Birinden hoslaniyorum ve biriyle görüştüğünü düşündüm fake hesaptan kiza sordum kızda hemn çocuğa söylemiş çocuk mesaj attı ve aramızda şöyle bir konuşma geçti çocuk beni erkek sandi ama sevgiliyiz ya da değiliz demedi sizce bu konuşmaya göre beraberler mi?
Birinin sevgilisi var mi yok mu diye merak ediyordum sahte hesap acip kiza mesaj attim çocukla aramızda aşağıdaki konuşma oldu?
Kafam karisti. Sen kiza yazdin. Kizin sevgilisi olup olmadigini anlamak icin. Ama sana bir erkek cevap verdi. Bu hesap kiz. Ama sen kiz misin erkek misin kusura bakma kafam karisti
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi şöyle ben kizim ve kiza mesaj attim isim verdim şu kisiyle sevgilimisiniz ben hoşlanıyorum dedim kızda çocuğa söylemiş ve çocuk bana bu mesajları attı sen kız değilsin beraber olduğumuzu düşünüp başka biri gibi konustun emin olmak için diyor yani sonucu anlamadim hayır ben kizim senden hoslaniyrm dedim ama inanmadi sevgili mi degillermi anlayamadım açıkça soylemedi
Himm anladim. Sonucta kiza yazmissin. Sahsen sordugun kisi benim sevgilim olsaydi senle yazismasina izin vermezdim o kizin yerinde olsam. Sevgilime soylemezdim yani sordugunu. Cocukta acikcasi erkek olmadigini anlamis gibi. Sakin bir dille senin kim oldugunu ogrenmeye calismis. Sevgilisine yazmis olsaydin boyle yumusak mi konusurdu
Ayy kusura bakma ama senin yorumunu da ben anlamdim ya ilk yorumda sevgililer demek istemedin mi bilerek sakin konuşmuş kim olduğunu anlamak için dedin ama ikinci yorumda sevgili değiller demisin kafam karıştı benim ya
Şöyle 😁 kizin sevgilisi olsaydi diyorum kizdan gelen bir mesaji sevgilisine soylemezdi diyorum. Yani sevgilisi olmayablr dmeek istedim. Ama ne oldugunu bilemeyiz. Hesabin fake ve kiz mi erkek mi oldugun belli degil.
Off dunden beri aklima takildi salak çocuğa senden hoslaniyrm gerçekten diyorum inanmadi ya ona göre sevgiliyseniz rahatsız etmicem dedim bisey yazmadı delircem meraktan nasil emin olcam tekrar fake den çocuğa yazsam mi
Cocuk kendi hesabindan mi yazdj. Bak soylede olabilir. Eger sevgiliyseler kiz cocugun hesabindan yazmis olabilir. Coxuk senin erkek oldugunu dusunseydi sana kardesim mi derdi. Sevgili de olabilirler. Sen cocugun nosunu bul madem platonik ask yasama boyle direkt cocukla yuz yuze gorus ya da bitir isi bam bam bam
Şöyle bisey yani kız çocuğun hesabına mi girdi demek istedin kız İstanbul da çocuk izmirde buarada evet çocuk kendi hesabından yazdı yani çocuk benim kız oldugumu bilerek mi kardeşim dedi bana
Bana oyle geldi. Yani kiz cocugu. Hesabindan yazmis olabilir. Evet erkeksin dedi ama kiz oldugunu anladi bence. Senin yazilarin bile kiz agzindan yazilmis gibi yani. Bunu kim anlamaz. Karsindaki de kiz yazismasi gibk geldi bana. Kiz resmen seni denedi kim oldugunu anlamak icin cocugun hesabindan yazdi sana. Erkek olsaydi kufur ederdi kardesim demezdi karsindaki. Sen cocugun hesabina yazma bir daha.
Ama bn ilk kiza yazdım dedim ki sevgiliyseniz ona soylemicem lütfen bisey yazar misin ona göre dedim arkasından çocuğun hesaptan mesaj yani direk söyleseydi kız ben karsimdakinin kız olduğunu dusunmemistim hiç değişik bir görüş oldu seninkide
Peki kiz sana ne cevap verdi. Sevgili misiniz diye sordugunda? Bu taktikleri ben de yapardim sevgilimin agzindan baska kiza cevap verme falan. O yuzden dedim.
#Merhaba Bişey sorabilir miyim erkek arkadasiniz var mi #sen kimsin ya #rahatsız ediyrm seni ama kusura bakma öncelikle birinden hoşlanıyorum o kişiyle birlikte olduğunu düşündüm de ondan öncelikle sana sormak istedim eğer öyleyse o kişiyi hiç rahatsız etmicem #kim o kişi #Ismini söylemek istemiyrm aslinda yoksa öyle bisey ona soylersin cunku senin gorustugun biri varsa buaralar o kişi büyük ihtimalle #Söylemiyorsan yapcak birşey yok #sezer Sordun söyledim ama cevap vermedin lütfen bisey soylesen Hemn soylemissin mesaj atmis Cevabimi aldım sevgilisiniz
Aramızda bu konuşma oldu kızla ondan sonra çocukla iste konustum
AAnladim vallaha karisik bu isler. Sevgili olduklarini dusunelim. Kiz seni erkek mi kiz mi oldugunu ogrenmek icjn cocugun hesabindan yazmis olabilir. Erkekte erkek misin kiz misin ogrenmek icin yazmis olabilir evet. Ama diyorum. Madem sevgili cocuk neden sakin konusmus senle. Hic tehdit bile etmemis iste sevgilime yazma etme diye de. Karisik anlam veremedim.
Evet ya çok karışık kUzenlerime sordum onlarda biri sevgili biri değil diyor delircem insan bir net cevap verir yani öyleyse varsa bisey söylemeleri gerekmez mi niye saklasinlar zaten öyleyse rahatsız etmicem de diyorum anlam veremedim valla uykularım kacti tekrar fake den birine yazayım mi ben hiç bişey anlamadim birlikte misiniz degilmisiniz lütfen bisey soylesen desem gercekten çok merak edyrm
Evet actin ama fake hesaba cevap alamiyorsun o yuzden dedim. Kirilcak birsey yok. Cok ogrenmek istiyorsun umut edecegine surekli bir cirpida ogren bitir 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birinin sevgilisi var mi yok mu diye merak ediyordum sahte hesap acip kiza mesaj attim çocukla aramızda aşağıdaki konuşma oldu?
En İyi Cevaplar