ASKERİ PİLOT OLACAK SEVGİLİ, EŞ?

Selamlar arkadaşlar. benim iki yıllık bir sevgilim var. sevgilim hava harp okulunu kazanmıştı fakat dayısı fetöcü olduğu için okuldan atıldı mahkemesi falan oldu. mahkeme sonuçlandı sevgilimde öyle bir durum olmadığı için bu sene eylül ayında okuluna tekrar dönecek fakat en baştan başlayacak. hazırlıkla birlikte beş sene okuyacak sonra da iki sene İzmir de pilotaj eğitimi var. anlayacağınız yedi yıl sonra pilot olacak. bende diyorum ki pmyo na başvur iki yıl sonra polis olursun diyorum ben yedi seneye kadar nasıl bekliyim diyorum ama pilot olmak benim hayalim diyor. bende hukuk birinci sınıfım arkadaşlar. bana diyorki beş yıl boyunca evlenemeyeceğiz beş yıl bitince izmire eğitime giderken Allah nasip ederse evleniriz hem o zaman senin okulun ve stajında bitmiş olur diyor. birde eğitim sıkı olacağı için bana vakit ayıramaz psikolojisi bozulur diye de korkuyorum. açıkçası ben çok endişeliyim. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar. İzmir çiğlide eğitim görüp evli olan yakınınız var mı. pilotların çalışma şartları çok mu zor mesela sabahın köründe gidip gecenin bir vakti mi geliyorlar. veya yıllık tatilleri oluyormu oluyorsa kaç gün oluyor. lütfen beni aydınlatır mısınız çok endişe ediyorum. erkek arkadaşımı çok seviiyorum ondan ayrılmak istemiyorum ama mesleği beni korkutuyor. ben gezmeyi çok seven bir insanım ilerde o sürekli çalışacaksa olmaz. be erken anne olmak istiyorum otuzumda anne olmak istemiyorum yani anladınız mı arkadaşlar şimdiden sağolun
ASKERİ PİLOT OLACAK SEVGİLİ, EŞ?