neden yanlızım cokmu 4 4 luk arıyorum ama artık hayatımda bırı olsun ıstıyorum bu yastan sonrada yanlıs karar verme dıyorum yıne gelenlere cın settını cekıyorum napcam ben ya
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. iyi işi gücü olan bir kıza iyi hayat sunabilcek yakışıklı erkekler yani kızların evlenmek için tercih ettiği erkekler bu devirde çok az sayıda ve onlarda kendilerinin kıymetinin farkındalar öyle erkeklerle evlenmek için ya fiziken çok güzel ve erkekten baya küçük olucaksın ya da aynı yaş olsan bile bakımlı minyon olman gerek tabi bu fiziki yön birde işin maddi kısmı var iyi bir işin olcak iyi gelirin olcak artık bu devirde gerçek aşklar yaşanmadığı için kesinlikle karşılklı çıkarlara bakılıyo nasılki bir kız işsiz erkekle ya da asgari ücretli evi olmayan hatta bu devirde arabası olmayan erkekle evlenmezse bu bahsettiğim değerli evlenilenilecek iyi işli erkekler jem çalışan hemde fiziken çok güzel kız istiyor bu hayatın gerçeği bu arada bu toplumda belirgin olarak yaşanılan bişey bu devirde benim gibi her insanın gözlemi düşünüp çevresine bakan onun için belirtiyim dedim cevabımın sonunda
110 Yorumla- +1 yıl
yazdıklarına cevap vereyım maddı durumum cok ıyı yasadıgım yerde tanınan bı aılenın kızıyım 30 yasındayım ama goruntum 24 felan dıyorlar yasımı gostermıyorm ıyı huylu oldugumu soylerler bu yuzden de cok kısmet gelır ama dengım gelmıyor en azından bellı bı statude yasıyorum bunun altındakıler gelıyor bunlara anlam veremıyorm
- +1 yıl
az çok buradaki diğer cevapları okudum bu da hayatın gerçeği iyisini kapmak istiyoduysan baştan hızlı davranıcaktın bu zamandan çok zor bulman hayalindeki erkeği artık kötünün iyisini seçicen atıyorum madden aile olrak denk olcak ama yakışıklı ve tip olrak içine sinen olmuycak ya da yakışıklı olcak tipi içine sincek ama işi az gelirli ailesi fakir olcak bu senin seçimin tabi evlenmekte kararlıysan bu arada bekldikçe yaşıtın bulman zor kendinden en az 5-6 yaş büyük talipler mantıklı bu yaşında
En İyi Cevaplar
eğerbir kişi 30 yaşına kadar evlenmediyse bundan sonra işi oldukça zor:
1- seçiciliği artar herkesi beğenmez
2-seçenekler azalır beğeneceğin tipler zaten evlidir veya kalanlar zaten sana hitap etmez
bu hengamede eğer biri kaldıysa ne ala yoksa artık şimdiden yalnızlığa alışmaya başla derim :)02 Yorumla- +1 yıl
valla amacım moralini bozmak değildi kusura bakma :( en azından bundan sonraki adaylarını daha dikkatli değerlenidirirsin çünkü kızlar tam evlenecekleri zamanlarda (bence 24-28 arası) aklı bir karış havada oluyor kimseleri beğenmiyor ondan sonra 30u buluyor melasef evde kalan çok sayıda iyi güzel okumuş işi gücü olan kız gördüm hatta itiraf etmeliyim okumayan ev kızları daha çabuk evlenip mutlu oluyorlar :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durumdayım :( 29 yaşındayım ama moralim çok bozuluyor. karşıma hiç düzgün biri çıkmadı. kariyer peşinde koşup durdum halen hedeflerime ulaşamadım. yaşıtlarım kaçıncı çocuklarını doğuruyo bende halen bişey yok. aslında çirkin değilim güzelim ama kimseyi tavlayamıyorum. birini beğensem ona karşı çok çekingen oluyorum. bakamıyorum bile.
sonuç değişmeyecek diye korkuyorum. dua ediyorum.01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsalla 30 yıl daha yalnız yaşa bu yaştan sonrra biri olsa ne olmasa ne gençliğini kaybetmişsin bir kere :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
+1 yıl
Yalnızca ateşli bir sabır ulaştırır bizi muhteşem bir mutluluğun kapısına.. ablası12 Yorumla- +1 yıl
sabrın sonu selamet başarılar
+1 yıl4 4 lük ararsan daha çok ararsın bence kriterlerini biraz düşür herşeyin senin kafandaki gibi başlayıp bitmesi de gerekmiyor ;) Ayrıca iş güç sahibiysen erkekler sana yaklaşmaktan çekiniyor da olabilir. eagle0684 arkadaşımız dedikleri de baya doğru
00 Yorumla
+1 yılAyni kader bendede var maalesef :((
Bu evrende yalniz degilsin yani
Bende ayni dertten muzdaribimm :(( ;)02 Yorumla- +1 yıl
Oyle amaaaaa :)) :D ;)
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ömrün yarısından fazlası geçmiş evlenip de ne yapacan boş ver evlenme
hem farzet şu an itibariyle evlendin ne zaman çocuk sahibi olacan ne zaman bakıp büyütecen ooo böle iyisin işte baba evinde oturmaya devam00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık yavaştan koca olabilir mi sorusunun cevabına bak derim..
İlla ki beklentilerin olur ama bunlar olmuyorsa elindekinin en iyisini seçmelisin..00 Yorumla
+1 yılbende 31 yaşındayım aynı sebeblerden ve daha fazlasından dolayı yalnızlığı seçtim
019 Yorumla- +1 yıl
sorma bu gün tek başıma İstanbul turu yaptım o dediğinden bendede var :)
- +1 yıl
nerdesin ki?
- +1 yıl
ee yakınmışız 45 dakka yeni kapıdan :)
- +1 yıl
görücüye çıkardı ikimizi sonumuz hayrola :)
- +1 yıl
:) lütfen.. ben evet bir arabulucu görevini üstlenmek isterim ama sonuç olarak benim yaşıma göre abim, ablam yaşındasınız. kararların en doğrusu ve en güzelini siz alacaksınız.. Sadece konuşmanız gerektiğini görüyorum. Kısmetin nerde olduğu belli olmaz :) lütfen kibarca birbirinizi tanıyın :)
- +1 yıl
ne yapalım misafirr çok uğraştı çocuk hayır işlemeye doğru aslında belli mi olur :)
napsak tanışsak mı :) - +1 yıl
bende gelene buyur demiyorum her halde şaşkın 31 yaşındayım yalnızlığı seçtim diyorum okumadın mı :)
- +1 yıl
iyi madem 2 mesajlaşalım bari dur hayra vesileye de haber verelim mutlu olsun :)
Daha fazla zaman kaybetme vardır aklında iyi bir kişiliği olduğunu bildiğin elbet onlara yönel tren kaçmadan 32 den sonra şansın azalır
02 YorumlaBelli bir yastan sonra daha da secici oluyor insan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. ne güzel ya :D.. oh miss :) bekarlık sultanlıktır ya :D
048 Yorumla- +1 yıl
biz beceremiyoruz sen el at bize :)
- +1 yıl
yani Ottoman Warriors abimiz için demiyorum . yani o birazcık daha spesifik :).. neyse işte bir erkek çorabı sağa sola çıkarır. dağınıktır. ne bileyim yaşamak zordur ya :D.. öğrenci arkadaşlarımdan biliyorum D:.. ama yanlış anlama Ottoman abimiz elbette çok daha kibar bir beydir. Biz işin hayvanlık boyutundayız :)
- +1 yıl
Elbette ki.. Bunu Osmanlı Savaşçısı abimiz daha iyi bilir ama erkek güçlüdür. Yön verir. Karar alıcıdır. Toparlayıcıdır. Sahiplenicidir. Koruyucudur. Yani bayanın genetik olarak bazı eksikliklerini tamamlar bu şekilde.. iyi yönleri muhakkak var ama işte ben istemiyorum ya :D.. bir erkekle yaşamak istemiyorum yani :D
- +1 yıl
tamam karar verdik tanışacağız bir deneyeceğiz bir birimizi :9
- +1 yıl
ben anladım neden yalnız kaldığını ee normal tabi :) neyse Hayırlı kısmetler dilerim soran sana ;)
- +1 yıl
ee ben sana dedim kendi isteğim yalnız kalmak ;)
ayrıca ne birine istek atmışlığım vardır ne de birinin isteğini kabul etmişliğim hatta takip bile etmem kimseyi ;)
daha tanışmadan kıskandın beni :))) - +1 yıl
ya ben bir şey yapmadım kardeşim burada da sorduğum bir soruda paylaştığım capsları facemdede paylaştım onları gördü capslarda sağ tarafta bildirimlerimde görünüyor mesaj sayılarım arkadaşlık isteği bildirimleri filan sen çok yoğunsun bana zaman bulamazsın dedi gitti yeminle ağzımı açmadım :)
- +1 yıl
:) şimdi hanım efendi beyefendinin de bunda suçu olmadığını görüyoruz.. sonuç olarak etrafında sevilen bir insan olması onun ne kadar iyi birisi olduğunu gösterir. ayrıca bu kadar mesaja arkadaşlık isteklerine felan bakarak ne kadar popüler bir insan olduğunu ve bu kdaar popülerlik içerisinde onun seni istemesi güzel bir duygudur bence.. bu yoğunlukta sana ilgi ayırıyorsa özelsindir..
- +1 yıl
arkadaşımla konuşun.. muhabbeti eksik etmeyin. Bakın erkeklerin aslında bir çok iyi yönü vardır. Bunları benden daha iyi bilebilirsiniz. Siz bir gözlemleyen bayansınız.. Bu yüzden bazen insanlara karşı birazcık daha ılımlı yaklaşıp onlara 2 3 4 şans daha vermelisiniz. bence bu böyle. tek gördüğünüz hata da güveniniz sarsılmasın..
- +1 yıl
- +1 yıl
Kağan Abi kusura bakma ama bir kadını bu şekilde bırakmakta olmaz.. Gideceksin abi.. İstiyorsan sen bilirsin demeyeceksin ben bilirim diyeceksin.. Eğer ortada bir suçlu arıyorsanız eğer o suçlu elbette bence tepkisini fazlaca vermiş olan Hanımefendi. ama seninde var abi. öyle sen bilirsin olayı olmaz :)
- +1 yıl
hala mesaj ve arkadaş istekleri diyorsun ben bu linkleri burada soru olarakda sordum sizin karşılaştığınız neler var diye bunda ne var kimi ifşa etmişim :)
- +1 yıl
gidiyorum dedi ne diyim gidemezsin mi diyeyim sormadan yargıyı koydu bana :)
- +1 yıl
misafir gidemezsin geri dön :)
- +1 yıl
yan tarafta mesajlara isteklere bak diyor ama kendine şu soruyu sormuyor ? demiyor ki bu adam o kadar mesaja tenezzül edip bakmamış bile isteklere yanıt bile vermemiş demek ki dürüst ve güvenilir demiyor sen yoğunsun bana vakit bulamazsın diyor ve bunu mesajlarına cevap verirken diyor güler misin ağlar mısın ? :)
- +1 yıl
benim aradığım ne biliyor musun aşık olacağım bir kadın çıksın karşıma bırak sosyal medyayı telefon bile kullanma desin kullanırsam namerdim :)
- +1 yıl
sana gerek var misafir hemen mesajlara geç bakalım bekliyorum çabuk :)
- +1 yıl
yemin ederim ks de sorun vardı şimdi düzeldi hadi geç mesajlara çabuk :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılneymiş takıntılarımızdan kurtulcaz neden mi sende 4 /4 lük değilsin hepimizin kusurları var .. ilk önce kendin isteyceksin sonra şans vereceksin .. bu bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 21 yasindayim hic birisi olmadi hayatimda...ben mesela güvenmek istiyorum, dogru kisi cikmadi daha karsima...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 20 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı 30 yaşımda gelsem yine olmaz.
THE END...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. evlenmek cahil cesaretidir.sen o yaşları geçmiş görünüyorsun.Gözünü karartıp evlenemezsin artık
02 YorumlaO zaman önceliklerinden taviz ver özgürlüğünden odun ver
00 YorumlaSenın yasın kemale ermıs yanlızzsında bız 22 yasındayız daha kız arkadas yapamadık :)
00 Yorumlabende 26 yaşındayım yalnızım hiç kimsem olmadı istiyorum artık ama
00 Yorumla4 4 lük ararsan bulamazsın çünkü dünyada öyle birisi yok
00 Yorumlaburadan mı arıyorsun pki
04 Yorumlaçel çöp olacağına hiç olmasın
03 Yorumlaolur olur erken daha :D
00 Yorumla
+1 yılnasıl mutlu olacaksan onu yap sıkma canını:)
00 Yorumla
+1 yılacicannn gonlunu yolu yok
00 YorumlaHacı senin levelin 4 değil. Neden diğer ?
03 Yorumla- +1 yıl
puhahaha :D fenasın fena
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamgel bana yas 22 :-)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazık :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde kalcan :))
00 YorumlaCok sey istiyosun
00 YorumlaTanisalim mi apla ;)
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi