 Yorumla
+1 yılAptallık.
00 Yorumla
+1 yılEvet aptallık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAnormalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcunku sevıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılO bu sevgiyi haketmiyor
vazgeç
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi